- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
-
- Konu Sahibi naneli_limon
ayy tutamıyorum kendimi sorcam
konu sahibi hiç orgazm olmadınız mı? bi kere özgürce yaşayın cinselliği bence. korkmayın günah değil
yok elleme, bakma derseniz kusura bakmayın kocanız başka kadınlara gider
erkekler görselliğe önem verir, izlemek hoşlarına gider
Çoğu kadının göğüslerinde kıl vardır, yani kahve rengi kısımlarında, bu tamamen hormonlarla ilgili bişey.Benimde var tek tük, onlar yüzünden hayatımı zehir edecek değilim.Cımbızla hallediveriyorm oluyo bitiyor.
2 sene olmuş evleneli ilk başlarda insan utanıyor ama çoktan alışmış olman lazımdı, bence yardım al arkadaşım tek başına özemeyecek gibisin.
Zeboşun sorduğu soruya bak ya çok güldüm
Eşten utanmak da ne oluyorki ilk defa duydum böyle bişeyi :44:Biraz teşvik etmişsiniz valla ne yalan söyleyeyim.
Utanmayın bayanlar aranızda evliler, evlenmeye meyledenler (nişanlılar) ya da bu konudan sonra kendini tutamayıp hemen koca bulmak isteyen kk hatunları..Sınırsız sevişin, sınırlar koymayın evliliğinizde...Sevişmenin özü tatmin olmakta yatar..Orgazm olun ve oldurun ! cinsel sorunlarla baş etmenin tek çaresi budur...Utanacak olan evlenmesin bacım...
alakasiz olacak ama cimbizla almamanizi tavsiye ederim zararliymis cunku onun yerine kucuk makasla kisaltabilirsin
ama canım cinsellikte amaç bu değil mi zaten
Kızlar alakasız ama eşine kucak dansı vs. yapan var mı aranızda
Ben de ondan utanıyorum
Kucak dansi ne ki Kucaginami cikiyoruz
Kızlar alakasız ama eşine kucak dansı vs. yapan var mı aranızda
Ben de ondan utanıyorum
Öyle bişey herhalde..
ßen yapamam o isi benim herif incecik zayif bisi kaldiramaz ßeni
Kucak dansi ne ki Kucaginami cikiyoruz