Yılbaşı çekilişi hakkında

benim çıktıgım arkadaştan bişey isteyeceğim :kedi:

benim hediyemi gönderilceği tarihler arasında cuma gönderir misinn :kedi: evde kimse olmuo da :kedi:

amaan kızlar bizim bişey dememiz artıkın bişey değiştirmeyecek öyle karar almışlar saygı duymak lazım sonuçta :dilcikar:

Bana alıcak arkadaşım (Canım benim D Her kimseee) Pazartesiye kalmayıp cumadan gönderirse daha iyi olur.

o yüzden bu hafta hallet şeker

sana cıkmamısımdır cıksam anlardım :hulya: ben her şeyi severim ya cicili bicili olsun da kaydirigubbakcemile3 bana alacak arkadaş daha karar veremediyse yardım edim biraz daha opuyorumnanaktan

Ama ben Hülyadan ders alıyorum ona göre :)))

Bencede biraz daha anlat.Nasıl şeyler hoşuna gider.

Mesela bana bileklik hediye geldi ama ben hiç takmam bileklik.Takmam için beni çok cezbetmesi lazım.Bir köşede duracak artıkın

niye böyle gerginlik oldu anlamadım gitti . yani bende 20-22 tarih aralığını vermiştim ama 15 olsa ne olur 20 den sonra olsa ne olur başkalarını zor duruma düşürecekse bende bunda bir sakıca yokki. isteyen istediği tarihte göndersin o zaman. gerek yok yani gerginliğe

arkadaşlar mrb dumur oldum sayfasının linkini bide yılbaşı kankaları linkini yazarsanız sevinirim

Geçmiş olsun canım:1hug:

Kızlar bana çıkan kişi bir kere ugramış buraya yahu hedıyemı begenırmı dersınız kızlar kikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…