- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
malum günden kurtulusmu :jeyyar: kaydirigubbakcemile3ewt qadifem regl geliyo aklıma tek kurtuluş yolu malum geceden :roflol:
mrb hg Sivas'ın neresindesin? bende her gelene sivas'ın neresindensin diyorum:roflol::roflol:
slm kızlarr naberrropuyorumnanaktan
mrb hg Sivas'ın neresindesin? bende her gelene sivas'ın neresindensin diyorum:roflol::roflol:
memnun olduk canimmmmmm, hosgeldin sefalar getirdin a.s. yigidolar toplasmaya basliyor hadi bakalim Şenizslm hemşerilerim bende sivaslıyım
Merhabaa :)) Ben de geldim
napalim cikolam iyiyiz, seni goruyoz daha iyi oluyoz , allama bin sukurrrr sositosositoslm kızlarr naberrropuyorumnanaktan
malum günden kurtulusmu :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
valla öyle cilek her gelene diyon neresindensin kimsede cvp vermiyo sana :1hug:
a. slm cnm iyidir senden nbr a.s.
heytt bende geldim Sivaslıyım:)ha teyzoş(vildangel)sendemi burdasın yaa bende tesadüf gördüm
hosgeldin canimmm a.s. vildangelin yigeni benimde yigenim sayilir sengözlerimebaksanab operim sekerim Şenizheytt bende geldim Sivaslıyım:)ha teyzoş(vildangel)sendemi burdasın yaa bende tesadüf gördüm
:roflol: :roflol: :roflol: hemso cok tatlisin ya cokacimcoookhoşgeldin hayriye sen sivasın neresindensin :roflol:
oooo yiğenim hoşgeldin sefalar getirdin yaww Şeniz
hosgeldin canimmm a.s. vildangelin yigeni benimde yigenim sayilir sengözlerimebaksanab operim sekerim Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: hemso cok tatlisin ya cokacimcoook
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hosgeldin aramiza hayriye bacivereliniortakheytt bende geldim Sivaslıyım:)ha teyzoş(vildangel)sendemi burdasın yaa bende tesadüf gördüm