Yılbaşı çekilişi hakkında

ben yarın gönderiyorum kızlar .. bugün geldi hediyelerim cok mutlu oldum çok güzel birşey hiç tanımadığın birinden hediye almak .. senin için birinin birşeyler göndermesi harika bir duygu gerçekten..çikolata wardı içinde cok beğendiğim tam tarzım bir elbise tarzı tayla giyebileceğim bir kıyafet..sonraaa ımm kırmızı cok cici bişi wardıhihoyyyt :asigim: ve içinde bir nor wardı cok güzeldi :)
opuyorumnanaktan canım arkadaşım ya cok teşekkür ediyorum ona burdan çok düşüncelisin gerçekten saol..
kendisi de
DERin83
öpüyorum canım benim opuyorumnanaktan

benim hediyemde gelmedi gönderdiğim şehire de 14.30 da indirilmiş eline geömesi lazım ama yazmadı dört gözle bekliyorum bugün gelmedi

benim hediyemde hala gelmedi ya hiç gelmezse mafoldumben

bu arada bende paketimi dün ptt ile gönderdim hatta üzerindeki kurdele süsü vs söktüler diye üzülmüştüm :gitme:
çağrı merkezini aradım sordum cumaya kadar teslim edilir dedi kız of yaa daha çok var ama kurbanım o kadar heyecanlı ki nasıl sabredecek bilmiyorum :ecrin_bebek:

Kızlar aceba benım hedayem ulaştımı yahu ulştıysa bana haber versın alan kişi :kedipuyorumnanaktan

Üzülme artık pasaklım kaç gündür üzülüyon yahu kurdalende sökülmüş ya vah vah canım önemli olan düşünmen canım yaopuyorumnanaktan

siteye girmekte zorlanıyorum kızlar.kargo takipten paketimi kontrol ettim.merkeze ulaşmış.

ama adrese teslim yarın yapılabilirmiş.benim hediyeyi alan arkadaşım.siteye pek girmiyorsun ama

umarım hediyeleri alınca geldi diye yazarsın .beni merakta koyma emi canım öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

bu akşam hemen giyip foto ekliycem kendisine de göndericem.. ben de güzel bir paket hazırladım gizli arkadaşıma :) fotolarını eklemiycem ama güzel şeyler war içinde.. umarım beğenir canım cok da merak ediyor neden hala gelmedi diye ama söyleyemem kim olduğunu tatlım çok özürr ..üzülüyorsun kıyamam sana ama gelicek lütfen üzülme güzel şeyler seni bekliyor :)

Benim hediyem burdan geç çıkmış, yarın eline ulaşır sanırım. Erken verdiğim ve bugün eline ulaşacağını düşündüğüm için üzülmüştüm iyi oldu hihoyyyt
Benim hediyem de gelmedi, heyecan dorukta :icecream:

bugünlük kargo bekliyişi son bulmuştur yarın sabah yine aynı topikte kaldıgımız yerden beklemeye devam ediyoruz ...kaydirigubbakcemile3

yahu gelmek bilmedi kargo yaaaa..sabahtan beri beklıyorum offfffffffff

gelmez artık canım mafoldumben

benim hedayemde gelmedi :gitme:
yarını beklices artıkın

benim hediyemde gelmedi gönderdiğim şehire de 14.30 da indirilmiş eline geömesi lazım ama yazmadı dört gözle bekliyorum bugün gelmedi
Bekleyın kızlar içinizde en meraksızı benım heralde canım çünkü hedıyemı ılk alanlardanım canlarım kız pambuk daha çok beklersın sen hakaydirigubbakcemile3

Bugün evde yoktum, eve gelince çocuklar ikisi birden anne kargo gelmedi diye bağırıyorlar yani banada henüz gelmedi, bende bugün verdiğim için herhalde arkadaşın eline ancak perşembe günü geçer ay inşallah beğenir ya zaten hediyemin birini almadılar kırılır diye, bende çok merak ediyorum kimden gelecek diye,

benim gönderdiğim hediyeyi arkadaşım alınca geldi diye buraya yazabilirmi eline ulaşdımı diye çok merak ediyorum

nihayett eşim geldı ve hedıyemı getirdii SEVGı KELEBEĞı arkadaşımızdan çok güzel bır cüzdan ve küçük bir not hediye aldımm kendısıne çok teşekkür ederimmm..çok mutlu oldummm teşekkürlerr..songül ablacım devamını beklıyoruz böyle çekılışlerınnn:)

benım hedıyemde ulaşmıştır sanırımm ablama çünki en son denızlidekı kargoyla görüştüğümde dağıtımda demişlerdi ...eğer ulaşmadıysa gelırse anlamadıysa bu zamana kadar kesın şimcik anlarr kım olduğunuu:))))

Güle güle kullan canım keşke kırılmasaydı baharatlığın :gitme: Benim hatammafoldumben

ay şimdi kargodan aradılarr kargom gelmişş ama buraya gelmediği içinn
Çok merak ettim şimdizemuszemusÇabuk yazzz foto koyy

Benim de hediyem gelmiş. Umudumsunbebeğim nickli arkadaştan. Çok mutlu oldum. Resimlerini şimdi ekleyemem ama akşam muhakkak ekleri
Gerçekten herşey çok güzel oldu... :asigim:
Güle güle kullan canım.

neyse canlar benım oğlan durmuyor. Eşim gelınce hedıyem kımden gelmış ,ne gelmışş yazar çeker koyarum sizeee mujukssssssssssss
Beklicesss

arkadaşlar diyorum ki,
tam listeyi sizlere yarın yazayım,neden derseniz,
olur mu ne dersiniz???
Yaz olur olurkaydirigubbakcemile5

Evet canım açıp bakıyolar.Benimkine de bakacaklar diye zaten iyice sarıp sarmayalamadım.Yoksa benimkide kırılmazdı.ptt de kapattım paketlerin ağzını (
ben o yüzden paket yapamadım.ılçede başka kargoda yok mecbur verdim ben paketsiz neysiz.
bende çok üzüldüm cici baharatlığım kırıldığı için ama olsun gönlüne sağlık darkcığımın
Güle güle kullan canım.Kim çıktığını bilmeden önce almıştım hediyeyi.ısimler 1 gün önce belli olsaydı daha tarzın bişey gönderirdim.ınş. bidahaki çekilişe:sinifsinif:

bence mantıklı çok güzel olur
canım benim yüreğine ve ellerine sağlık maix ciğimŞeniz
[/FONT][/COLOR]
Bende Maixciğimin hediyesini çooook merakediyorum

Ay ne güzel düşünmüşsün öyle süper fikir

kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
yüklemeyi düşünüyorum....
wawwwwwww bekliyoruz

birr an hiç kargoya gidip veremicem falan sandımm
bugunlerde başım dertte sorunlar varr
Geçer inşallah hepsi canım takma kafana KK dan başka :)))

Ben de hala heyecanla bekliyorum.

belki yarın gelirrrzemuszemus

Son düzenleme:
bende güle güle kullanacakmıyım aceba hediyelerimiÇok üzgünüm çoookbenimkide gelmedi henüz gellmezse eşim rezil eder valla al sana hediye dersenağlama

benim hediyede yollarda yarın ulaşıcak bugün saat 3te arabaya bindi yarın ulaşır arkadaşa umarım beğenir.

benimde işyeri adresimi verdiğimden bütün gün gözüm kapıdaydı ama yüzlerce kez açılan kapıyı bir kargocu açmadı:çok üzgünüm:

benım gonderdıgım kısı banlamış ,akannehir

hediyeyi aldı mı almadı mı bılmıyorum :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…