- 23 Aralık 2019
- 861
- 1.133
- 28
- Konu Sahibi Perihosseini
Hiiiç uğraşamam. Taaak takarım tamponumu rahat rahat gezerim. Misss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öneren oldu mu bilmiyorum bekar değilseniz tampon kullanabilirsinizKizlar kullanan var mı. Ne olduğunu merak edenler Google'dan bakabilir. Sizce sağlıklı mı? Normal pedler bende tahriş yapıyor ve aklıma bunlardan almaktan başka çare gelmiyor. Kullanan varsa yazarsa sevinirim. Ona göre alacağım..
Bekarım ama yakında evlenicem inşallah virüs izin verirse. Tamponda şok etkisi mı ne yapıyormuş çok bilgim yok tampon konusunda ama o da içeriyi tahriş etmez inşallah.öneren oldu mu bilmiyorum bekar değilseniz tampon kullanabilirsiniz
tamponla aynı mantık sanırım bu ? tampon daha iyi değil mi bu sanki huni sokuyoruz gibiAdet kabı daha mantıklı bence tahriş sızdırma yok
aslında tamamen adet yoğunluğuyla alakalıBekarım ama yakında evlenicem inşallah virüs izin verirse. Tamponda şok etkisi mı ne yapıyormuş çok bilgim yok tampon konusunda ama o da içeriyi tahriş etmez inşallah.
Ben de çok araştırdım ama sonunda vajinal cup da karar verdim.Denize dahi giriyorsunuz tamğon gibi fazla kaldığında sizi şoka sokmuyor.sağa sola akma şansı yok en kötü bez koyuyorum uzun süre kalacaksa bez hafif kirleniyor. Valls üzerim olmadık yerde kan olmuyor,denize girebiliyorum ben 4 senedir kullanıyorum çok memnunum araştırın derim .Kizlar kullanan var mı. Ne olduğunu merak edenler Google'dan bakabilir. Sizce sağlıklı mı? Normal pedler bende tahriş yapıyor ve aklıma bunlardan almaktan başka çare gelmiyor. Kullanan varsa yazarsa sevinirim. Ona göre alacağım..
Tampınla aynı değil sampon uzun süre değiştirmezseniz şoka girersiniz ama arkadaşın dediğinde şoka girmezsiniz bi üst de detaylı yazdım ben çok memnunum emin olun rahattamponla aynı mantık sanırım bu ? tampon daha iyi değil mi bu sanki huni sokuyoruz gibi
Tibbi silikondan yapıldığı icin herhangi bir zarari yok ama tampon septik şoka kadar yol açan cokta saglikli bir sey degiltamponla aynı mantık sanırım bu ? tampon daha iyi değil mi bu sanki huni sokuyoruz gibi
Tampınla aynı değil sampon uzun süre değiştirmezseniz şoka girersiniz ama arkadaşın dediğinde şoka girmezsiniz bi üst de detaylı yazdım ben çok memnunum emin olun rahat
çapı kaç cm acaba? yani örneğin çay bardağı ağzı kadarsa çok büyük değil mi? nasıl sokulur ki bu internetten baktım ama sokması çok zor olmaz mı yamulur dökülür falanTibbi silikondan yapıldığı icin herhangi bir zarari yok ama tampon septik şoka kadar yol açan cokta saglikli bir sey degil
O pedin kenarinda pamuk içermez yaziyor gostermelil pamuklu diyorlarEn bilindik markanin pamuk yazan bi seceneği var onu denedin mi?
Ben kullandim canim ponped kullandım. Şöyle diyeyim benim adetim yogun gecer. Cok kanamam olur. Benim kanamama yeterli gelmedi. Ayni markanin bambu pedleri var o daha iyiymiş. Daha tutucu ozellikteymis. Denemek icin bambu pedlerden siparis edebilirsin. Kesinlikl3 yumusacik tahris yapmıyor. Koku yok. Harika o konuda. Adetimin son gunleri kullanabiliyorum. Çöp cikartmiyoruz atik olmuyor. Yika kurut kullan.Kizlar kullanan var mı. Ne olduğunu merak edenler Google'dan bakabilir. Sizce sağlıklı mı? Normal pedler bende tahriş yapıyor ve aklıma bunlardan almaktan başka çare gelmiyor. Kullanan varsa yazarsa sevinirim. Ona göre alacağım..
Ponped canim sitesine bakabilirsin youtube da videolari var.Hangi marka ben de nornal ped kullanmaktan nefret ediyorum çok fazla tahriş ediyor bana da bilgi vere bilirmisiniz
3 Ebat s,l,m gibi .Esnek plastik (kanserojen değil sertifikaları var ) uzun ömürlü , huni şeklinde 2ye katlayıp sokuyorsunuz şayet vajinal tablet kullandıysanız , vajinal cup kolaylıkla korsunuzçapı kaç cm acaba? yani örneğin çay bardağı ağzı kadarsa çok büyük değil mi? nasıl sokulur ki bu internetten baktım ama sokması çok zor olmaz mı yamulur dökülür falan![]()
Ben aşırı adet olan biriydim ilk gün 4 saat 2.3. gün 8 sonra ki günler 10 ,12 saat kalıyor ,tampon gibi şok yapmaz ya da ped gibi kanserojen değil üzerinize kan da bulaşmaz.Ben de uzun zamandir takip ediyorum. Bence güzel birşey. Hijyenik değil denmiş ama vücudun en mikrop almaya müsait yerine petrokimya malzemesi olan pedler koymak çok mu hijyenik? Ayrıca beyaz rengi vermesi için ağartıcı kullanıyor pedlerde. İnanılmaz zararlı bir sey. Ve doğada milyonlarca yıl yok olmayan lanet bir yapısı var.
Hem dünyaya hem kendime bir iyilik yapıp ped-tampon aliskanligimi değiştirmek istiyorum. Ama yıkanabilir pedler çok benlik değil çünkü çok temiz bir insan değilim. Haftada bir makine açarım. Tutup da o pedi bekletmeden soğuk suya basıp sonra citilemek falan pek benim için pratik olacak bir şey değil. Onun yerine menstrual kap kullanmayi çok istiykorum . Tam benlik- bir kere tak,12 saat sonra biriken kandan kurtul,temizle.. yıllarca kullanılacak birşey. Üstelik seyahatlerde ped -tampon derdine düşmeye gerek yok.
Tek sorunum boyut olarak korkutucu derecede büyük geliyor bana. Oysa sivil toplum kuruluşları tarafından Afrika'da adet yüzünden okula gidemeyen kızlari bu dertten kurtarmak icin bağış yaparlardi bu kapları. 16 yaşında çocuk takabilirse ben de takarım ,ama işte...inşallah bu sene başlayabilirim.
Size de bol şans diliyrium yikanbilir ped macerasinda. Alın ya, ne kaybedersiniz? En kötü begenmez atarsiniz. O kadar pahalli bir şey değil.
Ama ya beğenirseniz? Ne kadar rahat edersiniz bir omur...
Katladiktan sonraki halinde eni tampon gibi bir şey mi oluyor? Cidden zor olmuyor mu? Tamponu bile takarken bazı zamanlar zorlanip vazgeçiyorum ben.Ben aşırı adet olan biriydim ilk gün 4 saat 2.3. gün 8 sonra ki günler 10 ,12 saat kalıyor ,tampon gibi şok yapmaz ya da ped gibi kanserojen değil üzerinize kan da bulaşmaz.
ebat olarak 3 beden s,l,m gibi ben s beden aldım çok rahatım. Vajina geniş değil sezeryansa s öneriliyor , geniş vajina ve çoklu vajinal doğum da m, l bedenleri öneriliyor. Esnek olduğu için çok rahatsız olnuyorsubuz emin olun![]()
Huni şeklikde,esnek yumuşak ,ikiye katlayıp sokarken asla canıbız acımaz sonrasında da vajinanın şeklini alıyor hissetmiyorsunuz bileKatladiktan sonraki halinde eni tampon gibi bir şey mi oluyor? Cidden zor olmuyor mu? Tamponu bile takarken bazı zamanlar zorlanip vazgeçiyorum ben.
Azıcık gaza gelirsem gerçekten almak istiyorum. Özellikle seyahatlerde en büyük sıkıntım saçma salak petrokimya pedler