Yılbaşı çekilişi hakkında

hülyacım stilex yanık kremi anında geçiriyo acıyı harika bi yanık kremi onu sür varsa izde kalmaz geçmiş olsun opuyorumnanaktan

sıpaydi yaaa nası karışmış ama :roflol:

sorun yaratmadı çok şükür ama yaratssaydı hafta sonu buluşurduk yine ne güzel :roflol:

kızlar maşallahınız var... :)

bu arada hakkında bilgi edinemediğiniz kurbanlarınız için çok da dert etmeyin kızlar...
demek ki herşeyden mutlu olabilecek :)

ben de hediyemiseçtim gibi ama biraz daha dolaşmak istiyorum...

neysemesaibiter ben kaçar...herkese iyi akşamlar

bu arada songüle teşekkür ediyorum...özelden mesaj atmadım bilerek...ellerine sağlık :)

geçmiş olsun hülya,, arkladaşlar hülya kime çıktıysa birde yanık kremi alıversin kadınağıza :))
Allah razı olsun:1hug:

selam arkadaşlar,çekilşe katıldım ama buraya pek uğrayıp yazamadım,herkes çok samimi olmuş ne güzel,kendimi üvey evlat gibi hissettim mafoldumben

Ben de yarın bakacağım hediyeye..Pek seçeneğim yok çam sakızı Hülya armağanı olacak.

selam arkadaşlar,çekilşe katıldım ama buraya pek uğrayıp yazamadım,herkes çok samimi olmuş ne güzel,kendimi üvey evlat gibi hissettim mafoldumben

Gel yasla başını omzuma, ben sana abla olurumopuyorumnanaktanAma sen benden büyükmüşsün ben sana kardeş olayım

evet hülya'cığım hediyemi aldım =) umarım beğenilir,tanımadığın birine hediye almak ne zormuş,ilk defa böyle bir duygu yaşadım inan gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…