• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıl 1983 annem ve babam

engelli olmak ya da engelli olmamak kimsenin secimi degl ki, hepimiz farkli sekillerde bu dünyada imtihandayız.. Rabbi hepimiz için en doğrusunu bilir canım...nolur sıkma canını, gözlerin ışıldıyo bak a.s.
pembe tülbentine de bayıldım ayrıyetenn şekerimmm Şeniz

Elbette bir yerde senin için atan bir kalp, sana kavuşmak için can atan bir yar vardır.
Çok uzak deme hiç bir şey imkansız değildir

Kesinlikle katılıyorum superisi. Ümitsiz olmak insanı üzmekten başka ne işe yararki?
Her zaman bi umut olsun yüreğinde. Engel vücutla değil beyinle olur. Engel yok hayatımızda unutma bunu. yerimseniben

Bu kadar karamsar olma bebeğim gözlerinin nasılda ışıl ışıl baktığını gördüm ve ayrıca gözlerinde çok güzel:nazar:a.s.a.s.

slm superisi,,,hiç bir şey için karamsar olma tatlım....senin güçlü bir yüreğin var...öpüyorum seni...ızmirden sevgiler...

merhaba canım hayatta herşey insanlar için canım inşallah seninde tüm dileklerin kabul olsun inşallah yüzündeki gülümseme yeter canım

canım benim çok güzelsin,nice engeli olmayıpda,içleri cadı kazanı gibi kaynayanlar var şu dünyada,allah öylelerden etmesin yeterki.canım senin yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş.çok tatlısın.inşallah karşına seni seven bir kulunu cıkarırda o hayal ettiğin bebelere kavuşursun tatlım. çookk öpüyorum.Şeniz Şeniz

Canııım, hayatta hepimizin bir varoluş amacı var, Allah'ın seninle ilgili planlarını yalnız O bilir...geleceğinle ilgili kendine baştan hüküm koyma, kalbini ferah tut, hayatın güzelliklerini kaçırma, izle ve gör bak neler oluyor :)

canım benim,sakın ümitsizliğe kapılma.Yüce Rabbimiz herşeye kadir, bütün isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle..

canım benin senin engelin sadece bedeninde Rabbim insanın yüreğine engel vernesin; asla karamsarlığa kapılma bu arada sen ve senin gibi arkadaşların engelli değil sizler sadece özel insanlarsınız bunu hiçbir zaman unutma....

cok hoş olmuş ınş bızıde RABBIM nasıp eder yıllar sonra fotolarımıza bakmayı
ayrıca sende karamsar olma yalnızlık ALLAHa masustur senın prensın senı beklıyor bunu unutma

Rabbim herşeyin en iyisini bilir,bizede herşeye rağmen şükretmek düşüyor.Seni sevdim ,kendine iyi bak canıma.s.a.s.

ne oldum demiceksin cenım ne olucam dicekmişsin hayatta hiçbirşeyin garantisi yok sakın kötü düşünme kısmetin uzakta yada yakında seni bekliyo çok güzel düşüncelerlinle kendine yakınlaştır onu...

merhaba su perisi...
mutlu olmayı haketmeyen kimse yoktur canım..bu gün ya da yarınn..bi gün mutlaka seni bulacağından eminim...
asla ama asla hayata sırtını çevirme...
bu arada ben de çok pembiş tülbentiniolumunekankayizsmile

su perisi hayatın neler alıp goturecegını kımse bılemeez hepımız ıyı yada kotu bır takım seyler yasıoruz hıc b zaman yanlız oldugunu dusunupte kaaramsarlıga kapılma derdi veren Allah caresııde verır tatlım

engel sadece insanın kafasında yarattığın bir olgudur ve insanları hiçbirzman engelli veya engelsiz olarak değerlendirmemeliyiz .Eğer kendini engelli olarak algıladığın an kaybetmeye ve acınmaya mahkum biri olmaya adaysın demektir.Biliyorsunuz ki, engelsiz insan yoktur (yani mükemmel insan yoktur) ve ben engellide olabiliridm veya buradaki herhangi bi arkdaş engelli olmanın sevgi ve aşkın engel tanımadığını bilmek en güzel cevap olacaktır düşüncesindeyim söylediklerimin...birde şuan saglam biriyim düşün yada başka birimiz herşeyimizi tam eşimizi sabah işe uğurladııgmda kaza geçirip sakat kalmayacağının bir garantisi varmı sence???.kısaca herşey karşılıklı samimiyete ve gerçek sevgiye bağlıdır benim gözümde....sevgilerle...

EN BÜYÜK ENGEL İNSANLARIN BEYİNLERİNDEKİ VE KALPLERİNDEKİ ENGELLERDİR bunu unutma...mükemmel fizikler altında,parıl parıl makyajların altında NE KOMPLEKSLİ,ASLINDA NE KADAR BASİT DÜŞÜNÜP,BASİT YAŞAYAN İNSANLAR VAR,NE KISKANÇ,NE KİNCİ,NE KADAR GÖNLÜ DAR İNSANLAR VAR...
bunun dışında herkesin içinde öylee dertleri sıkıntıları var ki,tanımadan ,dinlemeden bilemezsin...hiç kimse dört dörtlük olmuyor zaten...
SENİN DE ÇOK GÜZEL BİR GÖNLÜN VAR BU BELLİ,YÜZÜN DA GAYET GÜZELL,HİÇ CANINI SIKMA,BOŞVERRRRRRRRR BIRAK AKIŞINA,BEYAZ ATLI PRENSİN GELİR BULUR SENİ,BULMASA DA SIKMA CANINIIIIIIIIIIIIIIIIIII,sanki herkes evleniyor mu ki,HER ŞEY TAMAMEN KISMETLE ALAKALIopuyorumnanaktan:))

merhaba superisi fotograflar çok hoş insanı hüzünlendiriyor gerçekten ama hiç bişey için kendini olmaz diye şartlandırma ne engelsiz insanlar var ki senin tırnagının bile sahibi olamıycak kadar sahtekar senin kalbin temiz herşeyde vardır bir hayır senin gönlün zengin olsun hayatta herşey evlilikle bitmiyor kendini herzaman şanslı hissedip senin yerinde olamayanları düşün sevgilerle ...

birçok insanda olmayan ışıl ışıl bakışlar senin gözlerinde var...Buna inan , hayat çeşitli engellerle dolu kiminin bedeninde kiminin ruhunda...Hayatının ruhuna hiç engel koymamasını dilerim..Daima hayallerimiz olucak hepimiz için gecerli...İlla bir koca sevgili gerekmiyor olursa olur.Eminim sen birsürü insanın hayatında pırlanta gibi değerlisindir .İnancını hiç yitirme olur mu...Yitirirsek olmaz..Sevgiler superisi

Back