- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Bez zaten pamukli ama ped formunda. Organik ürünler satan bir marka yapıyordu. Adı aklima gelmiyor simdi. Tek kullanımlık plastikleri azaltmak amacıyla.yikayacaksam bez kullanirm eskinn kadinlari gibi
Çocuk bezini gordumde bunu hiç görmedim bana kalsa hiç uğraşamam çok çeşit marka var sırf pamuk olanlar üretildi neredeyse her markada var bı onlarida araştırın deneyinKizlar kullanan var mı. Ne olduğunu merak edenler Google'dan bakabilir. Sizce sağlıklı mı? Normal pedler bende tahriş yapıyor ve aklıma bunlardan almaktan başka çare gelmiyor. Kullanan varsa yazarsa sevinirim. Ona göre alacağım..
Adet kabı daha mantıklı bence tahriş sızdırma yok
Hiç hissedilmiyorduymuştum o kabı peki o şey rahatsız etmez mi içeride silikon bir cisim ve içeri doğru genişçe acı yanma hissi yapmaz mı?
Orkid çok sakıncalı olduğunu okudum yabancı marka olduğu için bunu kullanan kadınlar sonra kısır oluyormuş artık nasıl bir kimya varsa içinde
Prima bebek markasıda çok sakıncalıymışben pek inanmıyorum nedendir bilmem ama yıllarca hep şunu yapmayın kısır olursunuz taşa oturmayın çocuğunuz olmaz şunu yemeyin şöyle olur diye diye içimizi baymadı mı büyüklerimiz ve hiç bişey olduğu da yok inşallah da olmaz yabancı markalardan uzaklaştırmak için söylenmediği ne malum. Allah nasip ettiyse her türlü gelir evlat :)
Evet onuda duydum ama şekli ve plastik gibi oluşu gözümü korkutuyorAdet kabı daha mantıklı bence tahriş sızdırma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?