Yılbaşı çekilişi hakkında

Canım benim bende öyleyim biraz iş biraz kk iyi gidiyor kaydirigubbakcemile3
Bakalım artık napalım sevdiği 2-3 şey biliyorum ama olmaz kitap sever mesela ama ne kitabı mafoldumben

ehh canım sende olur mu sana göre de muhakkak vardır zayıf,toplu ne farkeder insan bi tereddütte kalıyot zaten eminim sana alacak arkadaşta ona göre düşünür ve alır Şeniz

yapma yaaaaaaaaaa
ah ah çocuklu olunca herşeye geç kalıyoz işte hayatımızın ekseni değişti artık neyse hiç kıskanmadım :çok üzgünüm:

kızlar kurbanımın donla ilgili ne istediğini öğrendim küçük bir araştırma sonucu... :)

yani hala o ben değilim diyenlerden biri olabilir :)) ben atlamışım çünkü...

bu arada ben dün de gezdim galiba ilk beğendiğim şeyi alacağım... en çok onu beğendim...
başka bir ipucu daha ; sanırım aynı burçtanız o yüzden zevklerimiz de uyar diye düşünüyorum :)

ya da öyle umuyorum :)

yahu benim hatun bi görünüp bi kaçıyor yazsaya şuraya iki kelam şeyler , ben zeki kızım anlardım beğenir mi beğenmezmi diyeee (

uCU AÇIK bilgi canım bu da ne tür kitap nasıl Kitap Çok üzgünüm çoook
Aman neyse bende klasik bişey alıcam çok sevdiği olmayabilir ama napalımopuyorumnanaktan

ahaaa
ben demiştim kitap okumayı severim diye zemuszemus
ama okudugum şeyleri yazöıştım beeehhhhhhhhhh tüh nan
ben deyilim o zaman
:tomato:

beni donum tanga olmasın ricaiyetlen duyurulur :) dantelli olabiler danteli sewerimmm :)

kırmızı donla ilgili bi ben yazmamışım düşüncelerim :))) iki karaliim dedim...

ahaaa
ben demiştim kitap okumayı severim diye zemuszemus
ama okudugum şeyleri yazöıştım beeehhhhhhhhhh tüh nan
ben deyilim o zaman
:tomato:

Aman be canım keşke sen olsan döner geri bakardım
ama benim kurban hiç bişey söylememiş ki
Bak sende yoksun hiç seni de 2-3 görüşümm :bbo::bbo:

çok geçmiş olsun canım

Aynalı Körük Olmazsa ben Gelin Gitmem
Ut Kemale Çalmazsa Aynalı Körüğede Binmem
dıptıss tıpdıss cistakk çistakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…