Yılbaşı çekilişi hakkında

sevgicim geçmiş olsun...
ya benim kurbanın çok işi var girip şuraya istedigi sevdigi bişiyler yazsa gerçi bir iki ip ucu vermiş ama bilemiyorum...ayrıca tarih işi 21 iyidir ya daha ben ne alacagıma karar vermedim çünki....

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşımm a.s. allah korumuş gene bence çok dikkat edilmeli bu çadırları güzel bağlamıorlar zaten ağğ bide yağmur bastırdımı pazardayken o cadırlardan şaldır şaldır su akıyor üzerlerimize çok çok geçiş olsun arkadaşım sana

arkadaşlar ben bu tarihin ileri alınmasına tepkiliyim neden derseniz bi anket yapıldı ve
herkez oylarını kullandı ve coğunlukta 15 aralık gözüküyor ve sonradan songül hanım çekilişe katılanlar olduğuiçin tarihi 21 ine aldı ve çoğunluktada onaylı olduğu söylenior bu nasıl oluor ya? sonradan katılanlar 21 de göndrsin şuankiler 15 de yani ne var bunda zaten 15 de gönderiler başlasa hedieler en geç 3 günde elimize gelmiş olucak biri açıklasın bana bunu

ya şuan arkadaşlar bu oyları verenler sizler değilmisiniz tarih ileri alındı deyince neden herkez böyle iyi oldu dior neden ozaman 15 ine onay verdiniz ankette ?

daha uzatmak istemiorum bana göre mantıklı olmadı songül hanımın yaptığı

ilk basta sevgicim çok gecmiş olsun canım benim iyisin şimdi deme aman dikkat et kendine opuyorumnanaktan
blackheart ben kendime göre bir acıklama yapıyım sanırım 20 si sonrası olsun diye en cok yırtınan ben oldum burda herkes büyük şehirde degil aradıgımızı hemen bulamıyoruz mesela ben sırf bunun için işten izin aldım gittim çarsıyı gezdim tık yok daha tatlım inan cok üzüldüm istedikelerimi bulamadım diye ayrıca ptt kargo dısında kargoların cogu 1 günde teslim ediyr biz sürekli kargo gönderdigimiz için biliyorum pttkargoda 2 yada 3 gün erken olsun diyenler için cok bişey farketmez biraz daha gec göndermiş olursunuz ama ben ve benim gibiler için erken göndermek sorun olcaktı içime sinmiycekti umarım anlatabilmişimdir songül ablada bugün cok yazdı erteleyelimmi ne dersiniz diye ve yazan herkes ertelenebilir dedi...a.s.

ya kızlar benim aklıma ne geldi herkes kendinin çıktıgı kişiyi yada kişileri tahminde bulunsun mu ...sizce yılbaşı çekilişinde kime çıktınız gibi yani...ama yine sölemesin çıkan kişiler yani doğru tahminler olmadıgını sölemesin....oyun gibi yani.....

ben 15i diye bi tarafımı yırttım hediyemi yetiştirmek için ama siz bi hafta ertelendi dediniz şoke oldum bilseydim sıkmazdım kendimi daha rahat hallederdim işimi ankette 15 çoğunluktaydı ama uycaz artık yönetime karşı boynumuz kıldan ince (benim dahada bi inceldi zaten bugn):bbo:

çokk geçmiş olsun sevgicim

bende 15-20 si demiştim 21 i oldu çok bişey değişmedi yani
topu temeli 1 gün

çokk geçmiş olsun sevgicim

bende 15-20 si demiştim 21 i oldu çok bişey değişmedi yani
topu temeli 1 gün

hala ben nerdeyim sen nerdesin be arkadaşım songül hanım zaten burda bi mantık oyunu savunmasını hazırlmaış ve bu şekilde 21 demiş yani herhangi bi olumsuzlukta 1 gün diyecek ama eğer ankete göre olunmuş olsaydıki şayet hediye gönderimleri 15 inde başlayıp 20 sine kadar devam etmiş olucakdı anlaşılan anket falan boş işmişş uzatmak istemiyorum daha fazla dier arkadaşın dediiği gibi uymak zorundayız öylede böylede bişe dicekdim ama nesee

geçmiş olsun canım... görünmez kaza diye buna diyorlar sanırım... :teselli:

kızlar birşey söylemeden geçemeyeceğim...

lütfen kararlara karşı tepkilerinizi gösterirken bu başlığın amacını unutmayalım...
amacımız birbirimizin yüzünde gülümsemeler yaratmak...

kararlardan hoşnut kalmayabiliriz ; uymak zorundamıyız...
bence böyle bir zorunluluk yok ; kanun değil ki... sadece hoşluk olur birlikte hareket etmek...

açıkçası eğer 15-20 olsaydı ben eğer içime sinmemişken bir hediye almak yerine hediye alacağım kişiye o tarih aralığında bilgi verip birkaç gün izin istemeyi düşünmüştüm... ama elbette birlikte hareket etmek için de elimden geleni yapacaktım...

unutmayalım ki bu başlık ile yakından ilgilenen ve gerçekten emek veren ; gece 2lere kadar çekilişle uğraşan ; adresleri alıcam ileticem diye uğraşan Songül arkadaşımız... bence verdiği karara katılmasak bile sırf bu yüzden saygı duymalıyız... kaldı ki verdiği karar mantık sınırları dışında kabul edilemez bir şey değil... altı üstü hediye gönderme tarihi... yerimseniben

:icecream: alkisalkisalkis:jeyyar: kk pro üyeliğine az kalmış canım senın yaa epey kalp olmuş ? ondan sonra kk pro üyemi oluo

evet bende 15-20 diyenlerdenim ama hediyelerini daha hazırlayamayan arkadaşlarımız varmış.

bu yüzden 22 sine ertelenmiş.şimdi bunda bu kadar tepki gösterilecek ne var anlamadım.

bunun için arkadaşlarımızı kırmaya değmez.hakikaten songül hanım yoğun iş temposuna rağmen

bizler için gecenin ikisine ,üçüne kadar uykusuz kaldı.onu kırmak istemediğim için hangi tarh derse

kabul etmeye hazırım.bunda da gocunacak hiçbirşey görmüyorum.

Ne güzel demişsin ağzına sağlık canım.

Klavyen tuşsuz kalmasınkaydirigubbakcemile3

Bende içime sinen bi tarihte göndercem.

Erken alan da herkesle beraber açıklayacak sonuçta hediyesini

Amacımız hoşluk dediğin gibiopuyorumnanaktan

Arkadaşlar bakın ben buradakinin haricinde birde diyet grubunda ki arkadaşlarımla katıldım çekilişe, hepimiz bir tarih belirlemişken bir arkadaşım işlerinin yoğunluğundan dolayı hediyesini dün gönderdi tesadüf ki ben çıkmışım ona ve aldım bugün paketimi, tüm heyecanıma rağmen açmadım sakladım yılbaının yaklaştığı heyecanımızı daha bir hissettiğimiz zaman açmaya karar verdim illaki erken yollamak isteyenler yollasınlar neden çıkıp anket bahaneymiş şu böyleymiş diye tepki gösteriyorsunuz ki....herkesi idare etmeye çalışan gece uykusundan feragat eden arkadaşlarımıza biraz anlayış lütfen kimse kırılmasın diye sonradan katılanlar oldu onlara görede hareket etmeliyiz sadece ben dememeliyiz...

Kallistecim bende başka bi çekilişe daa katıldım.Ordada gönderimler başladı.Hatta alanlar foto koyuyo.Bende daha gönderemedim.Hazırlayıp göndercem.

Bence Göndereceğimiz kişinin isteklerini göz önüne alalım.Nasıl hoşlanacaksa ona uygun olsun.

Zaten herkes beraber açıklamayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…