- 25 Kasım 2008
- 413
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üfff elma sür elma
kıslar hangı oyun bu bende oynamak ıstıyorum lınk atarmısıız
yavrukuşlar don don deyip durmayın yahu,
kırmızı mum olur,kırmızı toka olur,kırmızı flar olur ne bileyim işte...
hediyeyi dert etmeyin o zaman,tadını alamayız bu olayın...
herkesin gönlünden ne koparsa dedik,başından beri...[
ha yılbaşının simgesi kırmızı olacaksa isteyen don,isteyen tanga,isteyen ne isterse onu koyar...
yani bu konuda seçenek çok diiil mi??
ben aldım hediyemi ama arkadaşı hiç tanımıyorum konuşmuşlugumuz yok kendinide tanıtmamış kendini tanıtsaydı iyi olacaktı yanına ona göre bişiler koyardım :S
benim kurbanem buralara pek uğramıyor ama ben üç hediye buldum,haftasonuna kadar bekleyeceğim birşeyler yazmasını belki açık verir ona göre alırım :))
offf ya bende kendı kurbanım ıçın ne alayım dıye dusunmekten kafayı yedım kendısı hıc ugramıyuo buralara profuna baktım cok guzel genc bı hatun kırmızı don sart zattı almalıyım bende ıççamasırı manyagı oldugum ıçın yanı o kesınde baska ne alsam yaa offf pasaklının kurbanı olmayı ısterdım ama ne yalan solım :)))) zamanda azaldı offff
Don değil kırmızı birşey koyarım.
akannehir
Amma kulağımı çınlatmışsınız haa..
Altı- üstü bir kaç saat sohbet ettik gece:kedi:
pasaklım tanrıçam senin gurbanın ben olaydım yaa kaydirigubbakcemile3 arada bir kamyon lafı gördüm sankimm
benimkine hediye baktım bugün hemen hemen aklımda şekillendi gerçi kendisi sportifmiş ama ben ona illada kokoş birşey alacağım :icecream:
bende kırmızılı bişeyler aldım (don değil)...inşallah kırmızıyı seviyordur kurbanım....ama ne yapayım o da azıcık kendisini anlatsaydı....artık ne çıkarsa bahtına olacak..
bana alacak arkadaşada burdan sesleniyorum banada kırmızı don almayın.zaten bana uygun donda
bulamazsınız piyasada!!!
benim kurbanda bi cee diyor sonra yok pasaklımlada konustuk artık kesin kararlıyım alacagım hediyeler konusunda
He sor
Merhabalar, pasaklıtanrıçanın mesajı bana ulaştı, ben de bir ce-e-e-e diyip gidenlerdenim ama arkadaşlar yazacak bir şey bulamıyorum ki ama her gün takip ediyorum, sonuçta alınacak hediyeler gönlümüzden ne koparsa dendi bu yüzden ben kendimi tanıtırken ayak numaram şu kıyafet için bu bedenim demedim çünkü buradan çöp gelse sonuçta anısı olacak diye düşündüm..
oylamamıda yaptımopuyorumnanaktan
Ama tüm bunlra rağmen illa gel seninle sohbet etmek istiyoruz derseniz kaydirigubbakcemile3 sizi kırmam...
Sobayla uğraşırken elimi yaktım.Kömür çuvalları iyi yanıyor ya, attım biraz da gazete kağıdı atayım derken erimiş çuval yapıştı parmağıma.
Yanıyor bayağı.
Üff deyin kızlar.:sinifsinif:
gEÇmıŞ OLSUN canımm
geçmiş olsun hülya,, arkladaşlar hülya kime çıktıysa birde yanık kremi alıversin kadınağıza :))
aaa kafam karıştı ya kafamçokkarıştı
2 dk gitmiyorm bi baktım 5-6 sayfa atmış
kim hastalandı ne oldu
önemli bişi mi
kim hastalandı ne oldu
önemli bişi mi
evet evet pasaklım konustuklarımızı bulursam süper olcak kaydirigubbakcemile2
acep ben kimin gurbanıyımmmfisfisfis
hastalanma degil hülyamız sobaya kömür cuvalı atarken parmagını yakmıs yanlıslıkla ...
kim hastalandı ne oldu
önemli bişi mi