Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya :gitme:
bugün yeğene bakıyorum, annesi hala gelmedi, iş görüşmesine gitmişti uzamış :gitme:
1 saate kadar gelirse yine koşa koşa gönderirim ama sanırım gelemeyecek...
kurbanım yarın göndersem olur mu mafoldumben
geldi eccem geldi :)) hemde çok güzel çok beğendim. şimdi senden kestane şekerlerimi bekliyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın ak kara belli olacak.:)
çenebazım egerki o kurban bensem olur tabi sekerim delikafadulden
senin olmadğını biliyordum :) insan hediye alacağı kişiye hediyelerini söylermi hiç :)))yani bana senin çıkmadığın anlaşılmış oldu
tüh ya keşke yarın falan belli olsaydı
Hediyemi sizinkiler gibi süsleyemedim :çok üzgünüm:
Hatta o kaplanmış kutulardan sonra çok özensiz gibi kaldı senağlama
Ama içindekileri çok severek aldım, benim kullanmaktan zevk aldığım şeyler.. Hediye aldığım kişinin tarzını da kendime yakın bulduğum için beğeneceğini umuyorum zemuszemus
Elimdeki kağıda göre kargo yarın elinde olacak, çok erken oldu yahu keşke birkaç gün daha bekleseydim dedim sonradan :icecream:
en erken yarın en geç perşembe olacak affet arkadaşım paketledim hazır...:kedi:
kızlar bana kim hediye yolladı sölesin çatlayacam meraktan ya sölesin sevindirin şu garibi bak heyecandan kötü oldum bugün serum yedim bana heyecan yasak
hiii kıyamam sanada cok gecmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine neyse ben söyleyim sen degilsin benim kurbanım şekerim opuyorumnanaktan