• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ygs de şifreli cevap anahtarı iddası

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne saçmalıyosun sen yaa zorunamı gidiyo imamhatiplilerin biyerlere gelmesi senelerce yasakladınız önlerini kesdiniz tabiki onların da biyerlere gelme hakları var senden çok çalışıp geldikleri için kıskanıyonmu yoksa yuhh sana bide demokrasidan bahsedersiniz senin cahilliğini hayretle kınıyorumm

her lisenin kendine göre vizyonu vardır.
imam hatip din adamı yetiştirmelidir bence ... ilahiyat v.s gibi bölümlere
nasıl bir fen liseli ilahiyat okumuyorsa imam hatipli neden hukuk okusun?
eğer hukuk v.s okumak istiyorlarsa adam gibi çalışıp anadolu lisesine gitselerdi ya... ya da olmadı düz liseye .. ama imam hatipe gittin madem neden amacından sapıyorsun...
şunu artık kafanıza sokun 4 yıllık fakültelerin yolu fen/anadolu/anadolu öğretmen/sosyal bilimler/düz bu liselerden geçiyor... hala katsayı diye çabalamayın. madem kendi alanın dışında 4 yıllık fakülte istiyordun gitseydin bu liselerden birine.. madem puanın tutmadı en azından düz liseye gitme şansın var. amaçları saptırmayın ..

Din üzerinden halkın büyük bir kesimini sömürenen bir iktidarın böyle bir haksızlığa göz yumması inanılır gibi değil
bunu yapanlar kul hakkı yiyorlar
bunun ne kadar günah olduğunu söylememe lüzum yok sanırım
ben de diğer tüm arkadaşlar gibi 6 ay gece gündüz çalıştım
sırf istediğim okul ve bölüm olsun diye geçen yıl birçok okulu es geçtim bir sene daha giderim sırf mersin olsun diye
bir sene yemedim içmedim uyumadım gezmedim ders çalıştım öğretmen olabilmek için
ne oldu ?
hakkımı hakkımızı nasıl yediler bir güzel !!
sonra da nasıl inkar ediyorlar ?
sınavın iptal edilmesi çözüm değil arkadaşlar
ÖSYM artık bitmiş bir kurumdur
belini doğrultamıyor işte niye görmek istemiyorlar
bir ülkenin kalkınması için EĞİTİM ŞART
avrupada öğrenciler okusun diye devlet çırpınırken
bizim ülkemizde öğrenciler okumasın diye önlerine çekmedik set bırakmıyorlar
Yazık diyorum sadece yazık bizim halimize
Atam iyi ki görmüyor bu ülkenin bu hallerini !!:72::72::72:

bence kesinlikle iptal edilmeli bu sınav 1 kişi bile olsa önüne geçemeyecek sınavı kazanamayacak sınavda allah bilir bu kopya ile kaç kişi geçiyor önüne gençlerin :94:

asla kabul edilebilir bir yanı yok kopya olayı olduğu apaçık ortada

hakedenlerin hakettiği yerde olması için bu sınav tekrarlanmalı:72:

Back