Sakın bir tartışma ortamı,karşılıklı atışma ortamı,
yoruma yorum yazma ortamı yaratmayın...
Kimse kırılsın istemiyorum.
Zaten sonuna geldik 3-4 kişi kaldı alamayan onlar da yakında alır hediyelerini.
Herşeye rağmen güzeldi.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın bir tartışma ortamı,karşılıklı atışma ortamı,
yoruma yorum yazma ortamı yaratmayın...
sevgili sevgi0535..
ben siz ile ilgili bir imada bulunmadım artı siz zaten pazartesi yollamışsınız..
ama dün kargoya verılenler var bu nedemek sizce..
herkez istediği gibi anlamakta serbest arkadaşlar bu mevzu gereğinden çok uzadı...
sadece bu organızasyona girmek için girenler var...
ve bende bundan son derece rahatsızlık duyuyorum...
bu konu benım için kapandı eleştırıye açık değilim ..
kırıcı olmak istemıyorum..
arkadaşlar bende hoya carnosa adlı arkadaşa gönderecektim liste açıklandı zaten gizemi kalmadı arkadaşım kusuruma bakma ne olur çok utanıyorum :sinifsinif:ama ben hediyemi 21 de yolladım yanlış adrese gitti geri gelecekti hala bekliyorumvazmı geçti yollamaktan ..bu gün gelmezse yarın yeni bi paket hazırlayıp yolluyorum songül ablanın üstünede fazla gitmeyelim o elinden gelenin en iyisini yaptı kabahatli varsa o da biz geç gönderenleriz herşeye rağmen çok güzeldi heyecanı bile yetti gerçi benimki biraz hüzünlü oldu ama yinede güzeldi songül ablamopuyorumnanaktan
anaaaaaaam küçük minik miniminnacık böcük seni kknın en pollyannası seçiyorum nen ben yirim seni Şeniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
gerçi hayat bana gerçekçi ol böcük gerçekçi ol diye direte direte hayal kurmamayı da öğretti yaaa bu konuda polyanna oluverdim niyeyse -tatlicadiarzu-