Yılbaşı çekilişi hakkında

Sakın bir tartışma ortamı,karşılıklı atışma ortamı,
yoruma yorum yazma ortamı yaratmayın...

Kimse kırılsın istemiyorum.
Zaten sonuna geldik 3-4 kişi kaldı alamayan onlar da yakında alır hediyelerini.
Herşeye rağmen güzeldi.

Son düzenleme:
kızlar bende hediyemi alamadım daha ama inanın hala heyacanlıyım nasılsa yeni yıla cok yakın alacağım diye
biz başka forumda da yaptık çekiliş bugun geçti elime orada da 21 aralık gönderim tarihi idi ben birde alınan hediyeleri nerede resimliyoruz onu bulamadım

arkadaşlar bende hoya carnosa adlı arkadaşa gönderecektim liste açıklandı zaten gizemi kalmadı arkadaşım kusuruma bakma ne olur çok utanıyorum :sinifsinif:ama ben hediyemi 21 de yolladım yanlış adrese gitti geri gelecekti hala bekliyorumvazmı geçti yollamaktan ..bu gün gelmezse yarın yeni bi paket hazırlayıp yolluyorum songül ablanın üstünede fazla gitmeyelim o elinden gelenin en iyisini yaptı kabahatli varsa o da biz geç gönderenleriz herşeye rağmen çok güzeldi heyecanı bile yetti gerçi benimki biraz hüzünlü oldu ama yinede güzeldi songül ablamopuyorumnanaktan

benide kast etme ne olur canım bende günahsızım:1no2::1no2::1no2:

Songülcüm ellerine sağlık... ben yine tekrarlıyorum... güzel bir organizasyondu...

ben biraz pembe bakmak istiyorum olaya... herkes hediyesini geçen hafta çrş -perşembe almış olsaydı... bu başlık da o günlerde son demlerini yaşamış olacaktı...

ama biz hala birşeyler paylaşabiliyoruz... :)))

hediyem de benim gibi gezente demek kikaydirigubbakcemile3
40ım çıkmadan kaç kere çıktım evden
geç olsun güç olmasın canım üzülme vardır bir hayır

anaaaaaaam küçük minik miniminnacık böcük seni kknın en pollyannası seçiyorum nen ben yirim seni Şeniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

maalesef çok şey söylemek istiyorum ama
bende kalsın,en mantıklısı bu sanırım...
küçük böcüküm rica ederim gülüm,
iyiki varsınız hepiniz...

anaaaaaaam küçük minik miniminnacık böcük seni kknın en pollyannası seçiyorum nen ben yirim seni Şeniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

gerçi hayat bana gerçekçi ol böcük gerçekçi ol diye direte direte hayal kurmamayı da öğretti yaaa bu konuda polyanna oluverdim niyeyse -tatlicadiarzu-

Yani arkadaşlar bir şey yazmayayım diyorum ama..yazılanlarıda okuyorum,,seneye katılmak istemeyen olabilir tabi..
Ama ben çok memnun kaldım bu organizasyondan,Bazı arkadaşlarımızın hediyelerini geç almaları Songül ün elinde olan birşey değil diye düşünüyorum bunun organizasyonla bir ilgisi yok,organizasyonun başlangış ve bitiş kısmı listelerin belirlenmesi herkse adreslerin bildirilmesine kadardı artık gerisi bize kalan bir durum Songülcüğüm her ile ayrı ayrı gidp hediyeler yollandımı diye bakamaz tabi,bu durumda bu, bu çekilişe katılan arkadaşlara biraz daha hassas olmak düşüyor...
Ama insanlık hali 1 saniye sonra bile ne olacağını bilemeyiz...hastalık var,araya giren önemli engel mazeretler olabilir,artık onu da burdaki güzel şeyler paylaşıyor isek o paylaşımımız için hoş görcez,tartışma ortamı yaratmak bu güzel katılıma gölge düşürür
işin güzelliğine gölge vurmayalım...zaten eminim herkes benim gibi düşünüyordur.

tekrardan emeğine sağlık songülcüğüm.

aksilik çıkabilir sonuçta insan hayatı bu ama
bi şekilde haber verilseydi
ben şu sebeplerden dolayı gönderemicem ya da geç göndercem diye
kimse üzülmezdi hayal kırıklığınada uğramazdı

Hediyem geldi fakat merak ve heyecanla paketlerine bakıp duruyorum açamıyorum..Niye mi? Paketlerini açmadan çekmek istedim fotoğraf makinamın şarjı yok..
Sevgi sana ulaşamıyorum lütfen telefonunu aç..Burdan anlatmak istemedim sesini duymak istiyorum.

hülya abla nerdesin
anlatsana hediyen ne sevgiyle ne konuştunuz telde

Sevgi sen çok fena kandırdın beni..Ama seni saatlerce bekleteceğim ve taa gece yarısı yazacağım biraz da sen bekle

ben burdayım ama ben yazmyım hülya yazsın o daha iyi anlatır duygularını şuan fotolarını çekiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…