Mrb arkadaşlar. Ben 2 senelik evliyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sdece sevgili deil aynı zamanda çok iyi iki aarkadaşız. Gel gelelim düne. Dün ben tesadüfen onun bilgisayarına girdim ve girdiği siteleri görünce beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar uygunsuz sitelere girmişki gece boyunca gözüme uyku girmedi. Çok üzüldüm
Neden diye sorguladım? Bu kadr dinine düşkün, dansöz çıktığında başka kanalı açan adam neden nasıl yapar die hep sorguladım. Yoksa bana gösterişmiymiş onlar..Halbuki dansöz izlemek istediğim halde asla açmazdı. Çocuğumuzda yok. Nassıl yapar bunu?
Gece boyunca beynimi kemiren bu sorunun cevabını galiba buldum. Ben maalesef baskıyla yetişmiş, ayıp anlayışıyla büyümüş bi insanım ve evlendikten sonra bile bunu değiştiremedim. Eşime namahrem yerlerimi göstermedim. Karanlıkta olurdu.Karanlıkta giyinrdm. Biraz bakmaya kalksa şakasına kızardm. Ben hiç onun istediği gibi bi dişi olamadım. Hep eşortman altı tişört tarzı giyindim. Ama cinsel hayatımız var tabi onda sorun yok.:/// Benm durumumda olan var mı acaba? Sizce bn mi suçluyum eşim mi?