Yılbaşı çekilişi hakkında

Bu işin yaşı yok Songülcüğüm, bunu öğrenmiş olduk. Tıpkı çocuklar gibi biz de heyecan yapmışız baksana.
Okulda öğretmenler de kendi aramızda çekiliş yaptık. İnanılmaz güzel oluyor. Herkes birbirine hediye konusunda bir şeyler söylüyor; ama kiminki şaka kiminki ciddi belli değil.
Sınıfta da yaptık. Kimse kimseye söylemedi kime hediye alacağını. O da ayrı bir heyecan.
Ben ev ahalisine de aldım hediye. Onlar alışıktır benim sürprizlerime zaten. Almazsam şaşırırlar.
Sonuç olarak, hayatımıza farklı bir heyecan, tatlı bir telaş geldi bu çekilişler sayesinde. Ellerine, emeğine sağlık arkadaşım. Sen bizi mutlu ettin, Allah da seni mutlu etsin inşallah.

kızlar makina yanımda deil o yüzden resimleri akşam çekip eklicem
yalnızca bana gönderen arkadaşta eklemişti kutunun resmini onu ekliyorum

ve bu benim hayatımda aldığım en güzel ve özel hediye
evimin her zaman başköşeside duracak

kızlar ben de kargoyu aradım ÖĞlenleyın gelıp alacak ve kurbanıma hedıyesını yarına ulaŞtıracak... Kusura bakmayın geÇ gÖnderdım bıraz... Ama malum ıl dıŞındaydım. DÜn akŞam 5 te ındım...

Nasıl olacak bilmem ama düşünün ki 50 kişiyiz aynı gün 50 kargo geliyor size :roflol::roflol: paketler eve sığmaz kargocular isyan eder :roflol::roflol:

:roflol: ahahahah koptum yaa..valla kargocular isyan eder..etraftakilerde yanlış anlıcaklar habıre habire kargo :roflol::roflol:

Bilmem artıkın... :uhm:

ay bak nefesim darlanmaya başladı gelsin artık şu kargoakannehirakannehir

esracım fikir annesiyim ya ilk bende deneyelim etraftan söz dedikodu olacak mı olmayacak mı? kargocular sinirlenecek mi sinirlenmeyecek mi? ilk deneyim için kurban olmaya razıyım:roflol: ben size devam edelim veya etmeyelim derim arkadaşlar :roflol::roflol:

ayy utandım ama ablam benim,
baştan beri istediğim tek şey,herkesin yüzünde ufacık da olsa :sm_cool:
gülümseme olmasıydı,eminim artık oldu da...
bunun rahatlığı var bende de...
şimdi de hediyelerimizi bekliyoruz heyecanla,
arada yaşayalım tekrar bu heyecanı,
yılbaşı belki uzun olur ama,mesela kadınlar gününde olabilir,ne dersiniz...
tekrar yapmamı iste misiniz...??

:roflol::roflol::roflol: deneyelim bakalım ne olcak..bence çok dedikodu olacak gibi geliyor sırnaşık şeysırnaşık şey ahahahahahaha

ayy gene heyecan bastı unutmuştumm ne güzell yawsss burya gelınce dahada heyecan basıyor beniiisositososito

bence çok güzel bi fikir
sabahtan beri o kadar keyifsizdim ki
hediyemin bugün geleceğine de ihtimal vermiyodum
hediyem geldü ve günüm güzelleşti sanki

o yüzden ben bu heycanı tekrar yaşamak isterim

şimdi de hediyelerimizi bekliyoruz heyecanla,
arada yaşayalım tekrar bu heyecanı,
yılbaşı belki uzun olur ama,mesela kadınlar gününde olabilir,ne dersiniz...
tekrar yapmamı iste misiniz...??

Songülüm yap yap yapppppppp:lepi: bu kez bende yardım ederim sana söz alkisalkisalkis yapalım yapalım....
kadınlar gününde, benim doğum günümde :roflol::roflol:

ay şimdi kargodan aradılarr kargom gelmişş ama buraya gelmediği içinn dayımın dükkanına bırakacaklarrr ay kım gönderdı desın bana yaaa ulaştıı ama anca akşama görebılıcemmm delikafadulden

6. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - KOCAELı(KÖRFEZ) 22/12/2009 0932

: arkadaşın argosu bu gün eline ulaşıcakk meraklla bekliorumm ondna bi cvppp beğendimi acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…