ygs kitapları

wakawaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
193
3
kızlar elimde geçen seneden kalma ve hiç kullanılmamış bir sürü ygs kitabı var ve cok ucuza satıyorum almak isteyen olursa hangi ders oldugunu söylesi yeter

ben isterdim ama Eskişehir'de yaşıyorum. kargo parasına yeni kitap alınır

yine de sağol, kimileri hemen çöpe atıyor kitapları.

merhaba sagolun yine de aslında ben kitapları ihtiyacı olan birine verme taraftarıyım ama şu ara paraya cok ihtiyacım var o yüzden satıyorum

eger verıceksenız ben ılgılene bılırım .sınavlara hazırlanıcam kıtap bakıyorum cvp verırsenız sevınıırm şimdiden tşk ederım

ben sözel mezunuyum ama matematıkte varsa ado lazım olur .cvp yazdıgınıza sevındım zaman kaybetmeden baslamak ıstıyorum sızın msj görünce cok sevındım .elınızde neler var ve nasıl haberlese bılırız

elimde pergel karakök ve bir iki yayının daha hem konu anlatımı hem soru cozumu ayrı ayrı kitapları var her dersin kitapları da temiz durumda nasıl haberleşebiliriz bilmiyorum benim özelden mesaj hakkım icin 10 tane falan mesaj atmam gerek bugün onu doldurur akşam size özelden mesaj atıyım isterseniz numaramı yada email adresimi ya da sizin özelden mesaj hakkınız varsa szde atabilirsiniz

benım msj hakkım yok sız hakkım yok .sız bana ozelden yazdıgınızda benım sıze ozelden cvp verme hakkım olurmu bılmıyorum.yayınları tanımıyorum anlatımları guzelse ben sozel mezunuyum ama ygs de hepsı soruluyor bu nedenle bana sayısalda lazım ben buradan sıze msn yazayın siz bana mail atarsınız daha ayrıntılı konusuruz. mavi308@hotmail.com zaman ayırdıgınız için tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…