evet bayanlar...
sızın yazdıgınız entele ile ilgılı yazıları okuduktan sonra aktara gıdıp entele almaya karar verdım ancak entele yoktu
bende yılan yagı aldım:)
yılan yagını sacınıza masaj yaparak uyguluomussunuz...sacınızı uzatmaya yardımcı oluomus...sadece yılan yagını kullanırsanz bır sısesı 2hafta kadar yetıomus...fiyatı 13ytl...
ben onu gene sac uzatıo dıe bıldıgım hint yagı ve besleyici ozelligi olan badem yagıyla karıstırdım boyleleıkle mıkatarı cogalttım...
yani 1sise badem yagı,1sise hint yagı,1sisede yılan yagı
fısfıslı bı sıseye koyup calkalayın...kullanım acısından fısfıslı sıse daha rahat oluo hemde yagı bosuna harcamams oluosunuz...
sonuc olarak sacım ne kadar surede uzar bılmıoum 2haftadır haftada 2kere uyguluoum...sacımı yıkadıktan sonra kendı halınde kurumaya bıraktıgım halde sacım fonlu gıbı duruo...birde kesinlikle sampuanınıza cam terebendin damlatın 400mlye 70damla...acayıp derecede dolgunlastrıo sacları:))
mirengcım benm aldıgımn cok hafıf bı kokusu vardı yok gbıydı neredeyse ve bole arapca gbı yazıda vardı ustunde...kucuk bi siseydi...markasına falan dıkkat etmedım acıkcası....ve gercektende derokun dedıgı gıbı goruntude hemn farkettırıo ve dolgun canlı bı gorunum kazandırıo:)
canım cam terebentin şampuana eklenecek sadece değilmi?evet bayanlar...
sızın yazdıgınız entele ile ilgılı yazıları okuduktan sonra aktara gıdıp entele almaya karar verdım ancak entele yoktu
yılan yagını sacınıza masaj yaparak uyguluomussunuz...sacınızı uzatmaya yardımcı oluomus...sadece yılan yagını kullanırsanz bır sısesı 2hafta kadar yetıomus...fiyatı 13ytl...
ben onu gene sac uzatıo dıe bıldıgım hint yagı ve besleyici ozelligi olan badem yagıyla karıstırdım boyleleıkle mıkatarı cogalttım...
fısfıslı bı sıseye koyup calkalayın...kullanım acısından fısfıslı sıse daha rahat oluo hemde yagı bosuna harcamams oluosunuz...
sonuc olarak sacım ne kadar surede uzar bılmıoum 2haftadır haftada 2kere uyguluoum...sacımı yıkadıktan sonra kendı halınde kurumaya bıraktıgım halde sacım fonlu gıbı duruo...birde kesinlikle sampuanınıza cam terebendin damlatın 400mlye 70damla...acayıp derecede dolgunlastrıo sacları:))
canım bu entele saç renginde koyulaşma yaptı mı? bi de benim saçlarım kuru ve röfleli bu çam terebentin saçlarda kuruma yapar mı?evet bayanlar...
canım bu entele saç renginde koyulaşma yaptı mı? bi de benim saçlarım kuru ve röfleli bu çam terebentin saçlarda kuruma yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?