• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıl 1983 annem ve babam

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.419
1.588
698
39
müsade ederseniz kendim değil ama annemle babanım resimlerini eklemek istedim
çünkü kendi düğüm hç bir zaman olmayacak 30 ekim 1983 ylına ait düğün resimleri ceten çektim belki kötü çıkabilir ALLAH hepinizi mutlu etsin

annemindgn3.jpg

annemindgn.jpg

tşk üyelerimiz kendi resimleriyle birlikte ailesinin resimlerinide eklese hoş olmazmı

çok nostaljik olmuş tatlımm:)
bu arada benim hiçbir zaman düğünüm olmayacak demişsinnn.herşeyinhayırlısı kısmet tatlım kendini şartlama hayatın bizlere ne getireceği belli olmaz dimi canım benim:asigim:

canım nostaljik güzel bir fotoğraf olmuş..sengözlerimebaksanab
kendi düğününün olmayacağını söylemişsin canım konuyu bilmiyorum ama hayatın insana ne getireceği hiç belli olmazyerimseniben
allah herkesin gönlündeki versin :Saruboceq:

neden engelin var ki insan severse karşılıklı ne olursa olsun evlenir göze alır her şeyi..engel kalkar takma sen..

tşk ederim engelim yürüme ve boy kısalığı var yani evlilik çokkkkkkkkkk uzak

Superisi ne kadar umutsuz şeyler yazıyorsun, yaşın daha genç olmalı, böyle konuşmak sana yakışmıyor.
aşk yürek işidir sen yürüyemesende o seni koşarak bulur, sevemeyeceğini evlenemeyeceğini düşünmek sana hiç yakışmıyor.
Rabbim bize her şeyin doğrusunu zamanla gösterir, kendimiz için hayırlısı neyse onu yaşarız.
Elbette bir yerde senin için atan bir kalp, sana kavuşmak için can atan bir yar vardır.
Çok uzak deme hiç bir şey imkansız değildir, Rabbim herşeyi imkanlı kılar hayırlısıysa...

tşk doğru yazmışsın ama öyle neyse eskisi gibi değilim her şeyde vardır bir hayır değilmi

su perisi cok güzel ve insanın icine dokunan bir fotograf...

sen de asla ümitsizlige kapilma.
hayatin insana neler getirecegi belli olmaz..
belki bir gün senin resimlerinide görürüz burda a.s.

tşk ederim belli olmaz ama resmim olmuycak bekarlık sultanlık istersenizz resmimi ekleyim

nostaljik resimler çok hoş olmuş . .
ama lütfen kendiniz hakkında bu kadar karamsar olmayın. .
gözlerinizin içini gülderecek mutluluğu yakalayacağınıza inanıyorum.
sevgilerimle..

canım benim,sakın ümitsizliğe kapılma.Yüce Rabbimiz herşeye kadir, bütün isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle..

Son düzenleme:
Back