Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

ya dün saçıma tuzlu su yaptım sonucuna inanamadım zaten hani bir arkadaş yazmış ya biti göremezsin diye çok araştırdım biti görmemiz mümkün fakat bizim gördüğümüz bitin yumurtaları yani sirkeleri bende asla olamzdı ve kaşıntıda olunca bitlenndim sandım işte dün bu yazıyı yazdıktan sonra başımı tuzlu su döktüm1 saat kadar bekledim sonra çam terebenti döktüğüm şampuanımı kullandım sonra dove kulklanıyorum yanında bakım kremi falanda var sonuç tamamen mükemmel bi tane beyaz bişey yok saçımda ve saçlarım harika görünüyor:)teşekkür ederim cevaplarndırdığkaydirigubbakcemile2ınız için

bi de arkadaşlar aktardan içinde 10 yada daha fazla yağlardan oluşan bi karışım aldım ylına yağı ile birlikte 3 sat beklettim saçımda ama o karışım olan yağın 45 dakika bekletilmesi gerekiyordu ben 3 saat bekletince o yüzdende bitlenmiş olabilirim diye düşünüdüm.fakat şu an tuzlu su çok iyi geldi.ama çam terebentini kullanmaya başladığımız ilk bir hafta temizlediği için saç derisindeki kepekleri falan kaldırımış bir hafta böyle bişey olabilirmiş.

yılan yağı da içeren bi karışım almış annem aktardan sa dökülmesi i,çin..
bir kez uyguladım..
o uyguladıgım yıkamada dökülme çok az oldu ama diğer yıkamamda aynen devam etti dökülme:uhm:

pardon sen neden bıtlenmıstın ???

fisfisfis

bitlenmedim arkadaşlar öyle olduğunu sandım ama çam terebenti kullananların bazen ilk bir hafta falan böyle kepek varsa ya da yoksa onlar kalkıyormuş temizlenmesi için o yüzden ben bitlendiğimi sandım yok ama bit falan:)

selam kızlar,

Bende yılan yagı ve çam terebenti aldım bakalım nasıl olacak 2 kere kullandım yıkarken degilde saçlarımı tararken gene tarak saç doldu :s inş. durur dökülme :S

slm kızlar..çam terebentin saçları çok kurutuo zaten saçları çok yıpranmış yada kuru olanlar bence asla kullanmamalı.yılan yağını bnde denicem inş. bi o, bi bu derken valla para yetiremiorum bunlara yaa.. ama yeterki iyi gelsin saçlarıma razıyım.. tuzlu su işi çok çok garibime gitti açıkcası asla dnemem heralde ben ama tabi bi ihtimal iyi gelme durumuda var..neyse şu bit korkunu sağlıcakla atlattıın için bol geçmiş olsun:) bütün bu yağları,suları kullanırken yani saçınıza bakım yaparken ilk önce şampuanınızın kimyasal olmamasına dikkat edin arkadaşlar,çokda pahalı deil bu ot şampuanları,sonuç beklemek için sebebimiz olur en azında die düşünüorum..hşçkln..

arkadaşlar bende bugün internetten sipariş verdim yılan yağınıı perşembe günü elimde olur... bende kullanmaya başlıcam haftada 3 gün ben birde internetten h c siparişi vermiştim onu kullanıyordum... yılan yağını h c nin icine karıştırıpta kullanıcam tek kullanmayı düşünmüyorum yılan yağınıı inşallah bendede faydasınıı gösterir... benim saclarım çoooook ince tellii ve çooook seğrek yaa inşallah faydasında bende görürümm sizlergibiii....... arkadaşlarr

Merhaba, tesadüf olarak gördüğüm bu siteye, bende insanların fikirlerine deneyimim ile yardımcı olabilmek açısından üye oldum.

Yaklaşık 1 aydır yılan yağı kullanıyorum. Ben her gün fön çekiyorum,eskiden fön esnasında saçlarım olmasını gerektiğinden kat kat fazlasıyla dökülürdü. ancak artık dökülmüyor. ve 3. seansından snra dolgun görünmeye başladı. kalınlaştırdığı ve dökülmeyi engellediğine şahitim. ancak uzama yada yeniden saç çıkarma konusuna 1 ayda bi yorum yapamam.

tşkler sabire çok yardımcı oldun,haklısın bir ay kısa bi süre,inş.uzamasınada yardımı olur.aramıza hoş geldiiiiiin

tşkler sabire çok yardımcı oldun,haklısın bir ay kısa bi süre,inş.uzamasınada yardımı olur.aramıza hoş geldiiiiiin

tşk ediyorum. uzaması çok önemli değil benim için. röfleden dolayı sapsarı saçlarım bianda yandı. kötü görünüyordu ve 1seneyi aşkındır toplanamadı. ama şuan ciddi anlamda gelişme var. hemde ben haftada 2 kere kullandım.

slm kızlar bişey sorcam...ben sarımsak şampuanı ve yılan yagı diye bişeyler duydum annemin saçları çok dökülüyıoda bunları kullanan varmı iyi geliyo diyolar....

slm canım sarımsak şmpuanını iç duymadım ama sarımsak yapğının yeni saç çıkardığını ve dökülmeyi durdurduunu biliorum,yılan yağını bnde daha alamadım ama alıcam,ıspatlanmış bi ürün saç dökülmesine birebir geliomuş..tabi sürekli ve düzenli kullanmak lazım bu tür şeyleri..sarımsaklı şampuanı hakkaten duymadım çok şaşırdım..yılan yağının sitesine girip bakabilirsin kullanıcı yorumlarına..

arkadaşlar geçen ay yılan yağı aldım..saçlarım çok kısa olduğu için uzun süre dayandı şişe.aktardan 7.5 liraya aldım.internette satılan şişelerle aynı.kullandım bitti.hiç kokusu olmayan bir yağ idi.ve bugün başka bi aktardan yenisini aldım.ambalaj şişe aynı.fakat bu yağ kokuyo.deişik bi kokusu var.fiatıda aynı.kullanan arkadaşlar paylaşsın ltf.orjinal yağlarda koku oluyomu.fazla diil ama dierinde hiç yoktu.saçlarım çogalsın derken olan saçlaımdanda olmıyım arkadaşlar ltfffkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok:

ben hiç kullanmadım ama fiyata banada aynı demişlerdi daha alamadım..dediğin gibi çok hafif bi kokusu oluomuş araştırdıımda bunu örenmiştim.madem şişen çok gitti olumlu yada olumsuz etkilerini anlamışsındır beyendiysen keşke aynı aktardan alsaydın.yada ilk şişenden memnun kaldıysan içine sinmiosa kullanma mümkünse ilk aktardan al tekrar derim ben..
yaaa bu arada madem uzun dayandı şişe sana sölermisin bi fark oldumu uzamaya????????? dökülmeye????????? cevaplarsan sevinirim.valla artık hepsi karıştı uzuosada uzamıosada saçlarım hanginin etkisi bilemiorum bişeye başlayıp aylarca test etmek istiorum ....
tavsiye edermisin bu yağı bana?????????? şimdiden tşkler...

cnm benim ilk aldığım şişede koku yoktu hiç.bunda hafif var.vede ikiside çevremde güvendiğim aktarlar açıkçası..benim saçlaım çok açılmıştı.ben 3 ay önce saç ektirdim.şuanda boşluklardan tüylenme şeklinde yeni saçlar çıkıyo.ama bu ekimden dolayımı ,yağdan dolayımı bende bilemiyorum..ama yılan yağına itimad ediyorum gerçekten.eğer orjinalini kullanıyosan kesin işe yarıyodur.ben birde sığır iliği hindistan cevizi karışmını uyguluyorum 10 günde 1 defa.hangisi iyi geldi bilmiyorum ama böyle giderse açık yerler kapanıcak inşallahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…