Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

Peki bu turp suyunu nasil elde edicem kendimi mi yapmam gerekiyor yoksa satin mi aliniyor? Turp suyunu ilk defa duydum

Hayir turbu satin aliyosun rendeliyosun ve iki bardak kadar su ile kaynatiyosun yarim saat.. ilindiktan sonra kafani tumuyle islanicak kadar islatiosun, strechliyosun ve bi havluyla sariyosun.. 1-2 saat bekledikten sonra basini yikiyosun =)

arkadaslr ben de 6 ay önce dogum yaptım ve saclarm cok dökülüo kel kalmaktan korkuorm ayrıca saclarım cok ince ve cansız sizce bu yılan yagı banada iyi gelirmi ne kadar süre ve nasıl kullanmam gerekio yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürler

arkadaşlar ben aktardan aldım şu yılan yağını 5 milyona
üstelik orjinal yani aktarımı yıllardır tanırım internetten fahiş fiyatlarla veriliyo aldanmayın
neyse aldım bitkisel şampuanım var defnegarlı ona kattım şampuanım normalde kuruturdu saçımı saç kremiyle dengelerdim
ama yılan yağını katınca kurutmadı saç kremi kullanmasamda olur
saçlarım çok yumuşadı gürleşti elektriklenmiyor artık
ben çok memnunum üstelik şampuanıma kattığım için kullanımı zor olmuyor
ben kızıldan sarıya dönünce saşlarımda can kalmadı
resmen ölmüştü şimdi iyice kendine geldi
artık karar verdim hiç bir kimyasal işlem uygulamayacam saçlarım yanınca kendi kendime karar verdim buna
bu renkte akınca artık hiç birşey yapmicam
zaten beyazlarımda yokki sırf renk olsun diye ne hale sokuyoruz saçlarımızı
ilerde yaparsam kına yaparım acayip besliyor ben küçükken yapardı annem saçlarım çok güzeldi ama şimdi ühü ühü ühüsenağlama

canım cook yaglı dııl mı oo ??? delikafadulden

canım yılan yağı mı çok yağlı diyemi soruyosun
adı üstünde yağ yağlı olacak tabi:roflol:

ay evet bılıorum da sampuanıma katıp kullanıorum demıssın, sacında kalmıomuu dıe sormustummm lülülülülülü

tatlım yok şampuan yağlanmıyo, şampuanımla iyice bütünleşti yani yağ varmış gibi gelmiyo sana
ama aktar bana dediki şampuanın bitkiselse olur
kimyasal içerikli şampuanlarda ters etki gösterirmiş
ayrıca canım ben yılan yağı şişesinin yarısını bi kutu şampuana ekledim
diğer yarısınıda kaldırdım şampuanım bittiğinde yenisine eklerim

ooovvvv
aslında ıı fıkır de sampuan bırkac dk kalıo sacta ya o yuzden etkısını gec gösterebılır

2 ay s0nra yıLan yaqının faydasını qördm....ç0k düzenLi kuLLanmamıstm ben....Tawsiye ederim...yeni saç çıkmasını biLe saqLıy0r...ama sahteLeri warmış dikkat edin....küçücük b şişeydi benimki 15 Liraya aLmıştım...hafif b k0kusu war c0k hafif kırmızıya yakın b renqi war beLLi beLirsiz...

aaa ben bugun 7 tl ye aldım rengı de seffaf yaa ama dısı felan pıyasadakı gıbı yanı ustunde yılan resmı var ((
sahtesının ıcınde ne var acabaaa

ya bu yılanyagının gercegini nasıl bulabilirim sahtesinden korluyorum birde cam terebentinin gercegini arıyorum bir marka yada özellik söyleyebilirmisiniz lütfennnnn!!!!!!!
burda yılan yagı 5 millon diyo adam ama güvenemedim
lütfen yardım edin

yılan yağının sağtesi var piyasada gerçeği çok nadir ve gerçeğide çok pahalı benden demesi KIzlar Aycicek yağı almayın boşuuna

bende yılan yağı aldım, aktar yalnız kullanmayın bununla karıştırın diye mecitefendi diye bir saç bakım yağı verdi, akşam yapayım dedim, biraz hazırladım, sürdüm yetmedi kafamın yarısı kaldı sonra biraz daha biraz daha derken, baktım yılan yağının hepsi bitmiş, bir şişeyi bir kullanımda üstlik diğer yağlarla karıştırarak bitirebilen başka becerikli arkadaş var mı acep merak ettim, umarım bişi olmaz :uhm:

kızlar merhba bende yılan yagı sürdüm az önce ve bi diğer başlıkta gördğümü sampuanımın içine sarmısak rendeleyip yıkıycam saçmı bakalm umarm ii sonuç alrm:)

aylardır oyleece duran ıkı sıse yılan ygı yılanyagıla ılgılı olumlu yzıları gorunce gozume battı =)) gercıı annem benıı vuracakk kendıne almıstı ama bana nasıp oldu =) bende yarım sıse yılan yagına azıcık zeytınyagı azıcık çamterebentın katıp fısfıslı sıseme koyup calkaladım önce guzelce dıplere sıkıp ovaladım en son da tum saca sıktım en son da bı yumurtaa sarısınıı öylece yedırdıms aclarımaa sıtrecledım ve havluyaa sardım ve suan kafamda durur sekılde yazıyorum .. pff uzatıp uzatmaması sorun degıl yeterkı dokulen yerleden saclar cıksın özellıkle şakak kısımlardan pff =( ampuller falanda kullanıyorum..şampuanımın ıcınde de az bsy çam terebentın var.. off ugrastıgımızaa degse barı kızlarr yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…