Yılbaşı çekilişi hakkında

1 marul 2 verir.Yav gel marulun üstüne yukarda soldaki cüce söylüyor kaç verim, ne kadar sürede biter.

:roflol: Kesinlikle her türlü bilgi mevcuttur:lepi:

hoşgeldin canım bizde tarla ekiyoz kk sitesinde daha ilk atımları atarken bi de oyun çıkardım başıma daha neler görcez:)sen napıyosun nasılsın
iyim canım sağol bende hasatımı bekliyorum büyümedi daha gece topulcam :)
1 marul 2 verir.Yav gel marulun üstüne yukarda soldaki cüce söylüyor kaç verim, ne kadar sürede biter.

işte buyüzden oynamıyorum hülyacım bu oyunu kafamı karıştırdı kafamçokkarıştı

iyim canım sağol bende hasatımı bekliyorum büyümedi daha gece topulcam :)

işte buyüzden oynamıyorum hülyacım bu oyunu kafamı karıştırdı kafamçokkarıştı

Kız kafa karışacak birşey yok çok basit.Cücenin yanında soru işareti var herşeyi cevaplıyor.
Papatyacım oyun hakkında fazla yazışmayalım sana verdiğim linli tıkla bir zahmet orda bilgi veriliyor bak.Paylaşım da var.

siteden ayrılamıyorum sonum olcak benim işlerim önümde duruyor senol abi gelcek bi bakcak bıraktıgı yerdeyim

Sobayla uğraşırken elimi yaktım.Kömür çuvalları iyi yanıyor ya, attım biraz da gazete kağıdı atayım derken erimiş çuval yapıştı parmağıma.
Yanıyor bayağı.
Üff deyin kızlar.:sinifsinif:

Biraz önce yedim,yenmiş olarak hemen sağ yanımda.Onu sürsem olur mu? laelaelaelaelae

hiii kıyamam uzat bakıyım parmagını Şeniz:1hug:

tıkladım valla ablacım ya bişi sorcam mail adresimi nerden değiştirebilirim ki iki de bi yazışmalar yüzünden mail geliyo bi açtım beşyüz tane

Sağolun fıstıklar.
Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın.
Sayfam açık ama yemek falan yapacağım..Gece girerim ancak..Ara- ara bakarım bu geceye kadar..
Öpüyorum hepinizi.
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.
(Elma yanığın keskin acısını biraz dindirdi..Tavsiye ederim böyle bir durumda..Papatya teşekkürler tavsiyene:)

geçmiş olsun hülya,, arkladaşlar hülya kime çıktıysa birde yanık kremi alıversin kadınağıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…