benim hediyemde hala gelmedi ya hiç gelmezse mafoldumben
bu arada bende paketimi dün ptt ile gönderdim hatta üzerindeki kurdele süsü vs söktüler diye üzülmüştüm :gitme:
çağrı merkezini aradım sordum cumaya kadar teslim edilir dedi kız of yaa daha çok var ama kurbanım o kadar heyecanlı ki nasıl sabredecek bilmiyorum :ecrin_bebek:
bugünlük kargo bekliyişi son bulmuştur yarın sabah yine aynı topikte kaldıgımız yerden beklemeye devam ediyoruz ...kaydirigubbakcemile3
yahu gelmek bilmedi kargo yaaaa..sabahtan beri beklıyorum offfffffffff
gelmez artık canım mafoldumben
benim hedayemde gelmedi :gitme:
yarını beklices artıkın
Bekleyın kızlar içinizde en meraksızı benım heralde canım çünkü hedıyemı ılk alanlardanım canlarım kız pambuk daha çok beklersın sen hakaydirigubbakcemile3benim hediyemde gelmedi gönderdiğim şehire de 14.30 da indirilmiş eline geömesi lazım ama yazmadı dört gözle bekliyorum bugün gelmedi
Güle güle kullan canım keşke kırılmasaydı baharatlığın :gitme: Benim hatammafoldumbengünaydın arkadaşlar
benim canım arkadaşım dark bana çok ince fikirlerle güzel hediyeler yollamış güzel gönlüne kesesine bereket
büyük oğlum için test ve yardımcı kitap yollamış düşünceli arkadaşım
küçük oğlum için onu sıcacık tutacak bir hırka
benim için de her zaman kullandığım rimel ve çok şık tuzluk-baharatlık yollamış
ama baharatlığım yolda kargoda 100 parça olmuş ancak ayakta tutup resmini çekebildim
çok teşekkür ederim darkcım düşüncelerin için zemuszemus
Çok merak ettim şimdizemuszemusÇabuk yazzz foto koyyay şimdi kargodan aradılarr kargom gelmişş ama buraya gelmediği içinn
Güle güle kullan canım.Benim de hediyem gelmiş. Umudumsunbebeğim nickli arkadaştan. Çok mutlu oldum. Resimlerini şimdi ekleyemem ama akşam muhakkak ekleri
Gerçekten herşey çok güzel oldu... :asigim:
Beklicesssneyse canlar benım oğlan durmuyor. Eşim gelınce hedıyem kımden gelmış ,ne gelmışş yazar çeker koyarum sizeee mujukssssssssssss
Yaz olur olurkaydirigubbakcemile5arkadaşlar diyorum ki,
tam listeyi sizlere yarın yazayım,neden derseniz,
olur mu ne dersiniz???
Evet canım açıp bakıyolar.Benimkine de bakacaklar diye zaten iyice sarıp sarmayalamadım.Yoksa benimkide kırılmazdı.ptt de kapattım paketlerin ağzınıArkadaşlar biraz önce hediyelerimi kargoya verdim. bir tanesini veremedim çünkü kırılacak eşya diye almadılar, sizinde başınıza geldimi bilmiyorum ama adam paketleri açtı içine baktı küçük bir pakette malum iç çamaşırı vardı, adama onu açmayın lütfen onda çamaşır var dedim ama utancımdanda öldüm. zaten paketimide bozdular çok sinirlendimya inşallah kurbanım özensiz hazırladığımı düşünmez.
Güle güle kullan canım.Kim çıktığını bilmeden önce almıştım hediyeyi.ısimler 1 gün önce belli olsaydı daha tarzın bişey gönderirdim.ınş. bidahaki çekilişe:sinifsinif:bende çok üzüldüm cici baharatlığım kırıldığı için ama olsun gönlüne sağlık darkcığımın
Bende Maixciğimin hediyesini çooook merakediyorumbence mantıklı çok güzel olur
canım benim yüreğine ve ellerine sağlık maix ciğimŞeniz [/FONT][/COLOR]
Ay ne güzel düşünmüşsün öyle süper fikirzeynacım hediyelerini gülegüle kullan cok güzelmiş benimki uzak biyere gittigi için persembe yada varmı diye espiri yaptı bende piyango biletide alıp koymustum(inş bişeylercıkar arkadasım:) suan o kutuda trilyonlar olabilir ama bilmiyorum piyango bileti var dedim:)
wawwwwwww bekliyoruzkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
yüklemeyi düşünüyorum....
Geçer inşallah hepsi canım takma kafana KK dan başka :)))birr an hiç kargoya gidip veremicem falan sandımm
bugunlerde başım dertte sorunlar varr