Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

Ya arkadaslar almanyadan gelen varmı ?
Almanyada nerde satılıyor yılan yagı ?
Ya of almanyada yasamak zaten kötü bırde türkıyede olanlar burda yok temelı türkıyeye gıtmek ıstıyorum ya

ben bir sitede yılan yağı şampuanı gördüm..hatta içinde de bir sürü yağ vardı yılan yağı dışında..ismi valensey gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam ama hangi sitede gördüğümü hatırlamıyorum...

walla ben dırek yagını dger yaglarımla karstrıp suruyorum baya ıse yaradı bendee sukurler olsun artk oyle asırı sacım sokulmuyorr

Benimde bi dönem saçımda çok seyrelme vardı. Yılan yağı kullandım ve ciddi ölçüde toparladı saçım. Hemde en fazla 2 defa kullanmışımdır. Bir şişe aldım.
Acaba yılan yağının daha büyük ambalajlı olanı var mı acaba. Çok küçük bi şişe tek kullanımlık gibi. Hemen bitti kaydirigubbakcemile3

Ben yine kullanmaya başlıyım bari :) Diğer yağlarda faydalı ama sanki yılan yağıyla karıştırınca yılan yağının etkisi azalcak gibi geliyo zemuszemus Bide yoğunlaşıyo mu karışım cnm. Yani fısfıslı şişe pratik oluyo böyle şeyler için rahat kullanılabilir mi yerimseniben

ıki haftadır yılan yağı,badem yağı,susam yağı karışımı kullanıyorum.Buda yetmezmiş gibi şampuanıma 5 diş sarmısak ezdim koydum biraz da badem yağı.Saçlarımı bu karışımla yıkıyorum sonra kremliyorum. Saçımda henüz bi uzama yok inşallah etkisini gösterir.Düğüne kadar saçlarımın belimde olmasını istiyorum.Ve düğünüme kısa bi süre kaldı:teselli:

Son düzenleme:

arkadasim ben yaklasik 1 ayi geckin bir suredir kullaniyorum benim saclarimda hizli uzamaya basladi ve aynen fonlu sac gibi duruyor ve isil isil parliyor bence sen kullanmaya devam et ben yilan yagini sacimin diplerine badem yaginida uclarina suruyorum ikisini karistirmadim ama karistirsanda sorun olmazmis yardimci olabildiysem cok mutlu olurum sevgiler

badem yağını bende uclarına süryorum bide şampuanın içine çam terebantiniyle karıştırıp kullanıyorum bu ara çok saçım dökülüyo bide hızlı uzamasını istiyorum yılan yağı iyi diyosunuz yani birde fiyatı ne kadar aktarlardan alınıyor değil mi cevap ltfen saclarım elden gidiyo:Saruboceq::çok üzgünüm:

şimdi bi arastırma yaptım ben 12-15 tl arasında değişiyo ama 7yede alan var 5e de aktar tanığımız vardı onu aradım en son oda 13 diyo alacam kesinde ucuz olsa ne iyi olurdu benim bulundgum şehir küçük oldugundan herşey pahalı yaa neyse artık:bbo:

kıslar bende bugun ilk denedim. çam terebendin kattım şampuanıma + öncesinde badem yağıyla saçımın diplerine güsel güsel masaj yaptım bakalım 2 -3 hafta yapıcam boyle bi değişiklik olcak mı yazarım. ilk değişmeleri hemen söyliyim saçım acayip dolgunlaştı çam terebendin etkisiyle sanıyorum kabardı epey bi fena olmadı ama )
dönerim ben size tekrar hoşçakalın

Ben 6 ytl almıştım.Başka bi yerde 7 ytl'ye vardı bitince ordan alcam,eğerki bi uzama farkedersem.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…