cnm saçlarını durularken durulama suyuna elma sirkesi katarsan bi kaç yıkamadan sonra kepeğini keser diye düşünüyorum.eğer kesmezse bitlenmiş olabilirsin.kaydirigubbakcemile3 o zamanda bi eczaneye git en kısa zamanda.ama sanmam bi yaştan sonra olması çok zor çünkü..kepektir büyük ihtimal ve elma sirkeside çok iyi geliyo kepeklenmeye
ya dün saçıma tuzlu su yaptım sonucuna inanamadım zaten hani bir arkadaş yazmış ya biti göremezsin diye çok araştırdım biti görmemiz mümkün fakat bizim gördüğümüz bitin yumurtaları yani sirkeleri bende asla olamzdı ve kaşıntıda olunca bitlenndim sandım işte dün bu yazıyı yazdıktan sonra başımı tuzlu su döktüm1 saat kadar bekledim sonra çam terebenti döktüğüm şampuanımı kullandım sonra dove kulklanıyorum yanında bakım kremi falanda var sonuç tamamen mükemmel bi tane beyaz bişey yok saçımda ve saçlarım harika görünüyor:)teşekkür ederim cevaplarndırdığkaydirigubbakcemile2ınız için
bi de arkadaşlar aktardan içinde 10 yada daha fazla yağlardan oluşan bi karışım aldım ylına yağı ile birlikte 3 sat beklettim saçımda ama o karışım olan yağın 45 dakika bekletilmesi gerekiyordu ben 3 saat bekletince o yüzdende bitlenmiş olabilirim diye düşünüdüm.fakat şu an tuzlu su çok iyi geldi.ama çam terebentini kullanmaya başladığımız ilk bir hafta temizlediği için saç derisindeki kepekleri falan kaldırımış bir hafta böyle bişey olabilirmiş.
tşkler sabire çok yardımcı oldun,haklısın bir ay kısa bi süre,inş.uzamasınada yardımı olur.aramıza hoş geldiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?