Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

OlSAydı hadi bidaha hadi bi daha derdi.

insan namaz kilarken ibadet ederken killarinimi dusunur cok mu uzun diye ya tovbe tovbeee...
her banyoda temizlensen surekli uzunmu kisami diye dusunmek zorunda kalmassin vesveseli bir insansan bol bol dua et vesveselerden kurtulmak icin ALLAHA SIGIN...

Zeboşun sorduğu soruya bak ya çok güldüm

Eşten utanmak da ne oluyorki ilk defa duydum böyle bişeyi :44:Biraz teşvik etmişsiniz valla ne yalan söyleyeyim.

Çoğu kadının göğüslerinde kıl vardır, yani kahve rengi kısımlarında, bu tamamen hormonlarla ilgili bişey.Benimde var tek tük, onlar yüzünden hayatımı zehir edecek değilim.Cımbızla hallediveriyorm oluyo bitiyor.
2 sene olmuş evleneli ilk başlarda insan utanıyor ama çoktan alışmış olman lazımdı, bence yardım al arkadaşım tek başına özemeyecek gibisin.

Utanmayın bayanlar aranızda evliler, evlenmeye meyledenler (nişanlılar) ya da bu konudan sonra kendini tutamayıp hemen koca bulmak isteyen kk hatunları..Sınırsız sevişin, sınırlar koymayın evliliğinizde...Sevişmenin özü tatmin olmakta yatar..Orgazm olun ve oldurun ! cinsel sorunlarla baş etmenin tek çaresi budur...Utanacak olan evlenmesin bacım...

alakasiz olacak ama cimbizla almamanizi tavsiye ederim zararliymis cunku onun yerine kucuk makasla kisaltabilirsin

ben agda yaptırırken daha fazla utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…