Yılbaşı çekilişi hakkında

elif abla bana borcam göndermiş burdan da kendisine teşekkür ediyorum tekrar üzgünüm ki fotoğraf eklemeyi bilmiyorum :1no2: songül ablaya da brdan tekrar tekrar teşekkür edip sevglerimi gönderiyorum :asigim: a.s.

herkese mutlu yıllar hediyem hala gelmedi artık heyecan da kalmadı zaten .hoşçakalın....iyi seneler...

Aynı keyifi ben de yaşadım canım güzel başladı güzel bitti şükürzemuszemus

Papatya hadi iyi günlerde kullan hediyeni canım..Darısı başka baharlara opuyorumnanaktan

lostsun sana arztez almış ama zaten ben topik boyunca onu hiç görmedim burda

herkese mutlu yıllar hediyem hala gelmedi artık heyecan da kalmadı zaten .hoşçakalın....iyi seneler...

canım artez le iletişim kur belki yollamıştır geri dönmüştür eksik bilgi yüzünden, benimki öle olmuş tekrar yollamış Esra arkadasım arkadasım yarın elimde olacak inşallah, umarım sende en kısa zamanda kavuşursun hediyene

canlarım teşekkür ederim direk çeyize saklandı kaydirigubbakcemile3 pasaklım canım valla kırılmadan gelmiş sapasağlamdı hihoyyyt hülya ablacım sana da teşekkür ederim her baharda beraber olmak dileğiyleee.... :içelim: :1hug:

elif abla bana borcam göndermiş burdan da kendisine teşekkür ediyorum tekrar üzgünüm ki fotoğraf eklemeyi bilmiyorum :1no2: songül ablaya da brdan tekrar tekrar teşekkür edip sevglerimi gönderiyorum :asigim: a.s.

Güle güle kullan canım .Boy kilo yazmışsın tanıtırken kendini ama zevklerimiz uyuşmaya bilir diye süs eşyası takı[beğenmek daha kolay olur hem senni hem benim açımdan] yada evine bişey almayı düşündüm.Bu oldu sonuçda

günaydın hatunlar,evet cidden veda konuşması yapıyorsunuz zannettim :)) lostsun üzülme canım ya benim hediyemde gelmedi hemde bir hafta önce kargoya verdiğini söylemiş arkadaşımız songül ablaya ama bekliyorum ben bak hala ümitle :)) şaka gibi değil mi kaydirigubbakcemile3

lostsun arkadaşımın dikkatine...

bitanem sakın üzülme,sana hediye alan arkadaşımıza
özelden ulaşmıştım...bak mesajları...

26-12-2009 01:11 - Mesaj Linkiarztez
songul hanım slm çalıştıgımdan bi türlü gıremedım sıteye ben bu hafta izin günümde yane perşembe gndercem kargoyu bı sakınca olurmu

26-12-2009 23:53 - Mesaj Linkiarztez
ben izinli oldugum gun mutlka gönderıcem ama sanırım oda yılbaşı bitimi oluo bi sorun olurmu ki bnde isterdım önce olsun ama bnm elımde deıl

kızlar bende alamadım henuzn hediyemi dün kargoya verilmişti bugun elimde olması gerekiyor umarım yogunluk olmaz kargo da ve bugun elime ulaşır malum yarın yılın son günü ö.sonra işyerinde olmam sanırım
amayine olsa yine katılırım çekilişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…