bata ne kadar kaldı canım? Allah yardımcın olsunAdet olmadım hala ümitlenıyorum böyle oluncada
Bat bugun canım gecen ay 6 Mayıs'da olmuştumbata ne kadar kaldı canım? Allah yardımcın olsun
o zaman birkaç gün sonra kanda baktır istersen tabi adetlerin sürekli düzenli ise. inş pozitif çıkarBat bugun canım gecen ay 6 Mayıs'da olmuştum
Adetım okadar duzenlıydıkı hep 29. Gun olurdum cocuk düşünmeye basladım 31 gunde oldu 3 ay şimdide bu 4. Ay ve 32. Gun bıttı sinir oldumo zaman birkaç gün sonra kanda baktır istersen tabi adetlerin sürekli düzenli ise. inş pozitif çıkar
Belki de gebelik vardır canım sıkma canını. Hayırlısı nasip kısmetAdetım okadar duzenlıydıkı hep 29. Gun olurdum cocuk düşünmeye basladım 31 gunde oldu 3 ay şimdide bu 4. Ay ve 32. Gun bıttı sinir oldum
Ben regli oldum ya
Adetım okadar duzenlıydıkı hep 29. Gun olurdum cocuk düşünmeye basladım 31 gunde oldu 3 ay şimdide bu 4. Ay ve 32. Gun bıttı sinir oldum
Saol canım hepimizinkini bağışlasın inş Allah olmayanlara da versin bat 20 hazirandı ama sanırım erken yumurtladım (2 haziran yumurtlama dersek) bu nedenle tahminim bat 16 haziran gibi. Heyecanlı ve umutlu bir beklemedeyim
Hala olmadım adet 34. Gün test falanda yapmıyorum cumaya kadar beklıcem gercı bugun karnın agrıyor olcam galıba Bızım 4. Ay bu yenı bırakmadık kı korunmayı amaCanım ben çoğu yerde okudum korunmayı bıraktıktan sonra adetlerde düzensizlikler olurmuş.. Sen sıkma canını bence tekrar testi tekrarla..
Hala olmadım adet 34. Gün test falanda yapmıyorum cumaya kadar beklıcem gercı bugun karnın agrıyor olcam galıba Bızım 4. Ay bu yenı bırakmadık kı korunmayı ama
Evet bılıyorum öylede hamıle degılım buyuk ıhtımalle adet olunca yazarım yada test yaparsamCanım inşallah hamişsindir ya merakla bekliyorum haberlerini.. Karın ağrısı adet belirtisi olduğu gibi hamilelik de belirtisi..
Biliyorsun adet belirtisi hamilelik belirtilerine çok yakın..
Tatlım uyku hali var arada gözüm kararıyor (kansızlık nedeniyle de olabilir) 3 gündür karnım ağrıyor hafif-orta şiddette inş yerleşme oluyordur. Ovu testine devam ediyorum halen 2 çizgi çıkıyor. 2. Çizgi silikleşti ama halen var acaba diyorum umutlanıyorum ama hayırlısı inş. Sence var mıdır bende bişeyler???Canım var mı bir gelişme belirti falan ?
Tatlım uyku hali var arada gözüm kararıyor (kansızlık nedeniyle de olabilir) 3 gündür karnım ağrıyor hafif-orta şiddette inş yerleşme oluyordur. Ovu testine devam ediyorum halen 2 çizgi çıkıyor. 2. Çizgi silikleşti ama halen var acaba diyorum umutlanıyorum ama hayırlısı inş. Sence var mıdır bende bişeyler???
İnş canım benim. Bat 20 hazirandı ama çatlama erken oldu 16 haziran tahminen. Tarihlerimiz çok yakın inş müjdeli haber veririz birbirimizeCaım inşallah vardır.. Benimde göğüslerimde falan birşey yok ama kasıklarımda batma çok başka da belirti yok.. Pek ihtimalim yok 1 haftadır kanamam vardı çünkü döllenme olsa bile gitmiştir diyorum ama ister istemez umutlanıyorum.. İnşallah hamişsizdir kaç gün kaldı ?
İnş canım benim. Bat 20 hazirandı ama çatlama erken oldu 16 haziran tahminen. Tarihlerimiz çok yakın inş müjdeli haber veririz birbirimize
MeG s basladinmi canim sogan kurune