- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
Süperim deil mi?En çok ben en çok bendelikafadulden Ukalayım n'apıyım?Kızlar harıkasınız yorumlarınızı okuyorum .sÜpersın valla
olmaz kalliste niye olsun
bana yollayan çeksin mesela
benim makinem bozuk
ya çekemem, ya da görüntü bozuk olur,
öyle de koymak istemem mafoldumben
kızlar alemsiniz herşey bitti hediyeler geldi resimler kaldı :) ya bu arada ben kime çıktım acaba ser verdi sır vermedi :):):) profilimede bir sürü kişi girip çıkmış heçç anamadım :icecream:
Çok zor birşeymiş gibi yazmışsınız.
Herşey bitecek, hediyeler gelecek..
Geriye bu günlerden anı o fotoğraflar kalacak.
Ona birşey diyemem tabii:umursamaz:
Evet..Millet heyecandan profil kemirir oldu..delikafadulden
İnşaallah seneye de sağ oluruz ve yine KK olur da yaşarız aynı heyecanı.
kızlar alemsiniz herşey bitti hediyeler geldi resimler kaldı :) ya bu arada ben kime çıktım acaba ser verdi sır vermedi :):):) profilimede bir sürü kişi girip çıkmış heçç anamadım :icecream:
bende şunu merak ediyorum hediye işi bittikten sonra biz neerde ne konuşcaz çünkü hediyeler için gecenin en geç saati de olsa bu topic dolu bittğinde ne yapcaz acaba:)
İyi akşamlar bayanlaropuyorumnanaktan
Hülyam aynen dediğin gibi benim profil patlama yaşamış herkes şaşırtmak için bir bakıp çıkmışkaydirigubbakcemile3 bende korkudan bana çıkan kişinin bile profiline bakamadım mesaj takibi yaparak görmeye çalıştım:roflol: anlaşılacak diye ödüm kopuyor...
Arkadaşlar bir de şey var hani hediyelerimizi alınca foto ekleriz filan dendi konuyu takip etmeyenlerimiz var yollayacak kişide foto çekse kaydirigubbakcemile3 garanti olsa çok mu saçma olur sırnaşık şey hani herkes gösterirken benim yolladığım arkadaş peketimi alıp bir daha uğramazsa üzülürüm mesela o zaman ben eklerim bunu yolladım diye düşündüm çok mu görgüsüzlük olur ki:roflol:
hatunlar yine kaynatıyorsunuz..
oh ohhh iyi kaynatmalar...
hediyeleri aldıktan sonra resim eklemeyi unutmayalım emi...
gece kuşları yıne ısbasındasınız bakıyorumda uyku yok sıze ben hala dusunuyorum ne alsam dıye bı turlu burayada ugramıyokı bıraz laflasak nelerden hoşlanır bılmem keske tanıdıgım bırı cıksaydı daha kolay olurdu mesela masummasal hastayım ona cok ıyı ve cıcı arkadasım bnm offf off