Yılbaşı çekilişi hakkında

canım hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan inşallah, o baharatlığı yapıştırabilirsin, porselen olduğundan çok yakından incelemedikçe anlaşılmaz yerimseniben
ben annemin porselenlerini kırınca çaktırmadan yapıştırıyorum kaydirigubbakcemile3

ooy yaa, hediyeden kıymetli kutu o zaman :asigim:
benim kutuyu yaparken de yeğenim tutturdu içine kar spreyi sıkıcam diye kaydirigubbakcemile3
sıktı da sağolsun, biraz kötü oldu, biraz silmeye çalıştım ama çok vaktim yoktu
benim gönderdiğim çok sevgili arkadaşım hediyeyi alınca kutunun içini silersen o beyazlıklar gider inşallah fisfisfis

oooy böcüğüm ne güzel döktürmüş öyle, ellerine sağlık bayıldım, benim kutum da ona benziyo :1rolleyes:

o listeyi yarın geç vakit veya ertesi gün yayınlasak benim hediye yarın anca ulaşacak çünkü fisfisfis
son ana kadar heyecanı kalsın istiyorum, kutuyu açınca öğrensin kimden geldiğini :1rolleyes:

ben de kurbanımın eline geçtimi diye bi uğradım henüz geçmemiş eline takip ettim netten kuryeye zimmetlenmiş herhalde dağıtımı akşama kadar yaparlar....henüz bana da gelen bir şey yok heyacan artıyor :)
öyleki üyelerin vergi kayıtlarıyla uğraşırken arada kafamı buraya sokuyorum:roflol:

listeyi songül yarın yapacak sanırım... dün yollayamayanlar ya da uzak yerlere gidecek olanlar da gitsin diye...

rica ederim tatlım begenmene çok sevindim nişanlanacagını duydugum için çeyizlik bişiler olsun istedim opuyorumnanaktan

bu gün bana 3 tane kargo gelicek biri kendi arkadaşımdan biri anamda biride kkdaki çekilişiten her kapı çaldığında kargocuya sordum kimden geldi diye sanki biliyo :dance: gönderildimi bilmiyorum ama bekliyom işte merakla

banada daha gelen giden yok bide işyeri verdigim için adresi kapı her calınısında kargomu diye heycanla bakıyorum ama henüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…