- 4 Nisan 2007
- 4.864
- 15
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün bizim buranın pazarı vardı başımdan kötü bi olay geçti pazarda rüzgar nedeniyle üzerime demir büşdü pazarcıların ip bağladıkları demir boynumda ufak bi çatlak var hastaneden geldim şimdi canım acıyor senağlama
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşımm a.s. allah korumuş gene bence çok dikkat edilmeli bu çadırları güzel bağlamıorlar zaten ağğ bide yağmur bastırdımı pazardayken o cadırlardan şaldır şaldır su akıyor üzerlerimize çok çok geçiş olsun arkadaşım sana
arkadaşlar ben bu tarihin ileri alınmasına tepkiliyim neden derseniz bi anket yapıldı ve
herkez oylarını kullandı ve coğunlukta 15 aralık gözüküyor ve sonradan songül hanım çekilişe katılanlar olduğuiçin tarihi 21 ine aldı ve çoğunluktada onaylı olduğu söylenior bu nasıl oluor ya? sonradan katılanlar 21 de göndrsin şuankiler 15 de yani ne var bunda zaten 15 de gönderiler başlasa hedieler en geç 3 günde elimize gelmiş olucak biri açıklasın bana bunu
ben oy verirkende 20-22 si demiştim sengözlerimebaksanab
tamam ablacım siz verirken 20 22 demiştiniz peki ya dierleri dierlerinin neden sesi çıkmıor
çokk geçmiş olsun sevgicim
bende 15-20 si demiştim 21 i oldu çok bişey değişmedi yani
topu temeli 1 gün
ben 15i diye bi tarafımı yırttım hediyemi yetiştirmek için ama siz bi hafta ertelendi dediniz şoke oldum bilseydim sıkmazdım kendimi daha rahat hallederdim işimi ankette 15 çoğunluktaydı ama uycaz artık yönetime karşı boynumuz kıldan ince (benim dahada bi inceldi zaten bugn):bbo:
kızlar birşey söylemeden geçemeyeceğim...
lütfen kararlara karşı tepkilerinizi gösterirken bu başlığın amacını unutmayalım...
amacımız birbirimizin yüzünde gülümsemeler yaratmak...
kararlardan hoşnut kalmayabiliriz ; uymak zorundamıyız...
bence böyle bir zorunluluk yok ; kanun değil ki... sadece hoşluk olur birlikte hareket etmek...
açıkçası eğer 15-20 olsaydı ben eğer içime sinmemişken bir hediye almak yerine hediye alacağım kişiye o tarih aralığında bilgi verip birkaç gün izin istemeyi düşünmüştüm... ama elbette birlikte hareket etmek için de elimden geleni yapacaktım...
unutmayalım ki bu başlık ile yakından ilgilenen ve gerçekten emek veren ; gece 2lere kadar çekilişle uğraşan ; adresleri alıcam ileticem diye uğraşan Songül arkadaşımız... bence verdiği karara katılmasak bile sırf bu yüzden saygı duymalıyız... kaldı ki verdiği karar mantık sınırları dışında kabul edilemez bir şey değil... altı üstü hediye gönderme tarihi... yerimseniben
kızlar birşey söylemeden geçemeyeceğim...
lütfen kararlara karşı tepkilerinizi gösterirken bu başlığın amacını unutmayalım...
amacımız birbirimizin yüzünde gülümsemeler yaratmak...
kararlardan hoşnut kalmayabiliriz ; uymak zorundamıyız...
bence böyle bir zorunluluk yok ; kanun değil ki... sadece hoşluk olur birlikte hareket etmek...
açıkçası eğer 15-20 olsaydı ben eğer içime sinmemişken bir hediye almak yerine hediye alacağım kişiye o tarih aralığında bilgi verip birkaç gün izin istemeyi düşünmüştüm... ama elbette birlikte hareket etmek için de elimden geleni yapacaktım...
unutmayalım ki bu başlık ile yakından ilgilenen ve gerçekten emek veren ; gece 2lere kadar çekilişle uğraşan ; adresleri alıcam ileticem diye uğraşan Songül arkadaşımız... bence verdiği karara katılmasak bile sırf bu yüzden saygı duymalıyız... kaldı ki verdiği karar mantık sınırları dışında kabul edilemez bir şey değil... altı üstü hediye gönderme tarihi... yerimseniben