hemen atlayım konuya
sivas merkezde yaşıyorum
yıldızelliyim
oldumu canım
ama eşimden dolayı sivas merkezim çünkü eşim sivasın yerlisi kale ardı diyimsositososito
hosgeldin hemsom Şeniz nerelerdesin ya, ozlettin kendini yane :kedi: :kedi: :kedi:merabalar yiğidolar
:içelim: a.s. :içelim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla şişmez inşallah bacım..zemuszemus ben o bakanla bi görüşem bakam kaydirigubbakcemile3bende öperim bacımopuyorumnanaktan
saol canım yıldızeline az gitmedik vaallaa.cok severim hemşom inan
cok mumnun oldum cnmmucuksss
hosgeldin hemsom Şeniz nerelerdesin ya, ozlettin kendini yane :kedi: :kedi: :kedi:
canım işte topik topik geziyoruz
sizler neler yapıyomuzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İyi pazarlar hemşolaropuyorumnanaktan
Aramıza yeni hemşolar gelmişler hoşgelmişlerŞeniz nasılsınız hanımlar :asigim:
hemen üzerime alınıyorum
hoşbulduk canım hemşolarım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kayitlarini yapiyordum hemsomİyi pazarlar hemşolaropuyorumnanaktan
Aramıza yeni hemşolar gelmişler hoşgelmişlerŞeniz nasılsınız hanımlar :asigim:
hemen üzerime alınıyorum
hoşbulduk canım hemşolarım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kayitlarini yapiyordum hemsomhosgelmissen , sefalar getirmissen diloommmm Şeniz Şeniz Şeniz pazarin guzel olsun canimcim, nasilsin a.s.
:jeyyar: alin yafrum, hemsolarin hepsi bu gurubun icindedir :içelim: gel opem :jeyyar: Şeniz
Pzar pazar pikniğe egidecez amma velakin hala bi hareket yok millette :umursamaz:
Sabahın köründe kaldırdılar. aha oyalanıyolar kaydirigubbakcemile
işte ne güzel erkenden gidecektik sonra birileri bizde gelelim dedi Hemşolar onlarda onları bekliyoruz halaaaaa-tatlicadiarzu- galiba yan yattı gitme işi senağlama:1shok: :1shok: :1shok: simdi giderseniz, kacta gelirsiniz dilom :uhm: benim bildigim piknige, sabahin korunde kalkilmakla kalinma, yol alinir :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar naber bakalım...
slm kızlar naber bakalım...
mafoldumben mafoldumben mafoldumben horozu cok olan koyun, sabahi gec olurmus dilom :çok üzgünüm: bir hice kurban gittin desene
işte ne güzel erkenden gidecektik sonra birileri bizde gelelim dedi Hemşolar onlarda onları bekliyoruz halaaaaa-tatlicadiarzu- galiba yan yattı gitme işi senağlama
hoşgeldin hemşo nasılsın.
Hamileliknasıl gidiyo :kedi: doğum ne zmandı fisfisfis
:roflol:evet hiç uğruna kurban gittim senağlama:roflol:mafoldumben mafoldumben mafoldumben horozu cok olan koyun, sabahi gec olurmus dilom :çok üzgünüm: bir hice kurban gittin desene
valla bende iyyim bebegimle berabaer büyyoz teyzeleri...dogum kısmetse eylülde inşallah...