Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

canım gozu donunce her turlu kaldırırdı bence senınde ex aşkiton:KK9:

Ay sanmıyorum yaaa bel fıtığı var bir de, geçen öğrendim koli kaldırmış ağır(benden hafiftir gerçi koli-20 kilo olsun nolcak) Şimdi evdeymiş 2-3 haftadır yatıyormuş yürüyemiyormuş, beni kaldırsa 1 sene yürüyemez :KK70: haahahaha

bi kere kanepeden kucakladı yatak odasına götürecekti...paaat kapıya bacaklarımı vurdurdu..anaaa ben ne yaptım bacağına ne oldu derken duvarada kafamı vurdurdu...başlarım leyyn senin seksine dedim :)) tamam aşkım bu bir işaret olmalı duvara yaslıyim en iyisi dedi :KK52::KK52:

Ay anlatıcam bir kere ağacın kenarında Sarıldık ettik, sonra öyle bir hararetle sarmaladı ki benim kafa "dooooooonk" diye ağaca bir çarptı, ben kafamda uçuşan kuşları saydım da resmen, dedim "napıyorsunn?" . Hiç farkında değil :KK70: Herhalde evde olsak, ben sakat o sakat biterdi işin sonu :KK9: :KK9: :KK9:

Çok hoşsun ya:KK9::KK9: O zaten garip bi örnek olacak ama yemek yemek gibi bişey değil mi bu sonuçta kaşığı ağzımıza götürürken görmüyoruz.Bişey anlatayım çok yakın bir zaman da bu doğu tarafların da iki çocuğu evlendirmişler.Çocuk kızın göbek deliğini o kadar zorlamış ki en son artık nasıl anladılarsa durumu doktorluk olmuşlar...Bilgisizlik yok mu bilgisizlik.

He öyle midir dersin ? :KK9: Hahahah örneğine bayıldımmm... O göbek olayını ben de duydum. Küçücük çocukları evlendirmişler de öyle bir olay olmuş, hatta kızın öldüğünü duymuştum ben. :KK5:

ay ne hoş ya gece gece ne gülüm ögle...konu sahibi arkadaşım madem utanıyosun eşin de senin vücudunu görmek istiyo,yatarken sen gözünü kapat o baksın sana :KK17::KK1:

:KK9::KK9: Kızlar çenemizi kesip otursak mı acaba ? İyice +18 olduk. Hahahaha.
Ban yiyeceğiz. Meşhur bir şey dolaşıyor şu sıra "hakaret tim" varmış kadınlar kulubünde falan filan.
Biz de sapık tim :KK9::KK9:

amiiiinnn canım benide benim gibi uyumlu çiftleride Allah bozmasın...hayatımda ilk defa konuştum zaten...:KK52::KK52::KK52:

evet bazen tam o psikolojiye giriyoruz sakarlıklar oluyo...basıyoruz kahkahayı... evlilik bu bence doğal davranmak zorundasın....

Aamin amiiin kimsenin arasını bozmasın Allah :KK16: kocişimsiz düşünemem ben artıkın kendimi yaa çok seviyom keratayıı bana göre dünyanın en iyi kocişi oo :KK16::KK16:

Ay sanmıyorum yaaa bel fıtığı var bir de, geçen öğrendim koli kaldırmış ağır(benden hafiftir gerçi koli-20 kilo olsun nolcak) Şimdi evdeymiş 2-3 haftadır yatıyormuş yürüyemiyormuş, beni kaldırsa 1 sene yürüyemez :KK70: haahahaha

kaç kılosun kız merak ettım

var arkadaşlar vaarr Allahım eşlerimizin aklına mukayyet ol... çok şükür inançlı bir eşe sahibim :21:

evet canm Allah duzgun ınsanlarla karsılastırsın vallahı herseyın normalı iyi.uçlarda yaşamamak lazım herkonuda

Ban yiyeceğiz. Meşhur bir şey dolaşıyor şu sıra "hakaret tim" varmış kadınlar kulubünde falan filan.

birde dikkatimi çeken bişey daha var yeni üye oluyorlar msj sayısı hiç yok yeni konu açıyorlar acayip abes şeyler...hemen üşüşüyoruz başına ve mutlaka biri çıkıp hakaret ediyo ve millet birbirini yiyor..bakın konu sahibininde msj sayısı 2

Hakaret tim de neymiş :)) Rahat hissediyorum kendimi burda hem bu kadar tecrübe ,komik olayları başka nerde okuyup ,konuşabiliriz ki.

Evlenmek istedim ya valla ... Ama sapıklıktan değil, ne güzel eğlenceli anılar ya :KK31:

birde dikkatimi çeken bişey daha var yeni üye oluyorlar msj sayısı hiç yok yeni konu açıyorlar acayip abes şeyler...hemen üşüşüyoruz başına ve mutlaka biri çıkıp hakaret ediyo ve millet birbirini yiyor..bakın konu sahibininde msj sayısı 2
Canım o benim de dikkatimi çekti sanırım o işi kuyruk acısı olanlar yapıyor kendi hesaplarından değil de.Hoşlanmadığı kişilere gelip saldırıyor daha sonra.

Oha, yeni fark ettim. Konu sahibinin mesaj sayısını. Sen günlerce, aylarca böyle şeyleri içinde tutttt... Gel mesaj sayısı 2 olan birinin konusunda dökülüver :KK70: Erkekse çok iyi eğlendi bizimle :KK9: :KK9:

bög çok igrenç evet dinimizce de ters ilişki yasak.allahm çok şükür kocam inançlı biri.,bence oda erkekler tarafından yapılan fiziki şiddet diye düşünüyorum bu gibi sapıkça dürtülere maruz kalan kadınlarada allah sabır versin diyorum.:26:

Hakaret tim de neymiş :)) Rahat hissediyorum kendimi burda hem bu kadar tecrübe ,komik olayları başka nerde okuyup ,konuşabiliriz ki.

Ben de çok rahat hissediyorum valla :KK1:
Zaten , hani kazen , mune, yağmurluk. ÜÇünden biri uyarmaya gelince, ilk uyarıda kapıcam çenemi. :KK53:
Valla iki konuda gördüm. Hani sürekli her şeye çıkışan tipler var ya, onlara koymuşlar bu ismi birkaç kişi :)))

Son düzenleme:
ne yapsın konu sahibi konuyu açar açmaz solugu eşinin yanında aldı sanırım.yoksa bu kadar yoruma cvp vermedn durabilirmiydi.fake degildir in:KK1:şlh.

kaç kılosun kız merak ettım

1.68 boyum kilom 75 :KK70: O da 93. 1.86 boy. :KK9: :KK9:

amaaaan bende dedım bu kız 90 kılo mu acep.
iyisin iyisin heybetlı gosterıslı hatunsun işte ne guzel boyunda cok guzelmıs ama bıraz kılo versen daha guzel olursun canm.erkek arkadasınla ıkınızı boy kılo olarak hayalımde canlandırdıgımda yakıstıgınızı dusundum birden:KK31:

Yarın erken kalkıcam, yatmam lazım . Bırakıp da gidemedim . İlk defa böyle oldum bu forumda , dökülüverdim. :KK9:

Oha, yeni fark ettim. Konu sahibinin mesaj sayısını. Sen günlerce, aylarca böyle şeyleri içinde tutttt... Gel mesaj sayısı 2 olan birinin konusunda dökülüver :KK70: Erkekse çok iyi eğlendi bizimle :KK9: :KK9:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Koptum burda o nasıl bir ifade etmedir kendini öyle:KK9::KK9::KK9:ilk başta dedim erkek mi bu acaba sonra dedim kesin araştırmışlardır yoksa yazma kk kadınları diye ama dediğin doğru erkekse iyi eğlendi:KK9:

Mrb arkadaşlar. Ben 2 senelik evliyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sdece sevgili deil aynı zamanda çok iyi iki aarkadaşız. Gel gelelim düne. Dün ben tesadüfen onun bilgisayarına girdim ve girdiği siteleri görünce beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar uygunsuz sitelere girmişki gece boyunca gözüme uyku girmedi. Çok üzüldüm :KK43: Neden diye sorguladım? Bu kadr dinine düşkün, dansöz çıktığında başka kanalı açan adam neden nasıl yapar die hep sorguladım. Yoksa bana gösterişmiymiş onlar..Halbuki dansöz izlemek istediğim halde asla açmazdı. Çocuğumuzda yok. Nassıl yapar bunu?
Gece boyunca beynimi kemiren bu sorunun cevabını galiba buldum. Ben maalesef baskıyla yetişmiş, ayıp anlayışıyla büyümüş bi insanım ve evlendikten sonra bile bunu değiştiremedim. Eşime namahrem yerlerimi göstermedim. Karanlıkta olurdu.Karanlıkta giyinrdm. Biraz bakmaya kalksa şakasına kızardm. Ben hiç onun istediği gibi bi dişi olamadım. Hep eşortman altı tişört tarzı giyindim. Ama cinsel hayatımız var tabi onda sorun yok.:/// Benm durumumda olan var mı acaba? Sizce bn mi suçluyum eşim mi?

bunu kendinize mal etmeniz sacma.. yada bunun adamin dindarligi ile bir baglantisida yok.. dindar olmayanlarin metresleri dindarlarinda 2.3. esleri olur.. tamamen biyolojik , erkek spermlerini sacmaya programlanmis bir canli.. cogalmak esas amac.. iste en kendini tutanlarida boyle gazete, dergi, pc'de goz seksi yaparken yakalaniyor...

boyle dovuneceginize dua edin .. adam birsey yapmamis .. neler okuyoruz su forumda..

X