• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana fikir verir misiniz?

Hanımlar ne güzel şeyler önermişler film olarakta yiyecek olarakta şaraplar,peynirler loş hortamlar tabi öyle romantik bişey olmalı.Ben gün tabağı ve gassal önermişim lütfen yorumumu ciddiye almayın utandım baya.Şuanda saydıklarımı yediğim için bide kafamda gassal olduğu için konuya öyle daldım kusura bakmayın yorumumu geri alıyorum😂
Bence de şöyle şaraplı romantik şeyler daha güzel olur film olarakta romantik bişey izlenmeli.Güzel geçer umarım
Aslında börekler, sarmalar falan löp löp yutup musmutlu olacağı şeyler. :KK53: Üzülmeyin, fena öneriler değil.
Teşekkür ederim. :)

Hanımlar ne güzel şeyler önermişler film olarakta yiyecek olarakta şaraplar,peynirler loş hortamlar tabi öyle romantik bişey olmalı.Ben gün tabağı ve gassal önermişim lütfen yorumumu ciddiye almayın utandım baya.Şuanda saydıklarımı yediğim için bide kafamda gassal olduğu için konuya öyle daldım kusura bakmayın yorumumu geri alıyorum😂
Bence de şöyle şaraplı romantik şeyler daha güzel olur film olarakta romantik bişey izlenmeli.Güzel geçer umarım
Hahahahah kız evde sesli kahkaha attım :)

Aynen gassal ned8r yahhuu🙄Bordoeux sarabı içerken musalla taşı tövbe est

Evet tembelim.:KK53: Ama adamın çok desteği oldu son zamanlarda, umursamaz bir eşek gibi olmak istemiyorum Cherry :)
Adam şey desin istiyorum, Rosa bana yemek yapmış, plan yapmış vuuuu falan :D

O zaman pratik şeyler yap kankaaa

Yakında Macro center varsa peynir tabağı var ondan kap, kraker/cips kap, üzüm koy bir de kuru domates zeytin humus koy peynir tabağı olsun😊😊gassal massal da izlemeyin

O zaman pratik şeyler yap kankaaa

Yakında Macro center varsa peynir tabağı var ondan kap, kraker/cips kap, üzüm koy bir de kuru domates zeytin humus koy peynir tabağı olsun😊😊gassal massal da izlemeyin
Öyle yapacağım muhtemelen Cherry balım. :KK53:
Ayyy heyecanlandım, sanki ilk günümüz :D

Aynen gassal ned8r yahhuu🙄Bordoeux sarabı içerken musalla taşı tövbe est
Soruyu ve yorumumu tekrar okuyunca ben de zaten şok oldum hangi kafayla yazmışım diye😂 Gassal şuanda en popüler dizi merak ettim bugün kurcaladım biraz baya iyiymiş ama tabi eşle özel günde izlenecek bişey değil😂

Konu sahibi ben yorumumu şöyle güncelleyeceğim;
Bildiğim kadarıyla iki kişisiniz,şöyle güzel bir kırmızı şarap alın.Masaya kırmızı küçük kalpli mumlar birde kuru güllerle donatın önden tavuk sote pilav salata romantik şekilde yemeğinizi sohbet ederek yersiniz.Birde pastayı yine kırmızı küçük bir şey alın enfes olur.Sonrasında şarabın yanına güzel bir sunumla isli peynir,üzüm,çerez,meyve falan koyup filminize geçseniz güzel olur baya.Ben eşime buna benzer yapmıştım hoşunada gitmişti.

Ya Cherry ben artık evde yemek yapmaya başladım da... Hem de kendim yapmak istiyorum, yani ona karşı özen göstermek istiyorum daha doğrusu. :)
Tavuk göğsü, mısır, bezelye, havuç,1 adet patates bunları ayrı ayrı haşlayın. Sonra tavukları didikleyin yada küçük küçük doğrayın.

Patatesleri havucu küçük küçük doğrayın diğerlerini süzün. Büyükçe bir kap da karıştırın süzme yoğurt, dogranmış dere otu , 5 yk. Zeytin yağı i ve 2 yk. Mayonez ile karıştırın 1 çay kaşığı da tuz ekleyin alın size mis gibi bir meze..

Bunun yanına Çikolata soslu etmek pastası yapabilirsiniz. Nette tarifini bulabilirsiniz.

Çok güzel bir börek tarafım de var yapmak isterseniz tarifi yazarım. Her davette mutlaka yaparım. Bir tane bile kalmaz.🫠

Tavuk göğsü, mısır, bezelye, havuç,1 adet patates bunları ayrı ayrı haşlayın. Sonra tavukları didikleyin yada küçük küçük doğrayın.

Patatesleri havucu küçük küçük doğrayın diğerlerini süzün. Büyükçe bir kap da karıştırın süzme yoğurt, dogranmış dere otu , 5 yk. Zeytin yağı i ve 2 yk. Mayonez ile karıştırın 1 çay kaşığı da tuz ekleyin alın size mis gibi bir meze..

Bunun yanına Çikolata soslu etmek pastası yapabilirsiniz. Nette tarifini bulabilirsiniz.

Çok güzel bir börek tarafım de var yapmak isterseniz tarifi yazarım. Her davette mutlaka yaparım. Bir tane bile kalmaz.🫠
Çok harika öneriler, teşekkür ederim.
Börek sanırım yapamam, o kadar becerim yok henüz. :)

Back
X