Yılbaşı çekilişi hakkında

günaydın şekerler....ayy nasıl don sevdiginizi sölemişsiniz...ben de dantelli dantelsiz herşekilde severim ayy gitmesem bile kk anısına saklarım bee ya kızıma...(kıçıma olursa giyerim tabi)

günaydın şekerler....ayy nasıl don sevdiginizi sölemişsiniz...ben de dantelli dantelsiz herşekilde severim ayy gitmesem bile kk anısına saklarım bee ya kızıma...(kıçıma olursa giyerim tabi)

ay cok güldüm rüyanaz alemsin demek kızına saklıycaksın kaydirigubbakcemile3

içinizden birinin kurbanıyım sanırım ben söylememişdim :)) neticesi geniş biri olarak tanga olmasın mümkünse ama dantelli olsun , donuma kadar süslüyümdürde :))

pamugum bu arada senin kurban sevdigi donu tariflemişmi..ayyy ben donalamam bee benim kurbana......

Bencede yılbaşına yakın yollanması daha iyi gerçekten acele acele ne gerek var, rahat rahat bakalım seçelim olmadı isteyen istediği tarihte yollasın...

kıs özlem bız beraber gıdelım alısverıse olmazmı gecen bakırkoye gıttım super seyler var alalım beraberde yollarız he cnm yardımcı oluruz bırbırımıze

pamugum bu arada senin kurban sevdigi donu tariflemişmi..ayyy ben donalamam bee benim kurbana......

yok canım ya benim kurban tarif etmemiş azcıkda cekiniyorum aslında alırsamda espiri sevmeyen biriyse diye
totona uygun vardır rüyacım sen sana alcak kişi için bedenini yaz bana alcak arkadas ne alırsan kabulumdür ister pacalı ister dantelli sırf sen aldın diye büyükde olsa küçükde olsa giycem kaydirigubbakcemile2

yahu benim kurban don konusunda muhabbette ama kendisi nasıl ister yazmadı daha...
ya da yazdı ben kaçırdım kafamçokkarıştı

ben biraz karıştırayım bari ...

kıMSE Yok bugün hee çalışanlar belli cumartesi günü :sinifsinif:
Dün hediye kutumu yiğenin elinden zor oldum benim olsun d,ye ağlıyorduu

:lepi::lepi:
yahu benim kurban don konusunda muhabbette ama kendisi nasıl ister yazmadı daha...
ya da yazdı ben kaçırdım kafamçokkarıştı

ben biraz karıştırayım bari ...

bende yazdım demmek ki bende degilim.......

aynen öyle şekerim bi iş yapıyorum bi buraya bakıyorum Şeniz
bende encok begenmezse diye korkuyorum pek ugradıgı yok ben paketi acınca hem yüzünde bi tebessüm olsun istiyorum hemde tam bana göre desin istiyorum :sinifsinif:

Kızlar ben şişkoyum bana bişi almayın sakın :)bir kibrit çöpü yeterli evelki sene idi sanırım arkadaşın hediyesini ta marta yollamışdım ben ama yollamışdım sonuçda ve abartmışdım :) hakkatenkızcağız bana yollamışdı erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…