- 4 Mayıs 2009
- 797
- 0
gunun aydin olsun canim hemsom a.s. yuregin sevgiyle dolsun ins Şenizgünaydın yiğidolarım :1hug: :asigim:
:roflol: :roflol: :roflol:vildan görümcenle iyi anlaşıyosun sanırım
qadife tadını çıkar ararsın o günleri yoksa :roflol:
öyle yapcem zaten :kedi:
ohh sefamız olsun herüfünen :asigim: opuyorumnanaktan
hemde nasıl heycan var delikafaduldennasılsınız hemşolarımm :dance:
qadifem nasıl gidio heycan tam gaz dimi canım kaydirigubbakcemile3
buda bir garip görümceye aglıyo sus gitsin :teselli:iyi diyelim iyi olalım cnm Şeniz
az kaldı düğüne valla heyecan had safadadır eminim
senle aynı gün bizim düğünde :gitme:
off yaa gitmesin görümcem mafoldumben
tşkler cnm :icecream::roflol: :roflol: :jeyyar:
hadi hayırlı işler :icecream:
vildan görümcenle iyi anlaşıyosun sanırım
qadife tadını çıkar ararsın o günleri yoksa :roflol:
hemde nasıl heycan var delikafadulden
geceydi bir valla rahatlardık :roflol:
buda bir garip görümceye aglıyo sus gitsin :teselli:
mecbur kıslar gelin olcak senin kızda olcak bigün cnm :1rolleyes:
tşkler cnm :icecream:
cıkarcam tabe :jeyyar: :kedi:
canım işimize yarıyodu yaww
ben şimdi kime yaptıracam işleri sırnaşık şey hepsi başımıza kaldı :roflol: :roflol:
qadifem çok sağol canım ayy duvar silmekten boynum tutuldumafoldumben
selam teyzoş
yafriii ben çok güzel duvar silerim çağırsan gelirdim zemuszemus
temizlikte silinebilir duvarları neyle siliyonuz canım zemuszemus
becerikli hemsom benim Şeniz evlatlarinda sana oyle hayirli olurlar ins :Saruboceq: ellerin dert gormesin canimmmmmm a.s.valla cnm özel bi temizlik ürünü almıyorum matikle siliyorum pırıl pırıl oluyo
annemlerin evi komple sildim sırada kaynanamlarınki var
oda düğünden sonra kaydirigubbakcemile5
allahtan benim ev yeni boyandı valla kendimi kakılmış gibi hissetmeye başladım her işe gidiyom -tatlicadiarzu-
:teytey: :teytey: :teytey: calsin sazlar :sm_cool: oynasin kizlarrrrr :dance: :dance: :dance:http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...29-9829-dugunume-buyrun-9829-9829-9829-a.html
hemsolarım davetlisinizz opuyorumnanaktan
becerikli hemsom benim Şeniz evlatlarinda sana oyle hayirli olurlar ins :Saruboceq: ellerin dert gormesin canimmmmmm a.s.
:teytey: :teytey: :teytey: calsin sazlar :sm_cool: oynasin kizlarrrrr :dance: :dance: :dance:
zemuszemus zemuszemus zemuszemus tey tey tey :dance: :dance: :dance: oy oy oy :teytey: :teytey: :teytey: kurtlarimizi dokek hemsommmmmmmmmmm sositososito sositososito sositosositoamin inş ne güzel bir dua böyle :1rolleyes:
oynayak hemsom aman ne varsa sende var gec karsıma zemuszemus
wayyy SLM yiğidolarım toplanmış hanım ağasız olmaz geldim bacılar haydi buyrun sohbete .......ben YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YER HAS Sivaslıyım ama senelerdir gurbetlerde dolaşdur ..AİLEM ORADA ANNEMİ özleyince kimse önümde duramaz yeni geldim aslında S İVASIMI BU haliyle gördüm üzüldüm yaa cıbıllar parkı olmuş cıbcıbıldak o güzelim park beton yığını olmuş ne hale gelmiş nedenini bana bir bilen anlatsın canlarım
hoş buldum ceylanım
hayır güzellik kalmamış tabii bu benim görüşüm ikinci sınıf bir ilçe görünümü almış .....