Yıkanabilir kadın pedi

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Kizlar kullanan var mı. Ne olduğunu merak edenler Google'dan bakabilir. Sizce sağlıklı mı? Normal pedler bende tahriş yapıyor ve aklıma bunlardan almaktan başka çare gelmiyor. Kullanan varsa yazarsa sevinirim. Ona göre alacağım..

En bilindik markanin pamuk yazan bi seceneği var onu denedin mi?

Hangi marka ben de nornal ped kullanmaktan nefret ediyorum çok fazla tahriş ediyor bana da bilgi vere bilirmisiniz

Ben hiç bilmiyorum ama hijyenik olmadığını düşünüyorum. İlk adet görmeye başladığımda annem beyaz bezler keser yıkar ütüler onları kullandırırdı kirletince atıyorduk daha hijyenik yöntemler bulabilirsiniz bence hem onu nasıl yıkayacaksınız elde mi makinede mi? Makinede yıkayacak olsan başka çamaşırla atılmaz, tek başına onun için makine çalıştırmaya değmez

yikayacaksam bez kullanirm eskinn kadinlari gibi
Bez zaten pamukli ama ped formunda. Organik ürünler satan bir marka yapıyordu. Adı aklima gelmiyor simdi. Tek kullanımlık plastikleri azaltmak amacıyla.

Şimdi baktım internetten ama ban hiç hijyenik gelmedi kalın penye kumaş gibi duruyor hiç arınmaz sanki o lekelerden Kötü oldum durup dururken

Çocuk bezini gordumde bunu hiç görmedim bana kalsa hiç uğraşamam çok çeşit marka var sırf pamuk olanlar üretildi neredeyse her markada var bı onlarida araştırın deneyin

Evet sağlık açısından iyidir ama pratik değil. Yika kurut ütüle.. disarda degistirirsek kirli pedi yanımızda tasimak lazim. Ve kan cok kokar bilen bilir.
Ama kesinlikle saglikli annelerimiz , anneannelerimiz hep böyle kullanırdı . Cocukken annemden hatirliyorum beyaz parçaları ütüleyip kullanirdi sonra çöpe atardi. Acaba pahali miydi normal pedler? Cocuk bezi cok pahaliymis naylon bez kullanmis hep bizde . Neyse cok konustum. Yikanabiliri kullanabileni tebrik ederim.

Kim uğraşacak onunla yahu iki üç damla kan değil ki avuç avuç gelen şeyden bahsediyoruz.
benimde çok tahriş oluyordu molpedin ve orkidin yüzde yüz pamuklu pedi çıktı ben çok memnunum orkidinki ince molpedinki kalın ama çook rahatlar kesinlikle tavsiye ederim. bide eğer evdeyseniz hep her gün mutlaka altınızı yıkayın pişik kremi sürün günde 1 kere faydasını göreceksiniz.

Orkid çok sakıncalı olduğunu okudum yabancı marka olduğu için bunu kullanan kadınlar sonra kısır oluyormuş artık nasıl bir kimya varsa içinde

Orkid çok sakıncalı olduğunu okudum yabancı marka olduğu için bunu kullanan kadınlar sonra kısır oluyormuş artık nasıl bir kimya varsa içinde

ben pek inanmıyorum nedendir bilmem ama yıllarca hep şunu yapmayın kısır olursunuz taşa oturmayın çocuğunuz olmaz şunu yemeyin şöyle olur diye diye içimizi baymadı mı büyüklerimiz ve hiç bişey olduğu da yok inşallah da olmaz yabancı markalardan uzaklaştırmak için söylenmediği ne malum. Allah nasip ettiyse her türlü gelir evlat :)

Prima bebek markasıda çok sakıncalıymış
Kimyasal konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…