saçınızdaki dökülme ne zamandan beri var.birde açıklık varmıydı ...benim baya bi kelleşti çünkü.acaba bendede işe yararmı?bu tarz yağlar, bitki kürleri vs ne cildime ne saçıma iyi geldi şimdiye dek.ama yılan yağının etkisi beni çok şaşırttı.eylül ayında kullanmaya başladım şubattayız o zamandan bu zamana 5 ay geçti.şimdi saçlarımın diplerinden tam 5 santimlik saçlarım çıktı birsürü.o kadar çokki fön çektiğimde tepemde bir sürü saç çim adam gibi dikiliyor.kaydirigubbakcemile3haftada iki kez uygulayıp saçımda 3 saat bekletiyorum.şu an çok şükür dökülme yok ama bıraktığımda tekrar dökülürse korkusuyla kullanmaya devam ediyorum
ya ztn 5ayda 5cm uzar kı normal sac...
arkadaslar ya gercekten cookk ıhtıyacım var cabul uzamasına :)
yaza nışanım var ve benım saclarım kısacıkkkk erkk tıpııı
lutfen özel msjla cvp verırmısınız banaa
saçınızdaki dökülme ne zamandan beri var.birde açıklık varmıydı ...benim baya bi kelleşti çünkü.acaba bendede işe yararmı?
slm kızlar aranıza yeni katıldım arkadaşlar denemiş biri olarak çam terebentini kesinlikle tavsiye etmiyorum özellikle kuru saçlı olanlar Allah kahretsin nerden denedim mahfetti saçımı ya mısır püskülü gibi oldu üstelik daha çok döküldü kuru saçlı olanlar kesinlikle kullanmayın inanın çok pişmanım
canım hiç kasma kendini, o boyuttaki saç bu yaza değil ancak seneye yaza model yapılabilcek hale gelir. sen gene de yılan yağı, turplu su, zencefil gibi karışımları uygula, zaten saçın kısa olduğundan o kadar zahmetli de olmaz.bu arada zaten eczacıymışsın, bazı şeylere ulaşmakta hepimizden çok avantajlısın. mesela e vitamini, bakım kürlerinin içinde evigen ampul kullananlar çok memnun, ayrıca b vitamini içmek de işe yarıyor ben apikobal kullanıyorum. bi de buğday özlü bi şampuan filan vardı saçı güçlendiren, eczanelerde satılıyor, ondan da kullanabilirsin.yaza kadar düzenli devam edersen saçın toplanacak boyuta gelebilir, hem de sağlıklı uzar. sonra gidersin saçının rengine göre çıtçıt alırsın, nişanında da çıtçıtla istediğn modeli yaptırırsın. piyasaya göre ucuza kaliteli çıtçıt satan bi yer var bildiğim istanbulda. aklına yatarsa sölerim yerini.
yazdan beri bariz bi açılma vardı özellikle tepe kısmında.birazda genetik bir durum benimkisi çünkü ailede hemen hemen tüm kadınların saçı seyrektir.ablamda benimle birlikte kullandı bu yağı.şu an ikimizde halimizden çok mutluyuzhihoyyyt
delikafadulden canm ben henuz ögrencıyım ecz dııl
ama su cıtcıtcının adresını alsam ıı olur ıst dayım ztn
bıde benım sac modelı ustler kısa dıkıorum enseye dogru uzuyor bu durumda cıtcıt nasıl kullanılcak?
cıtcıt enseden takılıo dıe bılıorum
cnm saçlarını durularken durulama suyuna elma sirkesi katarsan bi kaç yıkamadan sonra kepeğini keser diye düşünüyorum.eğer kesmezse bitlenmiş olabilirsin.kaydirigubbakcemile3 o zamanda bi eczaneye git en kısa zamanda.ama sanmam bi yaştan sonra olması çok zor çünkü..kepektir büyük ihtimal ve elma sirkeside çok iyi geliyo kepeklenmeyeçam terebentini saç kremli olan şampuana dökülmesi uygun olmaz mı acaba?bide ben kullandım saçlarım bitlendi diye çok korkuyorum şçımda hiç ama hiç kepek olmaz kepke mi bit mi anlayamıyorum ya ayrdım edin
cnm saçlarını durularken durulama suyuna elma sirkesi katarsan bi kaç yıkamadan sonra kepeğini keser diye düşünüyorum.eğer kesmezse bitlenmiş olabilirsin.kaydirigubbakcemile3 o zamanda bi eczaneye git en kısa zamanda.ama sanmam bi yaştan sonra olması çok zor çünkü..kepektir büyük ihtimal ve elma sirkeside çok iyi geliyo kepeklenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?