Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

konu fake yaa..ben bu kadar saçmalayan bi kadın görmedim..ya 14 yaşında evlendi şimdi 15 yaşındadır...utanıyomuş kıllarından uzatacağına al sende hayret bişeysin hiçmi temiz gezmiyosun 2 senedir..hatasını anlamış gitmiş gecelik almış.vayy be biz nelere kadirmişiz...bide yazmış erkek oraya bakmaktan ne zevk alıyomuş...ne bu ilk okul ergenlik konusu mu? cinsellik olmasa o 2 gr et olmasa nereye kadar yüzüne bakacağını sanıyorsun..seks yapmakta yemek,içmek gibi normal bir ihtiyaç...lazere gidiyormuş..dalga geçiyo resmen.. tutarsız yorumlar :KK20::KK20::KK20::KK20:

Sitede tek erkek olarak bu soruya kazen cevap verebilir mi acaba :)) Biz bayanız malum ne desek ikna olmayacan bacı :KK53:

Konunun sonu hayra alamet olmayacak gibi :)) sevişme taktikleri havada uçuşacak ehehehe :KK55::KK55:

Kızlar alakasız ama eşine kucak dansı vs. yapan var mı aranızda
Ben de ondan utanıyorum:KK17:

çok güldüm yorumlara ya :KK60::KK60::KK60:

olay utanmaktan çıkıp kucak dansına geldi. bakalım daha neler çıkacak :KK37:

şaka mı ya,yoksa kafa mı buluyorsun bizimle ...
kıl,tüy vb..şeyler yüzünden eşinden gizli giyinmek vs...cinsellik normal diyorsun bir de nasıl oluyor anlamış değilim ,
biraz kendinize bakın ,her türlü vücut temizliğine dikkat edin her şey kendiliğinden gelir ,zaten ibadette hem maddi hem manevi kirlerden arınarak yapılmalı
namazda aklına geldiğine istinaden söyledim,

Biliyon mu nasıl olduğunu.:KK34:

Adı üstünde kucak dansı :KK9: Kucaktaymış gibi yapılan erotik danslar.. (erkeğini kışkırtmak için) pozisyon şekli olarak bile kullanılabilir istenirse :KK17: çok mu açık oldu ya banlanmak istemiyorum :KK14: Off kaydev offf yaktın beni gençliğimi üyeliğimi :KK53: Kızlar bu konuya bi daha yazmazsam iyi olucak gibi görünüyo :KK52:

Adı üstünde kucak dansı :KK9: Kucaktaymış gibi yapılan erotik danslar.. (erkeğini kışkırtmak için) pozisyon şekli olarak bile kullanılabilir istenirse :KK17: çok mu açık oldu ya banlanmak istemiyorum :KK14: Off kaydev offf yaktın beni gençliğimi üyeliğimi :KK53: Kızlar bu konuya bi daha yazmazsam iyi olucak gibi görünüyo :KK52:

Sağol datlum.
Ben de çıkıyom zaten.
Kızların yemeğini yediriyim
Ben de yiyim.Üşümeye başladım açlıktan:KK53:

Koptum yemin ederim :KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ya ben o kadar ciddi bir şekilde erotik dans edemem..ama erotik hareketler yapıyorum...bugünde pc başında kolbastı açmış bilmiyorum ama saçma sapan oynadım... aşkım yapmasan iyiydi yaa dedi :KK9::KK9: oda koptu gülmekten :KK1::KK1::KK1::KK1:
sonrada çerkez müziği açtı onuda bilmem saçma sapan onuda oynadım :KK52::KK52: birlikte koptuk

Ama cidden soruyorum.
Eşim kesin istiyor.
Acil öğrenmem lazım.
Direk mi diksem eve.:KK55:

kiz direk diksen direk dansi olur adi ustunde kucak dansi :KK52:

neyse nerde kalmistik..

hih agda diyorum iyi bisey tertemiz ol utanma cekinme giyin soyun kocanin yaninda. sur surustur tak takistir.. ama emin ol adam yine bakacak o sitelere sen de bundan faydalanmaya calis belki biseyler ogreniyordur olamaz mi:KK34:

ya saka maka cinsellik cidden cok onemli insan kocasindan utanir mi hic?

Canım benim erkekler görerek ilişkiye girerler :) bakmak ve gördükleri şeyden zevk almak onların doğasında var, bence bu konuyu o kadarda büyütmene gerek yok, sonuçta uygunsuz sitelere girmesi iyi bir şey değil farkındayım, bence sen tedbirini alıp henüz uygunsuz sitelere girerken yani başka kadın arayışına girmeden kendini toparlamalı ve ışık açıkken onun yanıdna giyinip soyunmalı ve arada bir onun bazı şeyleri görmesine izlemesine izin vermelisin. Sonuçta kocan o senin.

Kucak dansı mı puhahaha ? :KK9::KK9::KK9:
Hayır konu bu sayede +18 e taşınacak, pro olmayan hiç kimse yorum yapamayacak :KK9:
Bensiz geyik demek ... Gece biz başlattık , hala geyik.
Neyi var bu konunun böyle ya, hepimize bir sapıklık geldi, evli bekar herkese :KK9:

Madamiks geldi :KK52:.

Son düzenleme:
X