sevgili wunsch, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama gerçekten kendime almayı düşündüğüm birşey almışsın ayrıca çok şık gümüş ve mavi renklere bayılırım. 2,5 yıldr evliyim düğün resimlerimi koyacak bir kutu almam lazım diyip duruyordum sen gönderdin bana en güzel resimlerimi içinde saklayıp salonumun baş köşesine koyacağım. ayrıca kartın çokk güzel masamın üstüne yapıştırdım. tam solumda duruyor.çok teşekkür ediyorum sana :) ve benimde sana bir sürprizim olacak umarım şaşırmazsın :)Bende hediyemi gönderdim çok özel bi paket yapamadımbide kırmmcı alçaktın ama her baktıgımda bi aksilik oldu alamadım küçük bi hediye yolladım ve yılbaşı kartı umarım gerçekten beğenceği bişey olmuştur güzel günlerde kulanırsın inşallahhh..
sevgili wunsch, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama gerçekten kendime almayı düşündüğüm birşey almışsın ayrıca çok şık gümüş ve mavi renklere bayılırım. 2,5 yıldr evliyim düğün resimlerimi koyacak bir kutu almam lazım diyip duruyordum sen gönderdin bana en güzel resimlerimi içinde saklayıp salonumun baş köşesine koyacağım. ayrıca kartın çokk güzel masamın üstüne yapıştırdım. tam solumda duruyor.çok teşekkür ediyorum sana :) ve benimde sana bir sürprizim olacak umarım şaşırmazsın :)
ptt kargoyla gönderen arkadaşımız varmı hiç
kca güne gönderdiğimiz ulaşıyor onu soracaktım:1rolleyes:
bana daha hediyem gelmedi :lepi:
sevgili wunsch, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama gerçekten kendime almayı düşündüğüm birşey almışsın ayrıca çok şık gümüş ve mavi renklere bayılırım. 2,5 yıldr evliyim düğün resimlerimi koyacak bir kutu almam lazım diyip duruyordum sen gönderdin bana en güzel resimlerimi içinde saklayıp salonumun baş köşesine koyacağım. ayrıca kartın çokk güzel masamın üstüne yapıştırdım. tam solumda duruyor.çok teşekkür ediyorum sana :) ve benimde sana bir sürprizim olacak umarım şaşırmazsın :)