Yılbaşı çekilişi hakkında

Bilmem artık bekle gelir herhalde
Bende ondan üzülmek istemiyorum bide bugün yollayamadıysa eeğer
Böyle bekliycem boş boş :1closedeyes:

:lepi::lepi::lepi: aynı kaderi paylaşıyoruz benim hediyem gitti duygusal arkadaşıma çok begenmiş saolsun opuyorumnanaktan bakalım bana kim hedaye yolladı heyecan dorukta gelir gelmez ilan edecegim

benim hediyemde ulaşmamış galiba ses seda yok banada gelen giden yok offffffffff çatlıyacam::bbo: işallah sorunzuz ulaşır hediyeler benimkide gönderdiğim arkadaşınkide:Saruboceq::Saruboceq:

bende hiçbişey gelmiycekte hayal kırıklıgına ugrıycam diye korkuyorum mafoldumben
hani sorun hediyenin ne olacagından cok bosuna beklemiş heycan yapmıs olmak (diline düscegim basta patronum olmak üzere diger kişileri düsünmek bile istemiyorum)

ya bana da kim alıcak lütfen sölesin moralim bozuk azcık sevinirim belki lütfen yarın nasıl olsa açıklanacak heyecanım kalmadı artık

arkadaşlar meraklananların hediyeleri yolda,
ay okumuyor musunuz mesajları ya...deeermişim...
dediğim gibi bekleyinnnnn

iş yerim istanbul.',un göbeğinde.gönderen arkadaşımda dün kargoya vermiş.(zaten kocaelinden gelecek)

ama hala hediyem ortalarda yooooook.

benim gönderdiğim arkadaş doğu illerinden birinde, sanırım yarın elinde olur.

songülcüğüm yarın akşama kadar bekleyelim ne oluuuuur.akşam listeyi açıklarsınız...

benım korgomda gideceği ile ulaşmışş şuan elıne verıyor olabılirler gurbanımınnn...hadı bakalımm umarım beğenırrrr yaa bu konu benı daha çok heyecanlandırıyorrr:KK43:

ama songül abla çatlamak üzereym ya bifde ben arkadaşa gönderiğimin üstüne isim yaazmayı unutmuşum salaklıkta üstüme yok bu günlerde ama kargo paketinde yazıyor ismimle nickim aynı zaten

bende bana kargo geldi bi baktım hiç isim yazmıyo
yalnızca firma adı var doğrusu hediye olcağı aklıma gelmedi ben ptt den bekliyodum çünkü
hediyem yurtiçi kargoyla geldi mükemmel sarılmıştı o yüzden hiçbir arıza olmadan bana ulaştı
inş benimkilerde aynı şekilde gider

arkadaşlar listeyi dert etmeyin,
hiç acelesi yok..olmazsa cuma günü yazarız,
sonuçta kargo bu,mesela ben aras kargoya verdim,
ertesi gün dedi ama hiç belli olmaz,ben yarın
eline geçer diye bekliyorum...

ayy gözüm yollatda kaldı şaşı olcam beee , her geçen sarı arabaya ptt nin aracı diye bakıyorum iş arkadaşlarım dalga geçmeye başladı benle :))

X