naber şekerler nazar mı degdi bee topige kimseler yok......
20-22 dedim ama seçeneklerde farketmez yazsa onu işaretlerdim..Çok abartmışsınız, yılbaşından sonra olsa da olur bana göre..Şunu da söylemeden geçemeyeceğim böyle bir kaç olumsuz tavır beni hediye, sürpriz, heyecan gibi duygularımdan uzaklaştırıyor.Sanki dayatmayla hediye alıp-vereceğiz.Sanki sipariş vermişiz almamışız..Sanki...sanki uzar gider..Kimse kimseyi bu organizasyon için zorlamadı..Hoşluk olsun diye yapıldı..KK'ünden bir anı..Korkmaya başladım artık bu güzel,heyecanlı,zevkli süprizlerle dolu beklediğimiz an kırıklıklarla sona erecek diye..Ha 15 ha 20 ha yılbaşında ha sonra..Abartmayın hanımlar ben burada kimseye hediye almaya mecbur bırakılmadım, kimseyi de mecbur bırakmadım..öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşımm a.s. allah korumuş gene bence çok dikkat edilmeli bu çadırları güzel bağlamıorlar zaten ağğ bide yağmur bastırdımı pazardayken o cadırlardan şaldır şaldır su akıyor üzerlerimize çok çok geçiş olsun arkadaşım sana
arkadaşlar ben bu tarihin ileri alınmasına tepkiliyim neden derseniz bi anket yapıldı ve
herkez oylarını kullandı ve coğunlukta 15 aralık gözüküyor ve sonradan songül hanım çekilişe katılanlar olduğuiçin tarihi 21 ine aldı ve çoğunluktada onaylı olduğu söylenior bu nasıl oluor ya? sonradan katılanlar 21 de göndrsin şuankiler 15 de yani ne var bunda zaten 15 de gönderiler başlasa hedieler en geç 3 günde elimize gelmiş olucak biri açıklasın bana bunu
O zaman Songül sorduğunda cevap verecektiniz..Gecikmişsiniz.ya şuan arkadaşlar bu oyları verenler sizler değilmisiniz tarih ileri alındı deyince neden herkez böyle iyi oldu dior neden ozaman 15 ine onay verdiniz ankette ?
daha uzatmak istemiorum bana göre mantıklı olmadı songül hanımın yaptığı
hala ben nerdeyim sen nerdesin be arkadaşım songül hanım zaten burda bi mantık oyunu savunmasını hazırlmaış ve bu şekilde 21 demiş yani herhangi bi olumsuzlukta 1 gün diyecek ama eğer ankete göre olunmuş olsaydıki şayet hediye gönderimleri 15 inde başlayıp 20 sine kadar devam etmiş olucakdı anlaşılan anket falan boş işmişş uzatmak istemiyorum daha fazla dier arkadaşın dediiği gibi uymak zorundayız öylede böylede bişe dicekdim ama nesee
:jeyyar::jeyyar:Ama ben Hülyadan ders alıyorum ona göre :)))
Bencede biraz daha anlat.Nasıl şeyler hoşuna gider.
Mesela bana bileklik hediye geldi ama ben hiç takmam bileklik.Takmam için beni çok cezbetmesi lazım.Bir köşede duracak artıkın
alkisalkisalkis Kesinlikle..Neşelenelim, eğlenelim diye girdik bu işe..Kırmak ya da kırılmak için değil..niye böyle gerginlik oldu anlamadım gitti . yani bende 20-22 tarih aralığını vermiştim ama 15 olsa ne olur 20 den sonra olsa ne olur başkalarını zor duruma düşürecekse bende bunda bir sakıca yokki. isteyen istediği tarihte göndersin o zaman. gerek yok yani gerginliğe
Tamamdır.:lepi: Desteğinizi bekliyoruz bu linke.
kızlar bugün bizim buranın pazarı vardı başımdan kötü bi olay geçti pazarda rüzgar nedeniyle üzerime demir büşdü pazarcıların ip bağladıkları demir boynumda ufak bi çatlak var hastaneden geldim şimdi canım acıyor senağlama
Ama ben Hülyadan ders alıyorum ona göre :)))
Bencede biraz daha anlat.Nasıl şeyler hoşuna gider.
Mesela bana bileklik hediye geldi ama ben hiç takmam bileklik.Takmam için beni çok cezbetmesi lazım.Bir köşede duracak artıkın
Sana kim çıktı bu arada :) Yaşıtların biri mi bari ipucu ver.
ben takarım ya severim bileklik kolye filan :ecrin_bebek:
ama salantılı küpeler oluo ya hiiiiiç takamamm :gitme:
benden büyük diyelim :)
ben sallanan küpe takamazdım...hatta küpe takamazdım kulaklarımyara olurdu...
sonra bi arkadaşımbir krem tavsiye etti küpe takmaya başlayabildim...
küçük top küpelerden ; biraz daha büyüklere ; halka küpelerden ince sallananlara sonra da kocaman küpelere geçtim kaydirigubbakcemile3
ama bir süredir takmayınca en son taktığımda yine acıdı kulaklarım...çok hoş görünüyor sallanan küpeler...
bende söledim paçalısından :icecream:
sen yeni evli diilmisin yavv ne yapıcaksın paçalıyı :jeyyar::jeyyar:
hala ben nerdeyim sen nerdesin be arkadaşım songül hanım zaten burda bi mantık oyunu savunmasını hazırlmaış ve bu şekilde 21 demiş yani herhangi bi olumsuzlukta 1 gün diyecek ama eğer ankete göre olunmuş olsaydıki şayet hediye gönderimleri 15 inde başlayıp 20 sine kadar devam etmiş olucakdı anlaşılan anket falan boş işmişş uzatmak istemiyorum daha fazla dier arkadaşın dediiği gibi uymak zorundayız öylede böylede bişe dicekdim ama nesee
20-22 dedim ama seçeneklerde farketmez yazsa onu işaretlerdim..Çok abartmışsınız, yılbaşından sonra olsa da olur bana göre..Şunu da söylemeden geçemeyeceğim böyle bir kaç olumsuz tavır beni hediye, sürpriz, heyecan gibi duygularımdan uzaklaştırıyor.Sanki dayatmayla hediye alıp-vereceğiz.Sanki sipariş vermişiz almamışız..Sanki...sanki uzar gider..Kimse kimseyi bu organizasyon için zorlamadı..Hoşluk olsun diye yapıldı..KK'ünden bir anı..Korkmaya başladım artık bu güzel,heyecanlı,zevkli süprizlerle dolu beklediğimiz an kırıklıklarla sona erecek diye..Ha 15 ha 20 ha yılbaşında ha sonra..Abartmayın hanımlar ben burada kimseye hediye almaya mecbur bırakılmadım, kimseyi de mecbur bırakmadım..
Tadını çıkaralım, büyüyü bozmayalım..
O zaman Songül sorduğunda cevap verecektiniz..Gecikmişsiniz.
hala ben nerdeyim sen nerdesin be arkadaşım songül hanım zaten burda bi mantık oyunu savunmasını hazırlmaış Çok kaba yazmışsınız, kusura bakmayın..Bir de rica etsem şu cümlenizi açıklar mısınız? ..Yani öyle bir yazmışsınız ki tüm hediyeleri Songül alacak,herkese özel mesajla kendi adresini vermiş gibi olmuş..Yanlış anlaşılmamak adına açıklayın lütfen şu cümlenizi.
:jeyyar::jeyyar:
alkisalkisalkis Kesinlikle..Neşelenelim, eğlenelim diye girdik bu işe..Kırmak ya da kırılmak için değil..
sen yeni evli diilmisin yavv ne yapıcaksın paçalıyı :jeyyar::jeyyar: