Yılbaşı çekilişi hakkında

kızlar ya :gitme:
bugün yeğene bakıyorum, annesi hala gelmedi, iş görüşmesine gitmişti uzamış :gitme:
1 saate kadar gelirse yine koşa koşa gönderirim ama sanırım gelemeyecek...
kurbanım yarın göndersem olur mu mafoldumben

çenebazım egerki o kurban bensem olur tabi sekerim delikafadulden

geldi eccem geldi :)) hemde çok güzel çok beğendim. şimdi senden kestane şekerlerimi bekliyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın ak kara belli olacak.:)

yani bana senin çıkmadığın anlaşılmış oldu
tüh ya keşke yarın falan belli olsaydı

Hediyemi sizinkiler gibi süsleyemedim :çok üzgünüm:
Hatta o kaplanmış kutulardan sonra çok özensiz gibi kaldı senağlama
Ama içindekileri çok severek aldım, benim kullanmaktan zevk aldığım şeyler.. Hediye aldığım kişinin tarzını da kendime yakın bulduğum için beğeneceğini umuyorum zemuszemus
Elimdeki kağıda göre kargo yarın elinde olacak, çok erken oldu yahu keşke birkaç gün daha bekleseydim dedim sonradan :icecream:

Hediyemi sizinkiler gibi süsleyemedim :çok üzgünüm:
Hatta o kaplanmış kutulardan sonra çok özensiz gibi kaldı senağlama
Ama içindekileri çok severek aldım, benim kullanmaktan zevk aldığım şeyler.. Hediye aldığım kişinin tarzını da kendime yakın bulduğum için beğeneceğini umuyorum zemuszemus
Elimdeki kağıda göre kargo yarın elinde olacak, çok erken oldu yahu keşke birkaç gün daha bekleseydim dedim sonradan :icecream:

çoğumuzun kargosu yarın ulaşacak galiba ...
bence kesin beğenir yerimseniben

oğlum ateşlenmiş okuldan aldım bugün yollıyamadım bikaç gün içinde yollıycam canım kusura bakma

kızlar bana kim hediye yolladı sölesin çatlayacam meraktan ya sölesin sevindirin şu garibi bak heyecandan kötü oldum bugün serum yedim bana heyecan yasak :KK43:

kızlar bana kim hediye yolladı sölesin çatlayacam meraktan ya sölesin sevindirin şu garibi bak heyecandan kötü oldum bugün serum yedim bana heyecan yasak :KK43:

hiii kıyamam sanada cok gecmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine neyse ben söyleyim sen degilsin benim kurbanım şekerim opuyorumnanaktan

Bende şu an itibiriyle hediyelerimi kargoya vermiş bulunuyorum... Hayırlısı olsun. ınşallah arkadaş beğenir...

X