Yiidolar burda toplaalm

noluo nan halay mı var vurda
halaay başı kim çekeer bir edalı kız çekeer :teytey:

nesli elti hoşgelmişsin ama gitmişsin :gitme:

ceylanım yurtdışındamısın ben biraz öyle anladım

:gitme: :gitme: :gitme: sorma hemsom, hemde cok uzaklardayim mafoldumben allahim butun gurbetcilerimizi sevdiklerine kavustursun :Saruboceq:

gunaydin canlar, gununuz guzel olsun a.s. tum yigidolarimi kucakliyorum hasretle Şeniz Şeniz Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kimse öpmedii gelin bir öpüşek hemsolar dedimde :umursamaz:
ceylan seni öpcem mucksssss

kimse öpmedii gelin bir öpüşek hemsolar dedimde :umursamaz:
ceylan seni öpcem mucksssss

uyyy canim hemsom a.s. sen opulmenmi , opecem Şeniz Şeniz Şeniz bu siralar topigimize pek ugrayan yok :çok üzgünüm: ondan gormediler hemsom :teselli: bende sabah uyku semesiyle opmemisim demekki mafoldumben ama su anda, butun guun sevgi dolu opucuklerini yolluyorum sana Şeniz Şeniz Şeniz

tşkler ceylan hemsom bende seni öpem gel Şeniz
nirde bu hemsolar yawww yasakkelime

tşkler ceylan hemsom bende seni öpem gel Şeniz
nirde bu hemsolar yawww yasakkelime

yoksa geziyolarmi CADIARZU bu yigidolar birarayami geliyolar bizden habersiz hemsom :jeyyar: arastirmalara basliyorum :1ninca:
kural:1_ kimse yerinden kipirdamasin yasakkelime
kural:2_ ben daha sonra sizlere bildiririm :roflol: :roflol: :roflol:

amaannn kendinizi yormayın asayiş berkemal nerde görülmüş SıVASLILARIN tutkun olduğu ...eh işte burayada lütfen uğrarlar.....

:gitme: :gitme: :gitme: sorma hemsom, hemde cok uzaklardayim mafoldumben allahim butun gurbetcilerimizi sevdiklerine kavustursun :Saruboceq:

gunaydin canlar, gununuz guzel olsun a.s. tum yigidolarimi kucakliyorum hasretle Şeniz Şeniz Şeniz

merhaba hemso bak senle tanismadik gel kucaklasalimŞeniz
bende yurtdisindayim amin hemsom amin:Saruboceq:

gadifem bacım ne bu önüne geleni öpmeye çağırıyosun hayırdır bacım ne iş yahu :eek:lmaz: bi anlat bakemopuyorumnanaktan

merhaba hemso bak senle tanismadik gel kucaklasalimŞeniz
bende yurtdisindayim amin hemsom amin:Saruboceq:

Şeniz Şeniz Şeniz oyyyy hemsom, hem memleketimiz ayni, hemde kaderimiz desene mafoldumben sen nerdesin topragam :kedi: uzak diyarlarin garip kususun benim gibi :nazar: :çok üzgünüm: burda yalniz deiliz hemdom, bak etrafilmiz sarildi kaydirigubbakcemile5 hep yigidolar opuyorumnanaktan oyyy alah'iniza kurban :nazar: :nazar: :nazar:

gadifem bacım ne bu önüne geleni öpmeye çağırıyosun hayırdır bacım ne iş yahu :eek:lmaz: bi anlat bakemopuyorumnanaktan

içimden geldi hemsolarımı öpmek :roflol:
yaw birde gelin olcam ya ondan duygusalım sanırım senağlama

X