Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

eğer sorunun uzamayla alakalıysa turp suyunu denemeni tavsiye ederim.ciddi anlamda hızlı uzattığını duydum.normalin 3 katı uzamayı hızlandırıyomuş.netten girip bi araştır bence...

pekı bısı sorcam yenı cıkan saclR BEBEK SACI GIBI TUY TUY MU OLUO ONLAR NASIL KALINLASACAAAKK BENDEDE VARklava:

evet tüy şeklide.inşallah kalınlaşırlar:) benim elimin üstü gibi kaygandı başımda bazı yerler.çok açılmıştı gözle görünür şekilde.şimdi açık yerlerde tüyler varhihoyyyt

bugn aktara gittm yılan yagı + badem yagı aldm bu ikisini karıstr dedi. hint yagını karıstrmma o bozar guzel deil dedi

yilan yagi diye ne yagi satiyolar cok merak ettim =))

ßen kuLLandım, neymi$ saçı uzatıyormuş.... Saçıma ßaktım ne uzama var ne ßi$i yerLi yerinde durii... ı$e yaramadı ßende............. :dilcikar:

ahhh bayanlar bunların hepsi ii güzel ama saç dökülmesinin bir çok faktörü var kansızlık hormon bozukluğu v.s bunlar olduğu sürece ne yaparsanız yapın sonuç alamazsınız:1no2:

bende kullanmak istiyorum ama annem korkuttu beni bizim sitenin arkası ormanlık yılan gelir saçına dolanır görürsün diye kullanamıyorum bende -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

bende kullanmak istiyorum ama annem korkuttu beni bizim sitenin arkası ormanlık yılan gelir saçına dolanır görürsün diye kullanamıyorum bende -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

ay öle şey olrmu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba hanimlar. Ben sitenize yeni üye oldum. Gayetde memnun oldum :)
Tabi bir cogu gibi benimde sacimla ilgili sorunum var, hatta sorunlarim. Ben Almanya`da yasiyorum ve bir takim yaglari bulmakda zorlaniyorum. Fakat üstün basarim sayesinde bir sekilde buluyorum. Bu gün en sonunda yilan yagi geldi Türkiye'den.
Gelelim sorunuma:
Saclarim cok dökülüyor. Telleri cok ince ve cok kuru. Elimden geldigi kadar boyamamaya özen gösteriyorum. Ama kuaförüme göre ufak anlimin üstünde cikan saclar kirilmis saclar. Bunu duymak daha da moral bozucu:) Simdi yardimi siz bilgilli hanimlardan istiyorum. Yilan yagi tamam.....
Daha neler kullanmaliyim? Yasim genc daha evlenmedim ama dügünümde kel bir gelin olmak istemiyorum :)
Baslamadan bilgi edine bilirsem sizlerden ona göre hepsini karistirir kullanirim ve hic aksatmam söz....:)
Tesekkürler

cok fazla kombıne bısı kullanma bence.cunku sacları yoruooo...ve sıtede yazılanları oku ve sana hangısı uygunsa onu dene derımmmm

Umarim yilan yagi ise yarar, ama sana daha kolay bi cozum oneriyorum. Saclarin ince telli ve uclari kuru dibleri ise yagli ise benimle ayni sac tipine sahipsin.. ve suan hic olmadigi kadar guzel saclarim. Bunu ise kullandigim sampuana borcluyum, fiyati pahali belki ama gercekten degiyo. Marlies Moller volume serisini denemeni tavsiye ediyorum.. Saclarimdaki dokulmeler azaldi, ve cok daha hacimli ve gur duruyo.. Sacimin daha hizli uzamasi icinde turp suyu kullandim ve faydalarini gordum.. umarim isine yarar bu bilgiler

Peki bu turp suyunu nasil elde edicem kendimi mi yapmam gerekiyor yoksa satin mi aliniyor? Turp suyunu ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…