Yiidolar burda toplaalm

selam hemşolar...aranızda kangallı varmı bu arada yaw?ben kangallıyım da:)
ben kangallıyım :lepi:
a. slm hemsom a.s.
iyilik güzelim valla napayim kizimin pesinde kosturmaktan hisirim cikiyokafamçokkarıştı
senden naber nasil gidiyo hazirliklar bakem az kaldi kizdelikafadulden

hazırlıklar bitti sayılır cnm ama sende biliyon kii gelinlikle kapıdan cıkana dek ufak tefek bişi cıkıyo kaydirigubbakcemile3

hosgeldin canimmm a.s. vildangelin yigeni benimde yigenim sayilir sengözlerimebaksanab operim sekerim Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol: hemso cok tatlisin ya cokacimcoook

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

aman Allah'ım çok mutlu oldum o zaman.ah birde şu siteyi adam akıllı kullanabilmeyi başarabilirsem çok daha verimli olucam ya

aman Allah'ım çok mutlu oldum o zaman.ah birde şu siteyi adam akıllı kullanabilmeyi başarabilirsem çok daha verimli olucam ya

ogreniriz cucugum daha genciz sositososito sositososito sositososito sivasli hatunlar akilli olurlar yerimseniben beli degilmi, sagimiz solumuz hep sivasli masallahhhhh :teytey: :teytey: :teytey: hildir hildir hayriyeeeee, gel beriye beriyeeee Şeniz Şeniz Şeniz

saol hayatım opuyorumnanaktan
genç yaşta teyze olunca işte böyle arkadaş gibi olunuyo kaydirigubbakcemile5
maşallah bize teyze yiğen değilde iki arkadaş gibiyiz a.s.

genciz guzeliz allama bin sukurrrrr, zemuszemus cekemeyenler anten taksin delikafadulden delikafadulden delikafadulden sende tatli teyzossun hani :kedi: herkese bi tane senden lazim Şeniz Şeniz Şeniz
ceylan hemsom cilegi yiyesimiz gleiyo dimi cokacimcoook
kurtlu olsada :roflol:

opuyorumnanaktan havada sicak, yiyelim hemsom cokacimcoook rengine baksana delikafadulden delikafadulden delikafadulden her haliyle tam kivaminda :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yaz temizliğine başladık canım yap yap bitmiyo ya:sinifsinif: 9 gun sonrada allah izin verirse nişanlımın memleketine gidiyoz bi heycan bi heycan:kedi:

yaz temizliğine başladık canım yap yap bitmiyo ya:sinifsinif: 9 gun sonrada allah izin verirse nişanlımın memleketine gidiyoz bi heycan bi heycan:kedi:

bende o dertten muzdaribim sorma :umursamaz: temizliyok temizliyok bitmiyo yaaa , bu evi kirleten birileri var ama kimler CADIARZU nisanlinin memleketi nire gulum :uhm: hadi gene iyisin gezecen :dance: :dance: :dance:

eskişehir canım akrabalarını çoğu beni ilk kez gorcek ve evlerinde bi hafta gecircem kayınvalidemlerle gidiyoruz nişanlım yok tabi:gitme: 2 tane düğün var ayy ne giycem napcam hiç bilmiyom şimdiden bastı heyecan

stres yapma canimcim, seni begenen begenmis zemuszemus eminim hersey cok guzel olacak yerimseniben hem zaten guzele ne giyse yakisir sositososito sositososito sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…