Yılbaşı çekilişi hakkında

ben bugünlük ümidimi kestim genelde cünkü bu saatlere kadar cokdan gelmiş oluyor kargolar aksi gibi bu dönemde de cok kargo geliyor gelen kargocunungözünün içine bakıyorum banamı diye laelaelaelaelae

yaaaa ben evde yokken gelmiş hediyem.kargo kağıdı asılıydı kapımda.gidip alamıyorum da çatlıycam şimdi çatırt diyelaelaelaelaelae

ya ben de baktım hediyem gönderdiğim şehire 11 -12 arası ulaşmıştı neden hala kurbanıma ulaşmadı yaaaamafoldumben ayrıca bana gelen bir şey de yok hala:sinifsinif:

kızlar bende bugün saat 2 de gönderdim hediyemi herhalde yarın ulaşır hediyem bu arada mügecik sagol canım hediyemi aldım bugün çok anlamlı sagol canım bi ara foto koyucam şimdi oğluşumu alayım okuldan öpüyorum herkesi....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benım kı de gelmedı ,bliyordum gelmeeycegını

gıttı mı acaba benım kı sagsalım ,erimese ,catlamasa ,patlamasa barı kaydirigubbakcemile3

bana gonderen sanırım henuz kargoya veremedı
gelen gıden bısey yok fisfisfis
yarına kaldı sanırım

ben bugünlük ümidimi kestim genelde cünkü bu saatlere kadar cokdan gelmiş oluyor kargolar aksi gibi bu dönemde de cok kargo geliyor gelen kargocunungözünün içine bakıyorum banamı diye laelaelaelaelae

ben de yarını bekliyorum artık... bu saatten sonra gelmiyor...

banada bugun gelmiş hediyelerim emek harcayıp gönderen arkadaşa teşekkur ederimbuyrunnnnnnnnn,bende kargoya verdim bugun yarın gün içinde teslim alırmış:eek:

benim hediyemde gelmedi henüz,
malum hava şartlarından dolayı geçikme oldu sanırım...
çünkü benim gönderdiğimde yerine ulaşmadı...
geç olsun güç olmasın bayanlar...

bugünlük kargo bekliyişi son bulmuştur yarın sabah yine aynı topikte kaldıgımız yerden beklemeye devam ediyoruz ...kaydirigubbakcemile3

X