- Konu Sahibi naneli_limon
Bi film de izlemiştim kadın başka bir kadına tavsiye de bulunuyordu.Diyordu ki; Kocanı kendine bağlamak istiyorsan çok sık sık sex yap.Başkalarına gitmeye mecali ,isteği olmasın.Mantıklı gelmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalayı yutmayla yağlayıp ballamayı ayırt edebiliyorum seni zeki şey.
Her cünledik ifadeyı anlmak zordur.. ama bazı kelimeler direk olarak anlatır nedemek istediğini kısacası çok fazla acıldı bu sex muhaopetti kişye yorum yapmadım bikaç kelime ve cümle gördüm ennn baştan beri onlar hakkında YORUM YAPIYORUM..
Her cünledik ifadeyı anlmak zordur.. ama bazı kelimeler direk olarak anlatır nedemek istediğini kısacası çok fazla acıldı bu sex muhaopetti kişye yorum yapmadım bikaç kelime ve cümle gördüm ennn baştan beri onlar hakkında YORUM YAPIYORUM..
Düzgün konuşurmusun biraz.
Evli misin değil misin bilmiyorum ama
Yağlayıp bağlamanın cilve işve yapmak anlamına geldiğini bilmiyorsun zannımca
Ortamı neden geriyorsun hiç gerek yok buna
Düzgün konuşurmusun biraz.
Evli misin değil misin bilmiyorum ama
Yağlayıp bağlamanın cilve işve yapmak anlamına geldiğini bilmiyorsun zannımca
Ortamı neden geriyorsun hiç gerek yok buna
canım cicim deyip yaglayıp ballıyolar yani bastan cıkarıyorlar demek istenmistir ne var bunda bu kadar hem arkadas size acıklamıs yanlıs anladıgınızı dusunerek ona bile zeki sey deyip laf dokunduruyorsunuz oldumu simdi
canım benimm anladım da saf değiliz cilve oldugunu anlamayalım.... ama ben oo arkadaşa atmadım o lafıı .... enn baştan beri ... kişeye şahsa bi lafım yokkk.. allah allah safmı bu kaıdn ne alınıyo üstüne .... zeki şeyi hakaret olarak alıyosa başka birşeymi söyleyeyim..? nerden biliosun imalı konuştugumu ? zeki değilse ......
arkadaş kavga çıkarmaya ortamı germeye gelmiş zaten
sen bence bi sus istersen.. burda esaz kavgayı çırttırtma bana...
sana mı sorcaz suscaz mı diye, aşağılık komplexin mi var, gece gece kocan evde yok burda heyecan mı arıyosun , yoksa bela mı arıyosun anlamadım ki. geldiğinizden beri sex sex diyip duruyosunuz millete bulaşıp laf atıyosunuz, nasıl bi karektersiniz siz ya
ne kocasi yahu 16 yasindami 17 yasindami belli degil...
ne kocasi yahu 16 yasindami 17 yasindami belli degil...
sen çok yaşa tweety bende baktım çocuk daha 17 yasındaymıs ama ne hıkmetse profilinde evli yazıyor! meraklı arkadas erken buyumeye