cnm benim ilk aldığım şişede koku yoktu hiç.bunda hafif var.vede ikiside çevremde güvendiğim aktarlar açıkçası..benim saçlaım çok açılmıştı.ben 3 ay önce saç ektirdim.şuanda boşluklardan tüylenme şeklinde yeni saçlar çıkıyo.ama bu ekimden dolayımı ,yağdan dolayımı bende bilemiyorum..ama yılan yağına itimad ediyorum gerçekten.eğer orjinalini kullanıyosan kesin işe yarıyodur.ben birde sığır iliği hindistan cevizi karışmını uyguluyorum 10 günde 1 defa.hangisi iyi geldi bilmiyorum ama böyle giderse açık yerler kapanıcak inşallahhihoyyyt
bugn aktara gittm yılan yagı + badem yagı aldm bu ikisini karıstr dedi. hint yagını karıstrmma o bozar guzel deil dedi
yok cnm bence bozmaz cünkü hint yağı bir cok karışımın icinde var
bende kullanmak istiyorum ama annem korkuttu beni bizim sitenin arkası ormanlık yılan gelir saçına dolanır görürsün diye kullanamıyorum bende -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Merhaba hanimlar. Ben sitenize yeni üye oldum. Gayetde memnun oldum :)
Tabi bir cogu gibi benimde sacimla ilgili sorunum var, hatta sorunlarim. Ben Almanya`da yasiyorum ve bir takim yaglari bulmakda zorlaniyorum. Fakat üstün basarim sayesinde bir sekilde buluyorum. Bu gün en sonunda yilan yagi geldi Türkiye'den.
Gelelim sorunuma:
Saclarim cok dökülüyor. Telleri cok ince ve cok kuru. Elimden geldigi kadar boyamamaya özen gösteriyorum. Ama kuaförüme göre ufak anlimin üstünde cikan saclar kirilmis saclar. Bunu duymak daha da moral bozucu:) Simdi yardimi siz bilgilli hanimlardan istiyorum. Yilan yagi tamam.....
Daha neler kullanmaliyim? Yasim genc daha evlenmedim ama dügünümde kel bir gelin olmak istemiyorum :)
Baslamadan bilgi edine bilirsem sizlerden ona göre hepsini karistirir kullanirim ve hic aksatmam söz....:)
Tesekkürler
Umarim yilan yagi ise yarar, ama sana daha kolay bi cozum oneriyorum. Saclarin ince telli ve uclari kuru dibleri ise yagli ise benimle ayni sac tipine sahipsin.. ve suan hic olmadigi kadar guzel saclarim. Bunu ise kullandigim sampuana borcluyum, fiyati pahali belki ama gercekten degiyo. Marlies Moller volume serisini denemeni tavsiye ediyorum.. Saclarimdaki dokulmeler azaldi, ve cok daha hacimli ve gur duruyo.. Sacimin daha hizli uzamasi icinde turp suyu kullandim ve faydalarini gordum.. umarim isine yarar bu bilgiler
Peki bu turp suyunu nasil elde edicem kendimi mi yapmam gerekiyor yoksa satin mi aliniyor? Turp suyunu ilk defa duydum
eğer sorunun uzamayla alakalıysa turp suyunu denemeni tavsiye ederim.ciddi anlamda hızlı uzattığını duydum.normalin 3 katı uzamayı hızlandırıyomuş.netten girip bi araştır bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?