- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
sevgili wunsch, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama gerçekten kendime almayı düşündüğüm birşey almışsın ayrıca çok şık gümüş ve mavi renklere bayılırım. 2,5 yıldr evliyim düğün resimlerimi koyacak bir kutu almam lazım diyip duruyordum sen gönderdin bana en güzel resimlerimi içinde saklayıp salonumun baş köşesine koyacağım. ayrıca kartın çokk güzel masamın üstüne yapıştırdım. tam solumda duruyor.çok teşekkür ediyorum sana :) ve benimde sana bir sürprizim olacak umarım şaşırmazsın :)
kızlar bana kim yolladı sölesin valla heyecan yasak serum yedim bugün söleyin yaw bana kim aldıııı
kaydirigubbakcemile5DİLERİMMM........ EVET ARAMAMDI SÜRPRİZ GERÇİ TEREDDÜT ETTİM TANIMADIĞIN BİRİNİN ELİNE CEBİN GEÇTİĞİ İÇİN RAHATSIZLIK DUYARMISIN DİYE AMA TEREDDÜT ETTİĞİM GİBİ OLMADI EVET İŞİME YARAYCAK DÜĞÜN RESİMLERİ KOYACAĞIM ORTALIKTA KALMIŞTI :1hug:Canım beğendiğine çok sevindim güzel günlerde kullan ayrıca işine yarıyan bişey olması dahada mutlu etti beni opuyorumnanaktan ayrıca beni telefonla aramakta büyük bi incelikti :kedi: dilerim dostluğumuz daim olur.. burada süpriz sanırım beni aramandı öyleyse eğer gerçekten çok şaşırdımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevgılı kurbanım bende cok cok ozur dıleyerek yollayamadıgımı soluyorum bı kac gundur okadar yogun ve sıtreslı gunler yasıyorumkı affet benı saglık acısından aılevı nedenlerden dolayı cıddı problerım varr eger canıma kıymassam bu gıdısle bı ıkı gun ıcınde kargoya verıcem kım oldugunu bılmıyosun suan ama yıne ozur dılerımm(((
çenebazım eğer bensem beniç içinde sorun deel :roflol: