- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
-
- Konu Sahibi naneli_limon
Arkaaşlar tek kıl tüy problemi değil, bilmiyorum bugüne kadar ben bile aynada kendime tamamen kıyafetsiz bakmayı istemedim. Bilinçaltıma bu şekilde yerleşmiş. Sevmiyorum. Hadi üst bi nebzede alt taraf eş bile olsa bence göstermek doğru değil. Bi erkek kadının en mahrem alt bölgesine bakmaktan ne zevk alabilir ki?
baskasinin gormesi namahrem esinin gormesi namahrem degil,git lazerde gorsun kadin kendi helaline gosterme hayret
Mrb arkadaşlar. Ben 2 senelik evliyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sdece sevgili deil aynı zamanda çok iyi iki aarkadaşız. Gel gelelim düne. Dün ben tesadüfen onun bilgisayarına girdim ve girdiği siteleri görünce beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar uygunsuz sitelere girmişki gece boyunca gözüme uyku girmedi. Çok üzüldümNeden diye sorguladım? Bu kadr dinine düşkün, dansöz çıktığında başka kanalı açan adam neden nasıl yapar die hep sorguladım. Yoksa bana gösterişmiymiş onlar..Halbuki dansöz izlemek istediğim halde asla açmazdı. Çocuğumuzda yok. Nassıl yapar bunu?
Gece boyunca beynimi kemiren bu sorunun cevabını galiba buldum. Ben maalesef baskıyla yetişmiş, ayıp anlayışıyla büyümüş bi insanım ve evlendikten sonra bile bunu değiştiremedim. Eşime namahrem yerlerimi göstermedim. Karanlıkta olurdu.Karanlıkta giyinrdm. Biraz bakmaya kalksa şakasına kızardm. Ben hiç onun istediği gibi bi dişi olamadım. Hep eşortman altı tişört tarzı giyindim. Ama cinsel hayatımız var tabi onda sorun yok.:/// Benm durumumda olan var mı acaba? Sizce bn mi suçluyum eşim mi?
kadinlarda bakiyor.. kim demis ki kadinlar bakmiyor.. sizde tv da cikan yakisikli bir adama bakmadiginizi iddia ediyorsaniz, bu dunyadan degilsiniz diyebilirim size.. bu kadar kati gorunmeye calismaniza gerek yok.. herkesin nefsi var dediginiz gibi.. aldatmamaniz, bakmadiginiz anlamina gelmez..
hemen isi peygamber allah isine de dokmeyin.. peygamberinde 8-9 esi oldugunu cocuklar bile biliyor.. nefside varmis, erkekmisde gayet...bugunki erkeklerde 9 kadinla evlenecek olsalardi emin ol, ikinciye bakmazlardi bile aliyorum seni derlerdi olay kapanirdi..
bence eşine herşeyi göster yoksa adam meraktan pc nin içine girecek....
demem oki ucundan acık da olsa göster bence...
Lazere gitmekte bir amaç vardır hemde mutlu edecek bi amaç. Seni ömür boyu sıkıntıdan, acı çekmekten,rezillikten kurtarcak, namazını kılarken ibadetini yaparken bile ah çok mu uzun acaba namazım kabul olurmu diye vesvese getirmeyecekbir amaç.. ölürken bile temiz bi şekilde ölün diyor dinimiz. Bu amaca ulaşmak istemenin neresi anormal?
Lazere gitmekte bir amaç vardır hemde mutlu edecek bi amaç. Seni ömür boyu sıkıntıdan, acı çekmekten,rezillikten kurtarcak, namazını kılarken ibadetini yaparken bile ah çok mu uzun acaba namazım kabul olurmu diye vesvese getirmeyecekbir amaç.. ölürken bile temiz bi şekilde ölün diyor dinimiz. Bu amaca ulaşmak istemenin neresi anormal?
Yalnız peygamber nefsinden dolayı evlenmedi 11 kadınla.
O an ki siyasi durumlardan. dini yaymak için, devlet başkanlarıyla akraba olmak için.
Zaten Hz. Aişe den başka hepsi dul ve ihtiyardı.
Mrb arkadaşlar konunun bu kadar tavan yapcağı aklıma gelmedi. Dün baktığımda pek yazan yoktu o yüzden pcyi kapattım. Hatamı farkettim ve gecelik aldm. Maalesef biz evlendiğimizde bu tarz şeyleri almadılar. (Erkek tarafının alması gerekirken)Bende çok önemsemedim 1 2 tane tek tük şey almıştım çoknadir giyiyodum. Benm asıl sorun göğüslerim kıllıbiraz sarksın kıllar çok utanıyorum. Ayrıca malum yerdende hoşnut değilim. Hoşnut olsam bile o kadar açık bi insan değilim. Bilmiyorum yapımda bu var. Lazer epilasyona bile çok ama çok zor gittim. Kendimle savaştım sonunda gitmeye karar verdm ve herzaman tek bi kişiye(aynı kişiye) yaptırıyorum. Bu da mecburiyetten çünkü tüy sorunu benm psikolojimi altüst etti. Vücudumdan nefret etmeme sebep oldu diyebilirim. Çocuk emziren kadınların göğüslerine bakıyroum kıl tüy yok tertemiz. Bi tek ben böleym sanırım. Off offf
Aha konu din imana dayandı battı fish yan going :))
muhakkak sebepleri vardir..
ama surekli bu konularin boyle sonlanmasi, peygamber orneklendirilerek aciklanmasi bana dogru gelmiyor.. bilmem kac yuz yil onceki sartlar ve durumlar ile simdiki yasanti cok farkli, cok fazla uyaran etken var artik insanlarin hayatlarinda..
ben uzaylı mıyım yaniben eşimden başkasına ne bakarım ne de yakışıklı diye düşünürüm benim eşim var onun bana yapmasını istemediğim birşeyi kendimde eşime asla yapmam bence aranızda böyle olmayan varsa bir de böyle düşünsün ayrıca siz daha peygamberlerin neden o kadar eşi var bunu bile bilmiyorsunuz önce bunu araştırın hem bizlere örnek olsunlar diye hem de mağdur olan bayanlarla evlenmişler onların farklı nedeni vardı nefislerine yenik düşmediler asla tövbe estağfurullah.
Hahaha fatma hiç gülecegim yoktu :)) Ucundan azıcık :)
Canım tüylerin uzun olması ibadetin kabulüne engel değildir ki.
valla öle sen göstermessen ucundan acuk herifde baskasınınkine bakar
şimdi benimkinin ucundan accfığınamı baksın yoksa başka karıların her yerine...
yani mümkün oldugunca kısa olsa iyi olurr..
ama ne bilkeyim hm ibadet acısından hemide herifim ne ister diye düşünürüm ben..
elin karısı bakacağına kocam hepsine baksın
şahsi fikrim...
Lazere gitmekte bir amaç vardır hemde mutlu edecek bi amaç. Seni ömür boyu sıkıntıdan, acı çekmekten,
namazını kılarken ibadetini yaparken bile ah çok mu uzun acaba namazım kabul olurmu diye vesvese getirmeyecekbir amaç.. ölürken bile temiz bi şekilde ölün diyor dinimiz. Bu amaca ulaşmak istemenin neresi anormal?