- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- Konu Sahibi naneli_limon
canım gozu donunce her turlu kaldırırdı bence senınde ex aşkiton
Ay sanmıyorum yaaa bel fıtığı var bir de, geçen öğrendim koli kaldırmış ağır(benden hafiftir gerçi koli-20 kilo olsun nolcak) Şimdi evdeymiş 2-3 haftadır yatıyormuş yürüyemiyormuş, beni kaldırsa 1 sene yürüyemez haahahaha
bi kere kanepeden kucakladı yatak odasına götürecekti...paaat kapıya bacaklarımı vurdurdu..anaaa ben ne yaptım bacağına ne oldu derken duvarada kafamı vurdurdu...başlarım leyyn senin seksine dedim :)) tamam aşkım bu bir işaret olmalı duvara yaslıyim en iyisi dedi
Ay anlatıcam bir kere ağacın kenarında Sarıldık ettik, sonra öyle bir hararetle sarmaladı ki benim kafa "dooooooonk" diye ağaca bir çarptı, ben kafamda uçuşan kuşları saydım da resmen, dedim "napıyorsunn?" . Hiç farkında değil Herhalde evde olsak, ben sakat o sakat biterdi işin sonu
Çok hoşsun ya O zaten garip bi örnek olacak ama yemek yemek gibi bişey değil mi bu sonuçta kaşığı ağzımıza götürürken görmüyoruz.Bişey anlatayım çok yakın bir zaman da bu doğu tarafların da iki çocuğu evlendirmişler.Çocuk kızın göbek deliğini o kadar zorlamış ki en son artık nasıl anladılarsa durumu doktorluk olmuşlar...Bilgisizlik yok mu bilgisizlik.
He öyle midir dersin ? Hahahah örneğine bayıldımmm... O göbek olayını ben de duydum. Küçücük çocukları evlendirmişler de öyle bir olay olmuş, hatta kızın öldüğünü duymuştum ben.