Yılbaşı çekilişi hakkında

Çok heyecanlı ama değil mi? masummasal işin heyecanı bu işte..Tanımadğın birine hediye alman ve sana alınması.
Güzel olacak güzel.

bana hediye alacak arkadaş kimse hiiç benim gibi strese girmesin,önemli olan bu günün ve kk nın bir anısı olması,bir saç tokası bile beni çok mutlu eder opuyorumnanaktan

vayy sipidi hanım vayy pasaklı hanım insan bizide davet ederdi alışverişe küstüm :dilcikar:

masummasal o kadar detya girme zaten sipariş vermiş gibi oluyor hiç hoşuma gitmedi açıkcası çok detaya girilmesi.

Çok heyecanlı ama değil mi? masummasal işin heyecanı bu işte..Tanımadğın birine hediye alman ve sana alınması.
Güzel olacak güzel.

evet güzel oldu bile opuyorumnanaktan
herkes fikir yürütüyor etrafımdan :) bir tablo baktım önce,oğlum dediki anne bence tablo iyi fikir değil,riskli bir hediye,ya ev dekoruna uymazsa kaydirigubbakcemile3
bir baktım ki etrafıma tek heyecanlanan ben değilmişim =)

ama beden falan verilsin kızlar
giyim almak isteyenler için önemli :umursamaz:
Ona birşey diyemem tabii:umursamaz:
evet güzel oldu bile opuyorumnanaktan
herkes fikir yürütüyor etrafımdan :) bir tablo baktım önce,oğlum dediki anne bence tablo iyi fikir değil,riskli bir hediye,ya ev dekoruna uymazsa kaydirigubbakcemile3
bir baktım ki etrafıma tek heyecanlanan ben değilmişim =)

Evet..Millet heyecandan profil kemirir oldu..delikafadulden
İnşaallah seneye de sağ oluruz ve yine KK olur da yaşarız aynı heyecanı.

ayy kızlar sohbet koyulaşmış,oğluşumun okulda kurdela kutlaması vardı bugün okumayı söktülerde..

ayy kızlar sohbet koyulaşmış,oğluşumun okulda kurdela kutlaması vardı bugün okumayı söktülerde..

Ayy canım..O gün çok güzel bir gün oluyor..Benim de yeğenim göğsünü kabarta kabarta gelmişti kurdelası takılınca..
Üniversite bitirdiği günleri de görürsünüz inşaallah:Saruboceq:

Şimdi ben diyorum ki
çekilişe katılacak arkadaşa elbet tanışma amaçlı da görüşücez de ben şahsım adına kendisine örneğin bedenini falan soramam çekinirim,:kedi: zaten karşımdakide ne hediye alacağını tahmin eder, sürpriz kaçar.
Daha çekiliş olmadan bir şekilde beden, ayakkabı no vs. vücut ölçülerimizi bir yere yazsak mı CADIARZU
was??

Ona birşey diyemem tabii:umursamaz:

Evet..Millet heyecandan profil kemirir oldu..delikafadulden
İnşaallah seneye de sağ oluruz ve yine KK olur da yaşarız aynı heyecanı.

İyi akşamlar bayanlaropuyorumnanaktan

Hülyam aynen dediğin gibi benim profil patlama yaşamış herkes şaşırtmak için bir bakıp çıkmışkaydirigubbakcemile3 bende korkudan bana çıkan kişinin bile profiline bakamadım mesaj takibi yaparak görmeye çalıştım:roflol: anlaşılacak diye ödüm kopuyor...

Arkadaşlar bir de şey var hani hediyelerimizi alınca foto ekleriz filan dendi konuyu takip etmeyenlerimiz var yollayacak kişide foto çekse kaydirigubbakcemile3 garanti olsa çok mu saçma olur sırnaşık şey hani herkes gösterirken benim yolladığım arkadaş peketimi alıp bir daha uğramazsa üzülürüm mesela o zaman ben eklerim bunu yolladım diye düşündüm çok mu görgüsüzlük olur ki:roflol:

olmaz kalliste niye olsun
bana yollayan çeksin mesela
benim makinem bozuk
ya çekemem, ya da görüntü bozuk olur,
öyle de koymak istemem mafoldumben

İyi akşamlar bayanlaropuyorumnanaktan

Hülyam aynen dediğin gibi benim profil patlama yaşamış herkes şaşırtmak için bir bakıp çıkmışkaydirigubbakcemile3 bende korkudan bana çıkan kişinin bile profiline bakamadım mesaj takibi yaparak görmeye çalıştım:roflol: anlaşılacak diye ödüm kopuyor...

Arkadaşlar bir de şey var hani hediyelerimizi alınca foto ekleriz filan dendi konuyu takip etmeyenlerimiz var yollayacak kişide foto çekse kaydirigubbakcemile3 garanti olsa çok mu saçma olur sırnaşık şey hani herkes gösterirken benim yolladığım arkadaş peketimi alıp bir daha uğramazsa üzülürüm mesela o zaman ben eklerim bunu yolladım diye düşündüm çok mu görgüsüzlük olur ki:roflol:

Ben çekeceğim fotoğraf ama arkadaşıma soracağım, izin isteyeceğim eklemek için.
Aynı şekilde bana gelen için de izin isteyip koyacağım.
Ben böyle düşünüyorum tatlım.

X