Yılbaşı çekilişi hakkında

hello kızlaaar nabersiniz hani bizim hatunlar nerdesiniz yahu sevgi canım çok geçmiş olsun görünmez kaza işte umarım çabuk ileşirsin.

huhuu hanımlar naberr geçmişi okuyyamıyorumbu satte geelebılıncee anca uyudu benım sıpa onemlı bişi varmI??
herkescikler nasılsını bakalımm mujuksssssss

huhuu hanımlar naberr geçmişi okuyyamıyorumbu satte geelebılıncee anca uyudu benım sıpa onemlı bişi varmI??
herkescikler nasılsını bakalımm mujuksssssss

20-22 dedim ama seçeneklerde farketmez yazsa onu işaretlerdim..Çok abartmışsınız, yılbaşından sonra olsa da olur bana göre..Şunu da söylemeden geçemeyeceğim böyle bir kaç olumsuz tavır beni hediye, sürpriz, heyecan gibi duygularımdan uzaklaştırıyor.Sanki dayatmayla hediye alıp-vereceğiz.Sanki sipariş vermişiz almamışız..Sanki...sanki uzar gider..Kimse kimseyi bu organizasyon için zorlamadı..Hoşluk olsun diye yapıldı..KK'ünden bir anı..Korkmaya başladım artık bu güzel,heyecanlı,zevkli süprizlerle dolu beklediğimiz an kırıklıklarla sona erecek diye..Ha 15 ha 20 ha yılbaşında ha sonra..Abartmayın hanımlar ben burada kimseye hediye almaya mecbur bırakılmadım, kimseyi de mecbur bırakmadım..
Tadını çıkaralım, büyüyü bozmayalım..
O zaman Songül sorduğunda cevap verecektiniz..Gecikmişsiniz.

hala ben nerdeyim sen nerdesin be arkadaşım songül hanım zaten burda bi mantık oyunu savunmasını hazırlmaış Çok kaba yazmışsınız, kusura bakmayın..Bir de rica etsem şu cümlenizi açıklar mısınız? ..Yani öyle bir yazmışsınız ki tüm hediyeleri Songül alacak,herkese özel mesajla kendi adresini vermiş gibi olmuş..Yanlış anlaşılmamak adına açıklayın lütfen şu cümlenizi.
:jeyyar::jeyyar:
alkisalkisalkis Kesinlikle..Neşelenelim, eğlenelim diye girdik bu işe..Kırmak ya da kırılmak için değil..
Tamamdır.:lepi: Desteğinizi bekliyoruz bu linke.

Geçmiş olsun canım:1hug:

merhaba hatunlar ben geldim oo bakıyorumda bazı arkadaşlar hediyelerini almışlar güle güle saklasınlar hediyelerini bende gelemedim siteye doktora gitmiştim ben hala meraktayım bana kim alacak yanlız ben duyurumu yapayım içkiden hoşlanmam kırmızı don istemem hamileyim giyemem çünkü atkı bere kullanmam incik boncuk sevmem makyaj kullanmam kokoş deyilim dogallıktan yanayım süs eşyası da pek sevmem 71 kiloyum xl bedenim kendimi diger topikte tanıttım ama burdada tanıtmak istedim

ben takarım ya severim bileklik kolye filan :ecrin_bebek:
ama salantılı küpeler oluo ya hiiiiiç takamamm :gitme:

Sana kim çıktı bu arada :) Yaşıtların biri mi bari ipucu ver.

benden büyük diyelim :)

ben takarım ya severim bileklik kolye filan :ecrin_bebek:
ama salantılı küpeler oluo ya hiiiiiç takamamm :gitme:

benden büyük diyelim :)

ben sallanan küpe takamazdım...hatta küpe takamazdım kulaklarımyara olurdu...
sonra bi arkadaşımbir krem tavsiye etti küpe takmaya başlayabildim...

küçük top küpelerden ; biraz daha büyüklere ; halka küpelerden ince sallananlara sonra da kocaman küpelere geçtim kaydirigubbakcemile3

ama bir süredir takmayınca en son taktığımda yine acıdı kulaklarım...çok hoş görünüyor sallanan küpeler...

sallanan küpeleri bende seviyorum ama sade olanları
böle çook boncuklu olanları süslü şatafatlı olanları takamıyorum bi :)

günaydın kızlarrr a.s.
keyifler nasıl bugün sevgili kurbanım sende yazmıyosun nası don istedini paketi acınca sok olma sonra akannehirsositososito

günaydın kızlarr
benm kurban söyledi nası don istediğini
ben rahatım yani

Ne çirkin bir uslup bu. Sanki kararları songül alıyor biz uyguluyoruz. Bakın arkadaşım normalde çekiliş 17sinde falan yapılır falan deniliyordu hatırlıyorum, bugün ayın daha 12si ve geldiğimiz yere bakın. Bence acele ettirildi çekiliş de erken yapıldı, yedek liste yapıldı sonradan, belki daha fazla katılan da olabilirdi, bu ne acele elinizden hediyeniz mi kaçıyo ben anlamadım ki. Ne kadar tez canlılar varmış aramızda. Biz Türkiye'de yaşıyoruz öncelikle, kargoda ne yoğunluğu olacak bunu da anlamış değilim? Kaç Türk insanı yılbaşında biribirine hediye gönderiyor? Benim çevremde elden hediye veren bile yok da..
Şahsen ben hediyemi yılbaşında açmak isterim, ayın 20sinde de gelse büyük ihtimalle yılbaşı akşamı açıcam. Ama bazı sabırsız arkadaşlar var ve ben gerçekten anlayamıyorum. Çocuklar daha sakin ve sabırlıdır bizlerden. Lütfen sizlerden biraz daha saygı ve sükunet istiyorum. Songül o kadar uğraştı, hala sabırlı ve herkesi memnun etmeye çalışıyor, üstüne suçlama yapar gibi o karar verdi uyguluyor falan, bizde varız burda ve hediyemizi alamadık süre istiyoruz, aceleniz ne???
sizin bu yaptığınız saygısızlık. lmaz:

aynen yani kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…