uçlara saf zeytinyağını biraz ılıtıp sür bence canım[/QUOT
tamam öyle yapıyım saf zeytin yağım var şimdi ılıtmadan sürüyodum ama bide öyle deniyim sağol canımopuyorumnanaktan
slm kızlar yılan yağının kokusu varmı bide sürüp sacınızı yıkadığınızda sacınız dökülüormuu bn iki gündür yapıorum sürüorum yıkarken dökülüorr nasıl yapmam gerekio yardım ederseniz sevinirim bide gercek olup olmadığını nasıl anlıcam yılan yağının kokusu varmı yokmu saolun şimdiden
yılan yağı 5 tl aslında canım başka yerlere sorsan bulabilirsin.2 yere sordum 7.5 dedi 3. yer 5 tl dedi her yerde değişiyor fiyat.ben banyodan sonra saçımı havluyla kurutuyorum o derece özen gösteriyorum umarım istediğin saçlara ulaşırsın :)
canım teşekkürler inşallah hepimiz istediğimiz saçlara ulaşırız AMİİİNNNN :):) :Saruboceq:
bu arada burda en ucuz 7 tl 10 diyen de var 15 diyen ama hepsi farklı ürünler benim aldığım kutusuz üstünde arapça yazılar var ve çok ufak bir şişe umarım sahte değildir
mecitefendi bakım yağı + 1 şişe hint yağı + 1 şişe badem yağı + yarım şişe çamterebentin esansı + 1er tane evigen bemiks bepanten tüp + yılan yağı işte bunları karıştırdım uyguluyorum bakalım neler olucak :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?