Yılbaşı çekilişi hakkında

günaydın arkadaşlar
benim canım arkadaşım dark bana çok ince fikirlerle güzel hediyeler yollamış güzel gönlüne kesesine bereket

21122009115.jpg

büyük oğlum için test ve yardımcı kitap yollamış düşünceli arkadaşım

21122009116.jpg

küçük oğlum için onu sıcacık tutacak bir hırka

21122009117.jpg

benim için de her zaman kullandığım rimel ve çok şık tuzluk-baharatlık yollamış

ama baharatlığım yolda kargoda 100 parça olmuş ancak ayakta tutup resmini çekebildim

çok teşekkür ederim darkcım düşüncelerin için zemuszemus

Herkese günaydın arkadaşlar...
çok güzel bir heyecanı birlikte yaşıyoruz,
sonuçlanmasına da az kaldı,
ben tekrar teşekkür ediyorum sizlere,
gerçekten el ele verip güzel birşeyler çıkardık,süprizleri bozmadan..
belkide çok eskilere gittik,okuldaki gibi dedik..
hediyelerimiz yolda,eline geçen hepimizi haberdar eder inşallah,
eee bizlerde merak ediyoruz değil mi???

bu arada benim hediye kutumu ısrarla kızım yaptı,
baktı ki annesinin el beceresi yok,ben yapayım bari dedi...
kendince şirin birşeyler yapmış,aldıklarımı da
içine yerleştirmiş,ben çok beğenerek aldım,
severek kullanacağını umuyorum...
önemli olan düşünülmesi,
kutu ya da hediyenin büyüklüğü değil,
bunda hem fikiriz zaten hepimiz...
bu arada bende heyecanlandım,hadi bakalım az kaldı...

Herkese günaydın arkadaşlar...
çok güzel bir heyecanı birlikte yaşıyoruz,
sonuçlanmasına da az kaldı,
ben tekrar teşekkür ediyorum sizlere,
gerçekten el ele verip güzel birşeyler çıkardık,süprizleri bozmadan..
belkide çok eskilere gittik,okuldaki gibi dedik..
hediyelerimiz yolda,eline geçen hepimizi haberdar eder inşallah,
eee bizlerde merak ediyoruz değil mi???

bu arada benim hediye kutumu ısrarla kızım yaptı,
baktı ki annesinin el beceresi yok,ben yapayım bari dedi...
kendince şirin birşeyler yapmış,aldıklarımı da
içine yerleştirmiş,ben çok beğenerek aldım,
severek kullanacağını umuyorum...
önemli olan düşünülmesi,
kutu ya da hediyenin büyüklüğü değil,
bunda hem fikiriz zaten hepimiz...
bu arada bende heyecanlandım,hadi bakalım az kaldı...

Songülüm emeğine sağlık..Sana Teşekkür ediyorum a.s.
gerçekten böyle şeyleri yılbaşlarında değil herzaman yapalım inşallah..hihoyyyt
Çok heyecanlı oluyor ve hiç tanımadıgımız birine hediye almak zordu ama umarım herkes
bu durumdan hoşnut kalır..

Songülüm emeğine sağlık..Sana Teşekkür ediyorum a.s.
gerçekten böyle şeyleri yılbaşlarında değil herzaman yapalım inşallah..hihoyyyt
Çok heyecanlı oluyor ve hiç tanımadıgımız birine hediye almak zordu ama umarım herkes
bu durumdan hoşnut kalır..

Evlerde altın günü yapılır ya bizde hediye günü yapalım 15 te bir :roflol::roflol: ay ne hoş olur.... evler hediyeyle dolar :roflol:

benim hediyem eskişehire ulaşmış arkadaşlar nasıl heyecanlandım anlatamam istanbuldan yollanmış, yollayan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum hediyem gelir gelmez haber vereceğim...
bende bugün yolluyorum ama benim yollayacağım kişi hem buraya hiç yazmadı hemde uzun zamandır forumda uğramıyor.... :KK43:( o yüzden çok heveslenemedim, umarım hediyelerimi beğenir diye umut ediyorum..

kızlarr hediyemi aldım
henüz açmadım ama çok uğraştığını biliyorum yapmak için
içinddekilere daha bakamdım ama çokk beğendim opuyorumnanaktan

Hediyemi dün yolladım ve başladım benimkini beklemeye.
Ne heyecan ne heyecan...
Biri söylese gülerdim; ama gerçekten heyecanlı bir işmiş bu...

Songül ablacım. Gerçekten güzel bir iş çıkardık. Sana ayrıca çok çok teşekkür ederim...

Kalliste abla ne kadar heyecanlı değil mi?

ben de dün gönderdim hediyemi,bugün yarın elinde olur .inşallah beğenir ..

kurbanım pek siteye uğramıyo. ama hediyesini alınca inşallah girer ve yazar ben hediyemi aldım diye.

bu arada bende bugün bekliyorum....dün arkadaşım yazmış siteye,hediyemi gönderdim diye..

Evlerde altın günü yapılır ya bizde hediye günü yapalım 15 te bir :roflol::roflol: ay ne hoş olur.... evler hediyeyle dolar :roflol:

Valla olur derım neden olmasın :roflol: ama işte herkes aynı yerde değilki yaa..hepimiz uzaklardayız..türkiyenin heryerinden arkadaslarımız var nasıl olcak o iş kaliste :roflol:

kızlarr hediyemi aldım
henüz açmadım ama çok uğraştığını biliyorum yapmak için
içinddekilere daha bakamdım ama çokk beğendim opuyorumnanaktan

yahu acta neymıs ogrenelım meraktan catlatma insanı delikafadulden resımde koy bakalım

Hediyemi dün yolladım ve başladım benimkini beklemeye.
Ne heyecan ne heyecan...
Biri söylese gülerdim; ama gerçekten heyecanlı bir işmiş bu...

ablacım gerçekten heyacanlı değil mi???
sizin aldığınız farklı kişi,size alacak farklı kişi,
ve çoğumuz bilmiyoruz kimden alacağımızı,
kızımda çekiliş yapmış okulda,bugünde onun için
hediye alacağım,sordum Ezgi'ye kime çıktığını bilmiyorsun değil mi?? diye,
ne dese beğenirsiniz...sınıfın çoğuluğunu saydı,o buna çıkmış,bu şuna,şu öbürüne.vs.vs..
ee annecim, nerede kaldı süpriz dedim...güldü...
merakla bana gelecek hediyeyi bekliyor şimdi...
benim hediye paketimi yaparken,
hediyeleri tekrar açıp baktı,çok hoşuna gitti,
hatta birinden o da istedi,onada alıcam bugün...

Songül ablacım. Gerçekten güzel bir iş çıkardık. Sana ayrıca çok çok teşekkür ederim...

Kalliste abla ne kadar heyecanlı değil mi?

Sorma gülüm, sabah telefonuma mesaj geldi ve ben beklemeden gidip kendim mi alsam diye düşündüm :roflol: tanımadığım birinin ellerinden paket geliyor heyecanlı olmazmı hiçkaydirigubbakcemile5 sadece boş kutuda gelse sevineceğim yani öyle bir haldeyim :roflol: evde köpeğim var bahçeye bile salmadım kargocular gelipte korkup dönmesinler diye :roflol:

Valla olur derım neden olmasın :roflol: ama işte herkes aynı yerde değilki yaa..hepimiz uzaklardayız..türkiyenin heryerinden arkadaslarımız var nasıl olcak o iş kaliste :roflol:

Nasıl olacak bilmem ama düşünün ki 50 kişiyiz aynı gün 50 kargo geliyor size :roflol::roflol: paketler eve sığmaz kargocular isyan eder :roflol::roflol:

Sorma gülüm, sabah telefonuma mesaj geldi ve ben beklemeden gidip kendim mi alsam diye düşündüm :roflol: tanımadığım birinin ellerinden paket geliyor heyecanlı olmazmı hiçkaydirigubbakcemile5 sadece boş kutuda gelse sevineceğim yani öyle bir haldeyim :roflol: evde köpeğim var bahçeye bile salmadım kargocular gelipte korkup dönmesinler diye :roflol:

Ne hoş:) Bende heyecanla bekliyorum... Bakalım ne zaman gelecek : )

eccemm hadı açta paylaş hedıyelerınıı :) çok merak ettıkk
anuşka ablacım gerçekten çok heyecanlııı..
bende hedıyemı dün kargoladımm şimdi kargodan takıp ettımm sanırım bu akşama kadar elıne ulaşırr kurbanımınnn:)) baya yaklaşmış çünkii. vumarım beğenır çok şaşalı şeyler değil ama gerçekten yürekten ve içtenlıkle gönderdımmm.

songül ablacım sana ve tüm emeği geçen herkesee burada allerını yorupp çene çalann tümm yılbaşıı kankalarına çok teşekkürlerr umutlu güzel bir bekleyiş oldu ne mutlu bizleree umarım sonucunda da herkesin yüzünde ufacıkta olsa bır gülümseme yaratabılırzzz

delikafaduldendelikafadulden

eee Kallisem aç bakalım,neler gelmiş,
ee birde resim eklersen harika olur yani...

Songülüm henüz arabada sanırım, adresime teslim edilmedi sabırsızlıkla bekliyorummafoldumbenmafoldumben pek helecan yaptım alahım gelir gelmez yazacağım sonrada mutlaka foto eklerim merak etmeyin:eek:

X