Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

Arkaaşlar tek kıl tüy problemi değil, bilmiyorum bugüne kadar ben bile aynada kendime tamamen kıyafetsiz bakmayı istemedim. Bilinçaltıma bu şekilde yerleşmiş. Sevmiyorum. Hadi üst bi nebzede alt taraf eş bile olsa bence göstermek doğru değil. Bi erkek kadının en mahrem alt bölgesine bakmaktan ne zevk alabilir ki?

Böyle bir düşünceniz vardıda niye evlendiniz o zaman,eşiniz değilmi karşınızdaki kişi eşler arasında çıplaklık kötü bişey mi yoksa...

baskasinin gormesi namahrem esinin gormesi namahrem degil,git lazerde gorsun kadin kendi helaline gosterme hayret:KK25:

Lazere gitmekte bir amaç vardır hemde mutlu edecek bi amaç. Seni ömür boyu sıkıntıdan, acı çekmekten,rezillikten kurtarcak, namazını kılarken ibadetini yaparken bile ah çok mu uzun acaba namazım kabul olurmu diye vesvese getirmeyecekbir amaç.. ölürken bile temiz bi şekilde ölün diyor dinimiz. Bu amaca ulaşmak istemenin neresi anormal?

Mrb arkadaşlar. Ben 2 senelik evliyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sdece sevgili deil aynı zamanda çok iyi iki aarkadaşız. Gel gelelim düne. Dün ben tesadüfen onun bilgisayarına girdim ve girdiği siteleri görünce beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar uygunsuz sitelere girmişki gece boyunca gözüme uyku girmedi. Çok üzüldüm :KK43: Neden diye sorguladım? Bu kadr dinine düşkün, dansöz çıktığında başka kanalı açan adam neden nasıl yapar die hep sorguladım. Yoksa bana gösterişmiymiş onlar..Halbuki dansöz izlemek istediğim halde asla açmazdı. Çocuğumuzda yok. Nassıl yapar bunu?
Gece boyunca beynimi kemiren bu sorunun cevabını galiba buldum. Ben maalesef baskıyla yetişmiş, ayıp anlayışıyla büyümüş bi insanım ve evlendikten sonra bile bunu değiştiremedim. Eşime namahrem yerlerimi göstermedim. Karanlıkta olurdu.Karanlıkta giyinrdm. Biraz bakmaya kalksa şakasına kızardm. Ben hiç onun istediği gibi bi dişi olamadım. Hep eşortman altı tişört tarzı giyindim. Ama cinsel hayatımız var tabi onda sorun yok.:/// Benm durumumda olan var mı acaba? Sizce bn mi suçluyum eşim mi?

bence eşine herşeyi göster yoksa adam meraktan pc nin içine girecek....
demem oki ucundan acık da olsa göster bence...

kadinlarda bakiyor.. kim demis ki kadinlar bakmiyor.. sizde tv da cikan yakisikli bir adama bakmadiginizi iddia ediyorsaniz, bu dunyadan degilsiniz diyebilirim size.. bu kadar kati gorunmeye calismaniza gerek yok.. herkesin nefsi var dediginiz gibi.. aldatmamaniz, bakmadiginiz anlamina gelmez..

hemen isi peygamber allah isine de dokmeyin.. peygamberinde 8-9 esi oldugunu cocuklar bile biliyor.. nefside varmis, erkekmisde gayet...bugunki erkeklerde 9 kadinla evlenecek olsalardi emin ol, ikinciye bakmazlardi bile aliyorum seni derlerdi olay kapanirdi..

ben uzaylı mıyım yani:KK53: ben eşimden başkasına ne bakarım ne de yakışıklı diye düşünürüm benim eşim var onun bana yapmasını istemediğim birşeyi kendimde eşime asla yapmam:KK20: bence aranızda böyle olmayan varsa bir de böyle düşünsün ayrıca siz daha peygamberlerin neden o kadar eşi var bunu bile bilmiyorsunuz önce bunu araştırın hem bizlere örnek olsunlar diye hem de mağdur olan bayanlarla evlenmişler onların farklı nedeni vardı nefislerine yenik düşmediler asla :KK20: tövbe estağfurullah.:KK47:

Lazere gitmekte bir amaç vardır hemde mutlu edecek bi amaç. Seni ömür boyu sıkıntıdan, acı çekmekten,rezillikten kurtarcak, namazını kılarken ibadetini yaparken bile ah çok mu uzun acaba namazım kabul olurmu diye vesvese getirmeyecekbir amaç.. ölürken bile temiz bi şekilde ölün diyor dinimiz. Bu amaca ulaşmak istemenin neresi anormal?

ben senin lazer yapip temizlenme birsey demiyorum ki hepimiz olurken temiz olmek isteriz??? diyorum ki baskalarinin gormesi namahrem kadin bile olsa ama esin senin helalin diyorum...
kendini esine gostermendede bir amac vardir esin mutlu olacak boylelikle sen mutlu olacaksin,eger ki yapamiyorum diyorsun gelip burda ne diye sizlaniyorsun o zaman ne yapabiliriz yani sana yatak odasi dersi verecek halimiz yok ne desek bir bahanen bir itirazin var ne yapalim yani...

Canım tüylerin uzun olması ibadetin kabulüne engel değildir ki.

Yalnız peygamber nefsinden dolayı evlenmedi 11 kadınla.
O an ki siyasi durumlardan. dini yaymak için, devlet başkanlarıyla akraba olmak için.
Zaten Hz. Aişe den başka hepsi dul ve ihtiyardı.

muhakkak sebepleri vardir..

ama surekli bu konularin boyle sonlanmasi, peygamber orneklendirilerek aciklanmasi bana dogru gelmiyor.. bilmem kac yuz yil onceki sartlar ve durumlar ile simdiki yasanti cok farkli, cok fazla uyaran etken var artik insanlarin hayatlarinda..

Mrb arkadaşlar konunun bu kadar tavan yapcağı aklıma gelmedi. Dün baktığımda pek yazan yoktu o yüzden pcyi kapattım. Hatamı farkettim ve gecelik aldm. Maalesef biz evlendiğimizde bu tarz şeyleri almadılar. (Erkek tarafının alması gerekirken)Bende çok önemsemedim 1 2 tane tek tük şey almıştım çoknadir giyiyodum. Benm asıl sorun göğüslerim kıllı :KK43: biraz sarksın kıllar çok utanıyorum. Ayrıca malum yerdende hoşnut değilim. Hoşnut olsam bile o kadar açık bi insan değilim. Bilmiyorum yapımda bu var. Lazer epilasyona bile çok ama çok zor gittim. Kendimle savaştım sonunda gitmeye karar verdm ve herzaman tek bi kişiye(aynı kişiye) yaptırıyorum. Bu da mecburiyetten çünkü tüy sorunu benm psikolojimi altüst etti. Vücudumdan nefret etmeme sebep oldu diyebilirim. Çocuk emziren kadınların göğüslerine bakıyroum kıl tüy yok tertemiz. Bi tek ben böleym sanırım. Off offf

hımmmm anladım ya
erkek gibi demek istiyosun yani kıl tüy olayını ..
hımmmm....
lazer tabiii çözümmmm
ama sen kafamı buluyon evli olicksin ve hem kocan görmek istemicek sende göstermiceksin
ya eşinin ruhu ölmüş yada daha bişey yazamıyorum..
yazardım amam eski sabıkalıyım ben....:18:

muhakkak sebepleri vardir..

ama surekli bu konularin boyle sonlanmasi, peygamber orneklendirilerek aciklanmasi bana dogru gelmiyor.. bilmem kac yuz yil onceki sartlar ve durumlar ile simdiki yasanti cok farkli, cok fazla uyaran etken var artik insanlarin hayatlarinda..

Evet canım.
Malesf öyle.
Ama bu durum erkeklerin bakmasını mübah ve helal yapmaz...

ben uzaylı mıyım yani:KK53: ben eşimden başkasına ne bakarım ne de yakışıklı diye düşünürüm benim eşim var onun bana yapmasını istemediğim birşeyi kendimde eşime asla yapmam:KK20: bence aranızda böyle olmayan varsa bir de böyle düşünsün ayrıca siz daha peygamberlerin neden o kadar eşi var bunu bile bilmiyorsunuz önce bunu araştırın hem bizlere örnek olsunlar diye hem de mağdur olan bayanlarla evlenmişler onların farklı nedeni vardı nefislerine yenik düşmediler asla :KK20: tövbe estağfurullah.:KK47:

siz biliyorsunuz ya kendi yasantiniza uyguluyorsunuzda, ben almiyim.. tesekkurler.

Son düzenleme:

Siz temizliğinize pek düşkün değilsiniz heralde? çok mu uzun diye düşünene kadar gidin temizlenin çok mu zor bişey yani. iyce garipleşmeye başladı konu. Temizlik imadandır elbette. Günümüzde herşey var. Temizliğiniz için ağda kullanabilirsiniz olmadı epilasyon aleti olmadı jilet, ki lazere de gidiyomuşsunuz iki dakika jiletle temizlenmek çok mu zor yani? abartıp kendinize bahaneler arayıp kendinizi karamsarlığa kapatmak yerine çözümler arayıp sorunlarınızı halletseniz hayat daha güzel olucak inanın. Ayrıca lazere gitmekte bi amaç vardır diyosunuz. Eşinize soyunmanızdada bi amaç değil bi çok amaç vardır. (karşılıklı haz gibi) Eğer kötü bişey olsaydı dinimizdede eşlerinize güzel giyinin temiz olun güzel kokular sürün diye öğütler verilmezdi değil mi? Senin yaptığın dinende yanlış bana kalırsa.. insan namaz kılarken çok mu uzun acaba diye düşünür mü hiç ya ? :KK53: Ayrıca eşininde görmek istemesinin neresi anormal? madem ki böyle yapıcaktınız neden evlendiniz ki? eşinizde baya sabırlıymış bence yada baya sıkılıp pes etmiş olmalı...

Hahaha fatma hiç gülecegim yoktu :)) Ucundan azıcık :)

valla öle sen göstermessen ucundan acuk herifde baskasınınkine bakar
şimdi benimkinin ucundan accfığınamı baksın yoksa başka karıların her yerine...

Canım tüylerin uzun olması ibadetin kabulüne engel değildir ki.

yani mümkün oldugunca kısa olsa iyi olurr..
ama ne bilkeyim hm ibadet acısından hemide herifim ne ister diye düşünürüm ben..
elin karısı bakacağına kocam hepsine baksın
şahsi fikrim...:KK52:

valla öle sen göstermessen ucundan acuk herifde baskasınınkine bakar
şimdi benimkinin ucundan accfığınamı baksın yoksa başka karıların her yerine...

yani mümkün oldugunca kısa olsa iyi olurr..
ama ne bilkeyim hm ibadet acısından hemide herifim ne ister diye düşünürüm ben..
elin karısı bakacağına kocam hepsine baksın
şahsi fikrim...:KK52:

Elbette canım.
Ben yanlış olan bilgiyi düzeltmek istedim.
Eşler arasında sınır yok.:nazar:

Lazere gitmekte bir amaç vardır hemde mutlu edecek bi amaç. Seni ömür boyu sıkıntıdan, acı çekmekten,
namazını kılarken ibadetini yaparken bile ah çok mu uzun acaba namazım kabul olurmu diye vesvese getirmeyecekbir amaç.. ölürken bile temiz bi şekilde ölün diyor dinimiz. Bu amaca ulaşmak istemenin neresi anormal?

Kıllı olmanın adı rezillikmi şimdi :44::44:

ayy tutamıyorum kendimi sorcam

konu sahibi hiç orgazm olmadınız mı? bi kere özgürce yaşayın cinselliği bence. korkmayın günah değil

yok elleme, bakma derseniz kusura bakmayın kocanız başka kadınlara gider

erkekler görselliğe önem verir, izlemek hoşlarına gider

ya hep bir inanıs vardırya evde cok acık sacık dolasmayın ugrarlar veya banyo yaparken esle ilişkiye girerken ustunuz kapalı olsun ugrarlar:KK31: ya bana biri yatarken sen cok dagınık yatıyorsun ustun acılıyor dikkat et demisti bu biri dedigimde yani ugrayanlardan :KK31: yani demem oki buyuklerin ilişki sırasında mahrem yerlerini kapattırmasının asıl sebebi bu aslında bayanda oyle yetistirilmis olabilir..

X