Yılbaşı çekilişi hakkında

Kızlar harıkasınız yorumlarınızı okuyorum .sÜpersın valla
Süperim deil mi?En çok ben en çok bendelikafadulden Ukalayım n'apıyım?
olmaz kalliste niye olsun
bana yollayan çeksin mesela
benim makinem bozuk
ya çekemem, ya da görüntü bozuk olur,
öyle de koymak istemem mafoldumben

Bazıları istemeyebilir canım, normal karşılarım.Saygı duyarım ben de düşüncesine.Olabilir yani.

kızlar alemsiniz herşey bitti hediyeler geldi resimler kaldı :) ya bu arada ben kime çıktım acaba ser verdi sır vermedi :):):) profilimede bir sürü kişi girip çıkmış heçç anamadım :icecream:

gece kuşları yıne ısbasındasınız bakıyorumda uyku yok sıze ben hala dusunuyorum ne alsam dıye bı turlu burayada ugramıyokı bıraz laflasak nelerden hoşlanır bılmem keske tanıdıgım bırı cıksaydı daha kolay olurdu mesela masummasal hastayım ona cok ıyı ve cıcı arkadasım bnm offf off

kızlar alemsiniz herşey bitti hediyeler geldi resimler kaldı :) ya bu arada ben kime çıktım acaba ser verdi sır vermedi :):):) profilimede bir sürü kişi girip çıkmış heçç anamadım :icecream:

Çok zor birşeymiş gibi yazmışsınız.
Herşey bitecek, hediyeler gelecek..
Geriye bu günlerden anı o fotoğraflar kalacak.

bende şunu merak ediyorum hediye işi bittikten sonra biz neerde ne konuşcaz çünkü hediyeler için gecenin en geç saati de olsa bu topic dolu bittğinde ne yapcaz acaba:)

hatunlar yine kaynatıyorsunuz..
oh ohhh iyi kaynatmalar...
hediyeleri aldıktan sonra resim eklemeyi unutmayalım emi...

Ona birşey diyemem tabii:umursamaz:

Evet..Millet heyecandan profil kemirir oldu..delikafadulden
İnşaallah seneye de sağ oluruz ve yine KK olur da yaşarız aynı heyecanı.

Evet izinle olması mantıklı opuyorumnanaktan düşünememiştim..

Ama ama ama-a-a-aaaa derinciğim başka türlü helecan yapamıyacağız biz de ortada olmayanları konuşarak geveliyoruz iştedelikafadulden

Bu arada ben de en sonunda karar verdim hediyemin ne olacağına daha doğrusu neler olacağına delikafadulden herkes gibi fazla helecan var bendede şuda olsa bu da olsa diyorum bakalım kısmet haftasonuna hazırlanmış olur..alkisalkisalkis

bende şunu merak ediyorum hediye işi bittikten sonra biz neerde ne konuşcaz çünkü hediyeler için gecenin en geç saati de olsa bu topic dolu bittğinde ne yapcaz acaba:)

Doğru söylüyorsun..
E mutlaka insanlar birbirlerine birşeyler yazmak isteyecek,hediyelerin foroğrafı konulmak istenecek, burası kapanıp orası açılır, ya da bence en güzeli bu konunun adı değişir yine burdan devam ederizkaydirigubbakcemile5

bende başta senin gibi düşündüm.acaba gönderdiğim hediyelerin resmini ben eklesem

ayıp olur mu diye....belki karşı tarafın böyle bir imkanı olamaz.. herkes eklerse bende

eklerim diye resimlerini çekip bekleyeceğim.eğer onun böyle bir imkanı yoksa

ben ekleyeceğim...anlayışla karşılayacaklarını ümit ediyorum..

hatunlar yine kaynatıyorsunuz..
oh ohhh iyi kaynatmalar...
hediyeleri aldıktan sonra resim eklemeyi unutmayalım emi...

Kaldır ayağını abla düşüncelerimizi ezdinkaydirigubbakcemile3
Biz de bundan bahsediyorduk
Sabaha kadar kaynatırız bakalım neler çıkacakkaydirigubbakcemile5

benden de ne olsun bebişm ya anca marul ekiyorum gözlerim sulandı öğleden beri:) evdekiler dalga geçiyo kız psikopata bağladı diye düşün artık:)

canıııımmm opuyorumnanaktan
bana da sen çıksaydın hiç bu kadar strese girmezdim,şak diye bulurdum hediyemi =)
neyse bu arada birbirimize çıkmadığımızı öğrenmiş olduk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…