Yılbaşı çekilişi hakkında

bi öbür topiğe bakıyorum bi buna basım döndü masamda camın önünde arada da yola bakıyorum işe baktıgım yok delikafadulden

kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

geldi geldi komşu...

hediyelerim geldi.

canım arkadaşım pembe peri bana çok güzel kırmızı bir terlik,kırmızı mumlar ve salat kasesi

göndermiş çoook beğendim .teşekkür ederim arkadaşım.en kısa zamanda resimlerinide çekip

yüklemeyi düşünüyorum....

güle güle kullanın canlarım
beim hediyemde gideceği şehre ulşamıs inaşşah bugun dagıtırlar

darısı bısım basımıza :)
merak ne gusel sey diyemicem kaydirigubbakcemile3

off ya herkesin ki gelmiş güle güle kullanın kızlar benimki daha gelmedii...çatlıcam artık walla ,kulağım zilde ölee bekliyorummkaydirigubbakcemile3

birr an hiç kargoya gidip veremicem falan sandımm
bugunlerde başım dertte sorunlar varr
nasıl aksilikler oluya yaa
hesapta yokkenn ( hesapta gelen bi aksilikte görülmmiştir zaten :roflol:)
ama sonuçtaa
benim hediyelerdee yolacıktı

anladımmm hayır olsun canım
Düzelir umarım bana aldıysan söyle beklemeyim ancak yarına gelir çünkü
sana gelmedi mi hediye :1closedeyes:

benim kurbanıma gitmiş hediyeleri. çok beğenmiş tarzıymış ve bedenide olmuş o yüzden çokk mutluyum. bana mesaj attı. daha sonrada telefonda konuştuk. ilginç oluyor ya böyle tanımadığın insanlar için heyecan duyman :)

bana kim aldı kargoya verdimi içine koydu ne zaman ellime gelir nerden gönderdi hangi kargoyla göndertti?

ay şimdi kurbanımın şejrındekı kargoyu aradımm ellerındeymışş hedıyem dağitımda dedıı yalnızz kurbanımın telefonu olmadığı içinn inşalalh sorun yaşanmazz yaa(belkıde şuan elındedırr kurbanım yaz hadı garı aldıysan hedıyenıı fikirlerinii benım hedıyemde geldı ama kociş getırmedı hala yaa pöff kım yolladı ne yolladı meraktan çıldırıcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…