Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

Kuzenim getirdi sagolsun ve ilk denememden sonra sacimda super bi parlaklik yapti.. dusundugunuz gibide saci yagli birakmiyo yikama sonrasi. Bu arada sarmisakli sampuani biraktim, cunku sonlara dogru dokulmeler basladi ve suan kestim yine eski haline geldi sacim. Ayrica kahkulumu kisa kestirdim yine ve sacimdaki yamuklugu duzelttirdim uclardan kestirdim derken, sacim maalesef yine kisaldi :S.. Bi 6 ay sonra guzel uzunlukta olucagini dusunuyorum.

Bundan sonra biotin, yilan yagi ve turba devam =)
 
kızlar şimdi gittim aldım yılan yağını badem yağıyla eşit miktarda karıştırdım diplerine sürdüm bide 15 tl ye aldım bliyorum 7de var 5e de ama burda yok:1no2: diplerine sadece dimi yılan yağı bide karıştırdım oda oluyo dimiCADIARZU:teselli:
 
yılan hağının/ hint yağının/ çam terebentinin badem yağı ile desteklenerek kullanılması gerekiyomuş, aksi taktirde kimi saçlarda kurumaya sebep oluyomuş canım bunu okumuştum bi yerde :)
 
gerçekten mi iyi bari yaa bende boşa gitmese bari karıştırdım işe yarasın diyodum çabuk uzasın bide güçlensin istiyorum saçlarım ya herkese sağlıklı saçlı günlerropuyorumnanaktan:Saruboceq:
 
ben şu anda zencefil suyu kullanıyorum evdeki kök zencefiller bitsin yılan yağı alacağım her şeyi aynı anda kafama sürüp de saçsız kalmak istemem :)
 
KızlaR ben bu yılan yağı + badem yağı karışımını sadece diplerine uyguluyorum da u çlarında da az biraz kırıklarım var uçlarada sürsem işe yarar mı acaba ???
 
Son düzenleme:
ılıtıp sürünce daha etkili oluyomuş sanırım
şu anda saçımda yılan yağı hint yağı badem yağı karışımı var streçledim sıcak havlu sardım 2 saat sonra yıkayacağım sonuçları yazarım unutmazsam yerimseniben
 
Banyodan çıktım ve saçlarımın kendiliğinden kurumasını bekledim fönle kurutmadım doğal olsun istedim.çünkü fön makinesiyle kuruturken saçım düzleşiyor ben sadece yılan yağının etkisini görmek için havluyla kuruttum.sonuç harika iyi ki yılan yağı almışım.

Önceden ceviz yağı hint yağı badem yağı kullandım ama böyle iyi sonuç vermemişti.yılan yağını badem yağı ve zeytinyağı ile karıştırdım ocakta hafif ısıttım önce diplere sonra boylara ve uçlara sürdüm streçleyip sıcak havlu sardım 2 saat bekledim yıkadım saçlarımı.son olarak da zencefil suyu döktüm.
Saçlarımın arkası katlıdır bi hata yaptım ve katlı katlı kestirdim.onların uzamasını bekliyordum çünkü katlı saç benim saç cinsime hiç uymuyor sanırım.doğal kullanamıyorum biri içe biri dışa biri yana bakıyo ve kedi tüyü gibi.hep düzleştirici yapmak zorunda kalırdım ama şu an saçlarımın arkasındaki katlar sırıtmıyor ne fön var ne düzleştirici.

Buradaki yorumları okumuştum saçlarım pırıl pırıl sanki fönlü gibi diyenler vardı onların abarttıklarını düşünüyodum açıkçası ama benim de öyle şu an.haftada iki kere yapıcam saçım iyice kendine gelmeye başlayınca haftada 1e indiricem.

Bu paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürler.
 
merhaba kızlar benimde saçlarım cansız seyrek ve çok ince annemler yakın zamanda kel kalmamdan endişeleniyorlar tabi bende :) üşendiğim için hiç uğraşmıyodum saçlarımla ama artık iyi bakım yapmaya karar verdim çünkü gittikçe durum daha vahim bir hal almaya başladı

şimdi ilk olarak saçımı kestirdim göğüs hizamdaydı şimdi çenemin biraz altında küt gibi yani çok kararsız kalmıştım ama iyiki kestirmişim çünkü kısa olunca sanki daha kabarık fazla duruyor gibi geldi bana :)

dün bende yılan yağını sordum 7 tl.. bugün alıcam ve yılan yağı + hint yağı+ badem yağı + sarımsak yağı + saf zeytinyağı + çamterebentin yağı + mecitefendi bakım yağı + bemiks, evigen, bepanthen ampul + yumurta sarısı.. bunları karışıtırıcam ve iki günde bir saçlarıma uygulicam inşallah gür kalın telli saçlarımız olur :)

bu arada fön makinesi ve düzleştiriciyi çok çok çok mecbur kalmadıkça kullanmamaya karar verdim inaşllah işe yarar :) hepinize gür kalın güzel saçlar diliyorum...
 
yılan yağı 5 tl aslında canım başka yerlere sorsan bulabilirsin.2 yere sordum 7.5 dedi 3. yer 5 tl dedi her yerde değişiyor fiyat.ben banyodan sonra saçımı havluyla kurutuyorum o derece özen gösteriyorum umarım istediğin saçlara ulaşırsın :)
 
arkdaşlar bnm saçlarım yeterince gür yani o konuda bi sorunum yok memnunum ama uzatmak istiyorum ve yılan yağı vb. saçları dolgunlaştırıyo diye bliyorum ben sadce uzatmasını istiyorum :S hangsini kullanmalıyım?? tavsiyelerinii bekliyorum..
 
bu yağlar saç telini kalınlaştırıyomuş canım sen yağ kullanma bence turplu su / zencefil falan kullan
 

kokusu var ama pek kötü gelmedi bana bende kullandım ama haftada bir kere badem yağı hint yağı ve yılan yağı karışımını sürüyorum saçlarıma yıkarken dökülüyo benm saçlarda zaten onları kullanmadan öncede dökülüyordu.faydasını zaten bi kaç kullanımla anlayamazsın cnm :)
 

canım teşekkürler inşallah hepimiz istediğimiz saçlara ulaşırız AMİİİNNNN :):) :Saruboceq:

bu arada burda en ucuz 7 tl 10 diyen de var 15 diyen ama hepsi farklı ürünler benim aldığım kutusuz üstünde arapça yazılar var ve çok ufak bir şişe umarım sahte değildir

mecitefendi bakım yağı + 1 şişe hint yağı + 1 şişe badem yağı + yarım şişe çamterebentin esansı + 1er tane evigen bemiks bepanten tüp + yılan yağı işte bunları karıştırdım uyguluyorum bakalım neler olucak :bbo:
 

benimki de aynen senin dediğin gibi bi şişe canım ben iki seferdir yapıyorum çok yumuşak ve pırıl pırıl oluyor tabi doğal olarak daha uzamaya etkisini göremedim ama yeni yeni küçük saçlar çıktıkaydirigubbakcemile2
 
ben bugün lokman hekime gidip sordum, "bunların sahtesi de oluyormuş öyle dediler" dedim, sanırım adamın ramazan olduğu için yalanlamaya içi elvermedi bize geliyor satıyoruz ama orijinal midir ben de bilemem dedi. yardım edin kızlar yahuu ben nasıl bulacağım gerçek yılan yağı? sizin aldığınız bir marka yok mu?:sinifsinif:
 

böyle bi şey canım.resmin üzerine tıklayarak büyük boyutta görebilirsin.şişenin arkasına doğru arapça yazılar var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…